Inlägg från: Anonym (Gollum) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gollum)

    Var hon pinsamt girig eller vad?

    Haha fyra små gratisprover av parfym.. som TS inte vill ha. Vad har ni för livssituation där tydligen både du och vännen värderar detta som hårdvaluta?

  • Anonym (Gollum)

    Jaja som sagt ni verkar lite egna både du och din vän. Om du känner att detta agerande är något som försvårar för er vänskap så ska ju du följa den känslan. Hade en vän som rakt av snodde ett läppstift som var mitt, orkade inte bry mig, vi hade roligt ihop och hade känt varandra länge. Hon fick väl lite habegär och tyckte att färgen var snygg. Man har olika vänner till lite olika saker.

  • Anonym (Gollum)
    Anonym (Hahahaha) skrev 2017-09-22 19:16:40 följande:
    Så du menar att din vän snodde ditt läppstift bakom ryggen på dig men du gjorde ingen mental notering om det eller henne efter det? Du har samma förtroende och gillar henne lika mycket som förut och tycker att hon är en reko tjej? Det spelar ingen roll om läppstiftet kostade 19 spänn på Rusta eller 300 kr på parfymaffären man snor inte saker av någon. Punkt slut liksom. Jag tycker du verkar väldigt egen och väldigt desperat efter vänskap om du låter dina vänner stjäla av dig utan att det påverkar din uppfattning om personen det minsta.


    Nej inte alls så värst egen, kanske försökte jag se till hennes situation just då. Tyckte väl mest att det var en småsak inte värt att röra upp himmel och jord över. Hade det fortsatt och hänt gång efter gång så hade jag väl pratat med henne. Bedömde det som en engångsgrej.
  • Anonym (Gollum)
    Anonym (Hahahaha) skrev 2017-09-22 19:28:40 följande:
    Vad skulle hennes situation ha varit som ger grönt ljus att stjäla av dig? Sen har jag väl aldrig sagt att man behöver röra upp himmel och jord eller hur utan jag har bara sagt att sunda människor gör en notering om ens vän stjäl från en eller tar fyra flaskor när dom har blivit tillsagda och uppfattat att dom får ta en och sen inte ens säger tack dagen efter trots att dom skickar sms.
    Sunda människor känner sina vänner, vet hur dom mår psykiskt, hur deras ekonomi ser ut, hur dom förhåller sig till saker, har dom svårt att passa tider, är glömska osv. Alla människor har något som kan upplevas som lite irriterande till och från.
    Utifrån att det här är en vän, en riktig vän? Varför tror du att hon gjorde så här? Skulle hon göra om det, har hon gjort det förut.... finns massa som vi här på FL inte kan bedöma och som sagt om det är väldigt viktigt för dig och en beteende som du känner så starkt emot så får du ju avsluta den vänskapen.
Svar på tråden Var hon pinsamt girig eller vad?