• Isathe

    Följas åt till ett plus!

    molltroll0609 skrev 2017-11-11 09:42:00 följande:

    Är det någon av er här som använder ÄL testet CB digital?


    Jag gör
  • Isathe
    molltroll0609 skrev 2017-11-11 10:22:38 följande:

    Använder du det som mäter 2 hormoner och har en blinkande glad gubbe och sen en fast? Har en fråga....


    Ja, jag har använt båda
  • Isathe
    molltroll0609 skrev 2017-11-11 10:53:05 följande:

    Åh vad bra, då undrar jag: hur många dagar med blinkande smiley fick du innan du fick en fast smiley? Jag började testa i onsdags (den dag jag skulle börja enl instrukt.), fick tom symbol, fick blinkande smiley i torsdags, igår och idag. Undrar lite hur många dagar det "brukar" vara även om jag förstår att det är individuellt.


    Allt mellan 1-4 dagar tror jag. Så förhoppningsvis får du positivt imorgon. Kollar du själv på sträcken närmst tar ut den från testapparaten? Jag brukar kolla om sträcken blir starkare
  • Isathe
    Snufflan skrev 2017-11-11 13:01:35 följande:

    Äntligen!! 18 dagar sen första mensdagen och idag blinkade äl-testet glad gubbe (CB test). Jag trodde inte det skulle hända. Nu ska det liggas varje dag tills det slutar blinka! Hur ska jag logga i min app? Äl-pågång? Visst ska gubben va stabil när den är säker?

    Ska jag testa flera gånger idag också? :) glad!!!!!


    Ååå roligt, visst kan du testa fler ggr idag eller bara 1gång/dag. Att notera de i appen blir svårare men nu har du ju koll på att den är påväg
  • Isathe
    Snufflan skrev 2017-11-13 09:38:54 följande:

    Hej tjejer

    Nu har CB-testet blinkat hög fertilitet sen i lördags. Idag såg jag manuellt att strecket inne i Stickan börjar synas lite mer. Men börjar oroa mig lite att det inte funkar. Alltså, jag har inte någon PCO diagnos. Men under ett ultraljud för flera år sen så sa läkaren att jag hade PCO-liknande äggstockar. Han kunde också se flera små äggblåsor. Har hört att om man har PCO kan ägglossningtest visa falskt, tänk om det är falskt!!! :( Känner mig lite deppig! Vill att gubben ska sluta blinka nu.


    Jag tror inte du ska oroa dig, din ägglossning kommer komma. Man ju blinka i flera dagar och tycker du att sträcket börjar synas mer så kommer gubben snart bli fast tror jag.
  • Isathe
    MammaMia1012 skrev 2017-12-18 07:50:04 följande:

    BIM imorgon negativt test igår nu väntar jag in mensen och nya tag...

    Grattis till er som plussat så roligt att se!!


    Usch lider med dig!! Jag vågar inte testa eftersom jag inte vill bli dubbelt besviken. Men drömde i natt att jag tog ett gravtest som var negativt så jag är nu helt säker på att jag inte är gravid!!

    Fy fan för detta eviga försökande!! Försökt sedan februari utan en tillstymmelse till plus.... Blir så ledsen!
  • Isathe
    MammaMia1012 skrev 2017-12-18 07:59:49 följande:
    Nej hade egentligen velat vänta med test men vi hade lite glöggmys igår och ville veta om jag vågade ta med alkohol och så var det ju.... Nej nu hoppas jag att mensen kommer imorgon som den ska så får vi fira jul och nyår! ÄL troligen runt nyår så då får vi myyyyysa!!

    Håller tummarna att din dröm inte är sann! Och att du äntligen får ditt pluss <3 förstår verkligen din frustration!! Hoppas innerligt, när har du BIM?
    Jag har BIM någon gång mellan imorgon tills på torsdag. Min app säger imorgon och har då en cykel på 29 dagar men har haft upp till 31 dagar, så bara vänta och se. Ska väl inte måla fan på väggen redan, men som sagt efter så många försök har jag svårt att tro att det plötsligt ska gå nu. Samtidigt så vet jag att upp till 12 månader av försök är helt normalt.

    Men vi har iaf en plan om mensen dyker upp, ska börja med letrozol isf. Så inget ont som inte har något gott med sig, å de känns skönt!!
  • Isathe
    MammaMia1012 skrev 2017-12-19 12:51:56 följande:

    Isathe hur går det för dig?

    Saima17 hur hade ni det igår? Grattis till examen förresten!


    Tackar som frågar!!

    Jag har BIM idag enligt appen men tror egentligen BIM är imorgon om jag räknar på tidigare ägglossningar och senast på torsdag. Hade halsbränna igår kväll, men vill minnas att jag haft de förut före BIM också.
    Vågar inte tro något alls, men än har mensen inte kommit.

    Såg att du fått mensen precis enligt beräkningarna, tråkigt!!
  • Isathe
    MammaMia1012 skrev 2017-12-19 13:04:06 följande:
    Japp den kom som den skulle men det är bara att ta nya tag!

    Så länge mensen håller sig borta finns det hopp! Håller tummarna för dig!
    Tack snällt av dig!! Men har även börjat få mensvärk idag och tycker de blir mer och mer....Rynkar på näsan
  • Isathe
    MammaMia1012 skrev 2017-12-19 13:13:59 följande:
    Typiskt! Ja man får vänta och se.. sitter själv med mensvärk delux... Urk!!
    Ja, man försöker tolka alla symtom och icke symtom... Bara drygt!!

    Min mensvärk kommer och går, blir värre om jag sitter på kontorsstolen. Men som sagt bara vänta tills imorgon och se vad som händer.
Svar på tråden Följas åt till ett plus!