• Elin1986

    Bf juni 2018

    Nyligen plussat och gravid på ppiller fick en son i april som nu bara är 6månader. Ska in på fredag och se om allt är oki pga krafiga ryggsmärtor ska vara i v5. Hade hemak foglossning sist men ej så här tidigt men fick ju nyligen barn samt har risk graviditeter sä en nervös väntan.

  • Elin1986

    Sist såg dem bara en förtjockad slemhinna i v 4 förra veckan så ska in på fredag och se om det är något mer nu ellet om jag får avbryta nervös till tusen. Min 4e grav efter en ängla dotter född v26 en abort en son april 2017 och nu denna. Men känns konstigt mer annorlunda nu mot sist en annorlunda känsla bara.

  • Elin1986

    För mig var lyckan kort ???? lite för lågt hcg som höjs men ej till normalt samt ser bara en liten hinnsäck i v6 så sista bedömningen nästa vecka annars abort eftersom dem är nästan säkra på ej normal graviditet.

  • Elin1986
    FruganD skrev 2017-10-24 11:47:53 följande:

    Ge inte upp hoppet!

    Var på VUL i v 6+0 och då såg de endast hinnsäck.

    Fyra dagar senare var jag tillbaka då såg de ett litet foster med tickande hjärta!

    Hur har ditt hcg stigit?


    Det låg på 2000 i måndags och var in på fredagen innan då var det på 1300 dem tycker det är för lågt. Liten uppklaring o ngt som såg ut som hinsäck o v6 stämmer ej sa dem men sista bedömningen den 2nov men inställd på abort efter deras ord
  • Elin1986

    Jag förstår inte plussade 6e oktober fick lite bruna flytningar och kraftig värk åkte in till kk men dem såg inget var för tidigt varit där varje vecka i 3v förra måndagen sa dem att det ej va ngn normal graviditet till 99% idag 10dagar senare var jag där för planerad abort då såg dem foster med pulserande hjärtfrekvens men sa jag bara va i v 4+3 inget stämmer jag är förvirrad så tidigt kan man inget se och jag plussa ju för 4v sedan. O dem kan ej svara på ngt utan får vänta till kub testet. Fortfrande värk som känns bra av o till men fick ju en son med snitt dör 7mån sedan med så.

  • Elin1986
    Midsommarbebisen skrev 2017-11-08 20:01:31 följande:

    Första gången för mig på en sån här tråd.

    Jag och sambon har bf 19/6 enligt appen. Detta är ivf nr 2, den förra blev ett tidigt missfall (v3-4).

    Vi var på vul 30/10 och fick se en liten filur med hjärtaktivitet men läkaren sa att den troligtvis är för liten för att klara sig, hon sa att den var ungefär en halv cm, den borde vara det dubbla. Nån annan som varit med om detta?

    Än så länge har jag inte haft nån blödning och jag har massor av symtom: trötthet, förstoppning, humörsvängningar, ömma bröst...

    Jag försöker hålla modet uppe. Det kan ju vara en liten person även om både sambon och jag är av "normalstorlek"

    Eller?


    Samma här men inget ivf. Men dem vet ej när jag blev gravid plussa 6okt då ska jag inte ens varit gravid visa bara v 4+3 skulle vart i v7 enligt mig
Svar på tråden Bf juni 2018