• kattnos

    Bf juli 2018

    Hej! Var med i den tråd Loomi skapat men såg nu att det fanns en annan :) Jag plussade igår för första gången någonsin efter vårt första IVF-försök :) Idag på eftermiddagen tog jag ett nytt test och det var precis lika starkt som det första så nu börjar jag våga tro på att det faktiskt är sant :) BF bör vara 15/7!

  • kattnos
    soofa skrev 2017-11-12 21:44:35 följande:

    Då är vi i liknande situation, jag plussade i går efter vårt första FET efter vårt första IVF-försök. <3 Bf den 19 juli.


    Åh grattis!
    Vi gjorde också FET för jag riskerade överstimulering. Gjorde ni det med? Då tyckte jag att det kändes lite tråkigt men efter ÄP var jag inte i balans kroppsligt sett och det tog tid innan kroppen kändes normal igen.. Och nu känns kroppen annorlunda igen men på ett positivt sätt <3
  • kattnos
    Iowhannah skrev 2017-11-13 03:13:49 följande:
    Jag ska på VUL idag! Skitnervös.

    Mina bröst är lite ömma, framför allt känns de stora och tunga, men det är typ det enda. Vilket såklart gör mig väldigt orolig inför VUL, jag är så nojig över att vi inte kommer se nåt leva :/
    Lycka till med VUL! Det kommer att gå fint :)
  • kattnos
    soofa skrev 2017-11-13 05:46:46 följande:

    Jag riskerade också överstimulering + att våra ägg behövde fram till dag 6 på sig för att celldela sig tillräckligt många gånger. Och på dag 6 sätter de aldrig in något vid ett färskt IVF-försök, sa dem.

    Har du meddelat kliniken om graviditeten än? Till mig ska de ringa i dag. Jag har dock blött i olika mängder i en vecka nu vilket såklart gör mig orolig. Morgonens test var dock väldigt starkt så än så länge hänger den i i alla fall.


    Ah, nej det har jag också hört och förstått. Och man får väl tro att de vet vad de pratar om! Fick du ut många ägg?

    Kliniken ska ringa mig idag också, har tagit två test i helgen som varit ytterst tydligt positiva. Jag hade liiite bruna flytningar i förra veckan men de har avtagit så det tar jag som ett gott tecken. Jag håller tummarna för att det går bra för dig!
  • kattnos
    soofa skrev 2017-11-13 11:35:16 följande:

    Ja, eftersom det var risk för överstimulering hade det blivit FET oavsett. Jag fick ut 15 ägg, varav 5 blev befruktade. Tre av dem ligger fortfarande i frysen och ett har jag i mig nu då. :) Hur många fick du?

    Vad spännande att se vad kliniken säger i dag då. Enligt den skriftliga informationen står det att man får komma på ultraljud ca tre veckor efter positivt graviditetstest. Vet du om det är samma för dig? Vilken klinik går du på, förresten? Jag går i Göteborg men bor ca 3 timmar därifrån.


    Vad spännande och roligt att det gick vägen vad det verkar som! Härligt också att ha i frysen för syskon i framtiden :) :)

    Jag fick höra när vi var på inledande samtal att jag troligtvis var lättstimulerad och fick en ganska låg dos, korta protokollet. Den sänktes sedan efter båda UL:en. Äggplocket sedan gjorde fruktansvärt ont och de fick ut hela 40 ägg. Helt otroligt. Av dessa överlevde 12 till blastocyster och jag har således 11 st i frysen :) så många barn tror jag dock inte att vi vill ha, haha. Än så länge är jag superlycklig om vi får ett :)

    Ja det blir spännande! Oj, minns inte om jag läst hur lång väntetid det är till UL.. men det återstår att se! Har hört att vissa har UL i V.7 efter IVF så hoppas på att det blir snart! Jag går också i Göteborg (Sahlgrenska) och har typ 2 timmars resväg dit.
  • kattnos
    Iowhannah skrev 2017-11-13 11:56:12 följande:

    VUL avklarat! Vi fick se ett yttepyttepyttelitet hjärta pulsera på skärmen :D Hoppas det lilla pyret håller sig kvar nu.


    Åh så underbart! Hoppas du kan njuta av graviditeten nu :)

    Jag hoppas snart få ett UL jag med, kommer göra ett tidigt via IVF-kliniken. Men vad kostar det att göra ett privat extra? Och var gör man det? Så länge jag mår bra tror jag inte att det ska kännas nödvändigt men det är ju bra att veta :)
  • kattnos
    soofa skrev 2017-11-13 11:59:32 följande:

    Men oj, 40?!! Jag fick höra att jag hade många och då fick jag bara ut 15. ;) Men vad kul att så många blev befruktade och att ni har ett helt fotbollslag i frysen. ;) Satte du också in ett 5-dagars nu då?

    Vi går på Fertilitetscentrum på Carlanderska. Så samma stad i alla fall. :)


    Alltså när jag har läst om folk som fått ut många ägg så har jag aldrig hört om så många som 40... så det känns osannolikt men det står så på papperna iaf...

    Japp, ett som enligt labb klarade upptiningen till 100% så jag hoppas på att det var ett riktigt guldägg - vilket det ju verkar som :)

    Ja, det är ju kul även om vi inte lär träffas i väntrummet ;) Men vi får uppdatera när kliniken har ringt, känns extra spännande med en i samma sist :)
  • kattnos
    kattnos skrev 2017-11-13 12:04:52 följande:
    Alltså när jag har läst om folk som fått ut många ägg så har jag aldrig hört om så många som 40... så det känns osannolikt men det står så på papperna iaf...

    Japp, ett som enligt labb klarade upptiningen till 100% så jag hoppas på att det var ett riktigt guldägg - vilket det ju verkar som :)

    Ja, det är ju kul även om vi inte lär träffas i väntrummet ;) Men vi får uppdatera när kliniken har ringt, känns extra spännande med en i samma sist :)
    *Sits, såklart..
  • kattnos
    Iowhannah skrev 2017-11-13 12:28:09 följande:
    Jag gjorde mitt VUL på en privat gynekologklinik, det kostade bara som ett vanligt läkarbesök (200 kr).
    Toppen, det var ju inte farligt! :)
  • kattnos

    Nu har kliniken ringt mig! Jag gjorde ett Hcg-blodprov i förra veckan som skickades till kliniken men som inte kom fram förrän idag. Det bekräftade det jag ju redan visste, jag är gravid! :) UL blir 6/12, lååångt kvar... men den som väntar på något gott...

Svar på tråden Bf juli 2018