• malikan

    Bf juli 2018

    Hej!

    Väntar en trea 19/7 :) Får hoppas den håller sig inne till juli iaf, har risk för att föda för tidigt :)

    Någon som känner bebisen än?

  • malikan
    Mamma till S skrev 2018-01-16 15:20:11 följande:

    Åh, det måste kännas stressigt? Mkt för tidigt?

    Tror jag har känt nå sprattel några ggr men svårt o veta , fast jag hoppas såklart det är bebis. Har du känt något? :)


    Har bara 2 cm lång tapp pga att jag haft livmoderhalscancer, men får gå på kontroller varannan vecka :) fick en son 2013 som kom i v 37, var sjukskriven med honom från v 16 pga sammandrsgningar.

    Vilken vecka är du i? Jag går strax in i v 15, kände nåt igår men man blir ju så osäker haha
  • malikan
    Mamma till S skrev 2018-01-16 17:40:38 följande:

    Oj förlåt om jag var klumpig o frågade! Men va skönt att du blir kollad regelbundet iaf. Mår du bra annars? Hur känns de just nu för dig? Jag har haft ett illamående från helv.... legat inne med dropp o haft det så jobbigt sista månaden men nu äntligen har det börjat lätta enormt! Så skönt :) Men är så fruktansvärt trött ist o börjat få så ont i hö skinka, det liksom ilar neråt mot baksidan av benet, jättekonstig smärta, mest när jag sitter.

    Vad kan de vara!?

    Är i v 15, byter vecka på fredagar, enligt sista ul! Får se vad rul visar ?? Har gått på 4 olika vul o ul så får olika bf varje gång känns det som hehe.


    Haha det är ingen fara :) jag har varit sjukskriven sen v 6 pga illamående, dock sluppit ligga inne! Har varit rätt matt med pga järnbrist.

    Det är inte ischias?
  • malikan
    Jossbelle skrev 2018-01-16 21:19:14 följande:

    Jag har inte vad jag tror känt av några buffar ännu, har moderkakan i framvägg på höger sida så tror de kanske tar lite längre tid innan man känner nått :) Väntar mitt 3e barn. Längtar tills den 20e februari då vi har RUL inbokat.. kommer vara i v 20 då, tyckte de kändes sent, hade gärna gjort ett i v 18. När har ni andra tid för ultraljud?

    Hur mår ni andra nu, börjar ni må bättre? Jag känner mig mycket bättre knappt något illamående kvar och är piggare än jag vart tidigare. Har till och med börjat komma igång med träningen igen, känns fantastiskt :)

    Senaste veckan har magen verkligen växt och nu syns det äntligen att man verkligen är gravid och inte bara svullen.


    Jag har RUL 23/2, tror jag är i 19+0 då om jag räknat rätt :) så spänd på om det är en flicka eller pojk :)
  • malikan

    Gick in i v 15 idag och tänkte dokumentera magen, inser att jag är ju gigantisk!! Hur ser ni andra ut som väntar tredje? Vill va glad över magen men nu skäms jag mest...

  • malikan
    Zan80 skrev 2018-01-18 00:56:51 följande:

    Ja så kan det faktiskt vara lowgannah att barnet låg lite tokigt. Nu pustar jag ut efter att provet är normalt. Pappan har hela tiden velat ha en flicka och jag vill hela tiden ha ett friskt barn och förhoppningsvis få kunna sova på nätterna. Pojke eller flicka, spelar ingen roll. MEN svaret kom och en liten flicka ligger i magen. :) Kanske därför jag mått så sjukt illa? Det här är första gången jag blir småbarnsförälder. Någon som har så sen tidigare och väntar 3dje ? Fungerar det Ok? Har en STOR pojke som 1:a barnet. Så det här känns liiite nervöst. Men super kul också.


    Nej vad kul, grattis till flickan! Är nipt åldersstyrt eller när är det aktuellt att göra det? Är det blodprov? :)
  • malikan
    Iowhannah skrev 2018-01-18 11:20:15 följande:

    KUB = kombinerat ultraljud och biokemi. En del landsting erbjuder det gratis till alla. Sedan kan man gå vidare med NIPT (vilket också är gratis i mitt landsting), som är ett mer utökar blodprov än det som ingår i KUB.


    Ja KUB har jag gjort med, nipt har jag inte hört talas om. Händer så mycket på några år, tror inte det talades om nipt 2013 när jag fick sonen, haha
  • malikan

    Åh vill oxå få veta vad jag har i magen!

    Sjukt stressigt på jobbet just nu och ligger med hemska sammandragningar, försökt duscha varmt och böla lite där men hjälpte inte, haha

    4 veckor kvar till tappmätning, hatar dessa sammandragningar och oron!

  • malikan
    Okänd33 skrev 2018-01-24 21:38:47 följande:

    Tappmätning..?


    Aa, Jag mäter livmodertappen regelbundet efter v 20 :)
  • malikan
    amandarahh skrev 2018-01-24 22:06:14 följande:

    Förresten, vad fick ni andra för svar på KUB? Vi blev erbjudna NIP eller vad det heter, men min man kände att det fick räcka och jag gick med på det utan att tänka. Nu vet jag inte om jag ångrar mig. Kontrollbehovet säger sitt helt enkelt.


    Min bm sa bara att det var låg sannolikhet och frågade om jag ville veta siffrorna men jag avböjde, då hade jag börjat överanalysera, haha

    I mitt län gör man inte nipt, hade jag haft chansen hade jag nog velat veta
Svar på tråden Bf juli 2018