Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    Let it Rain skrev 2017-11-23 19:20:00 följande:

    Åh, då håller jag tummarna för det! Kub känns absolut som en viktig milstolpe, men det blir väl inte aktuellt för oss förrän omkring den 22/1 om jag räknar veckor.

    Var i landet bor du?


    Jag bor strax utanför Norrköping. Du då?

    Vi var inne på VUL i v 6 och såg ett litet hjärta picka så min rädsla för missfall har lindrats en hel del :) Jag gick igenom ett MA i somras så det kändes viktigt för mig att få se att det åtminstone finns nåt liv.
  • Iowhannah
    LitenMommy skrev 2017-11-23 20:09:13 följande:

    Jag har tänkt göra kub test om allting går bra tills dess. Ska på ultraljud på tisdag pga väldigt lite men blöder lite då och då. Får liksom lite blod strimmor när jag torkar mig ibland :( inte alls mycket, men är orolig!

    Önska mig lycka till!


    Lycka till!

    Det kan vara ingenting vettu. Känsliga slemhinnor eller så. Speciellt om det bara är lite när du torkar dig. Hoppas på det bästa!
  • Iowhannah
    Zarina skrev 2017-11-23 22:45:54 följande:

    Exakt vilken vecka var du i när ni såg hjärtat? :)


    5+6 enligt sista mens.
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2017-11-24 09:01:16 följande:

    Okey då ska jag ta och boka ett privat KUB runt vecka 12.

    Kostar 1600:- för oss men det får vi ta.


    Det är det definitivt värt, oavsett vad för siffror man får.
  • Iowhannah
    Horisonten skrev 2017-11-24 10:02:29 följande:

    Hej allihopa. Hur mår ni? Jag är väldigt dålig på att vara aktiv här inne just nu. Då jag mår skit rent ut sagt. Var hos barnmorskan i måndags och gjorde första inskrivningssamtalet och tog provet. Bokade även ett tidigt ultraljus som blir den 20/12 <3

    Sen vart jag hos vårdcentralen och fick lergigan Comp funkade jättebra på kvällen men inte sen dess. På onsdagen mådde jag så dåligt och trodde jag skulle kräkas när som helst men gick ändå men mådde galet illa. Så fick berätta för min chef hur det var då jag skulle ha möte med henne. Sen igår så kräktes jag flera gånger ock så även tabletten så var hemsk. Idag har jag hittills fått behålla tabletten men varit nära och kräkas flera gånger. :( Mår så jäkla dåligt och tar på mig så fysiskt och psykiskt. :( Så blir att ringa vårdcentralen igen och se om det finns något mer och göra. Iallafall så jag kan få en sjukskrivning,för detta går inte. Och detta är bara början det vet jag tyvärr. Och är bara i v7 6+1 idag.

    Vill nog bara skriva av mig här. Hoppas ni andra mår mycket bättre än mig.


    Åh fy! Jag lider verkligen med dig :( Hoppas du kan få nåt starkare utskrivet för det där låter verkligen vidrigt!

    Jag har varit rätt körig i magen på sistone. Jag hade förstoppning i början av veckan och sedan dess har jag varit allmänt gasig och trög. Det går sakta men säkert åt rätt håll nu som tur är :) Så länge jag tänker på att inte äta riktig mat så mår jag helt okej. Men fasen vad tråkigt det är! Längtar tills den här perioden är över, och jag hoppas det blir innan jul, tänk vad trist att inte kunna äta på släktmiddagarna (jag gillar förvisso inte julmat, men potatis och vörtbröd är ju gott).
  • Iowhannah
    Sopp skrev 2017-11-24 12:14:44 följande:

    Jag mår faktiskt bra, och önskar på något sjukt sätt att jag mådde dåligt för nu undrar jag om jag ens är gravid. Är det någon av er som har barn redan som har börjat läcka lite mjölk? (För det har jag på morgonen, sjukt)


    Jag har läckt mjölk ända sedan innan förlossningen (strax över två år nu)! Eller, läckt och läckt, jag har sett fläckar i bh:n och jag kan handmjölka några droppar i duschen.
  • Iowhannah
    Sopp skrev 2017-11-24 13:55:16 följande:

    Ja någon droppe här och där har kommit på mitt ena bröst med efter tidigare barn, men nu får jag små små blöta fläckar på pyjamaströjan på mornarna


    Oj :O Ganska häftigt ändå, att kroppen ställer om så snabbt.
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2017-11-25 21:34:15 följande:

    Har börjat blöda ikväll :( gravid i 8+4.

    Har haft så mycket gravidsymtom med illamående och kräkning varje dag. Ömma bröst och allt det där, så trodde graviditeten flöt på bra, men nu är jag är rädd för missfall :( va på gynakuten men fick inte lov att göra något UL. Dom tyckte hi skulle åka hem och avvakta och se om de avtog eller om blödningen kom igång mer... så jobbigt att bara vänta.

    Fler som haft blödning?


    Varför gjorde de inget UL?

    Visst, man kan ha blödningar i tidig graviditet utan att det är nåt fel, men man uppsöker knappast vården om man inte är ordentligt orolig.

    Hur mycket blöder du?
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2017-11-25 22:33:18 följande:

    Nej de sa att de inte gjorde UL på folk som blödde så tidigt i graviditeten. Utan vi fick helt enkelt åka hem och avvakta och se om de blev missfall.

    Når jag torkade mig kom det massa färskt blod i pappret, satte på mig en binda och det kom lite blod i den.

    Det forsar ju inte så vet att det inte är missfall än, men kanske börjar till. Hade gärna velat få ett UL för att kunna lugna mig, men får helt enkelt sitta hemma och bara vänta och se...


    Vi får hoppas på det bästa! Men ja, klart man vill veta vad som pågår.

    Har du kvar dina symptom?
  • Iowhannah
    tiiitti skrev 2017-11-25 22:54:14 följande:

    Ja tack får göra det!

    Ja jag har kvar mina symtom , fick gå och kräkas för nån timme sen. Men antar att den borde kunna sitta i ett tag ändå. Hcgn försvinner ju inte direkt


    Nä, det är ju sant. Jag tänkte mest på min egen erfarenhet (och andras, som jag har förstått det i efterhand), symptomen började avta strax efter att graviditeten hade avbrutits. Nu hade jag förvisso inte så starka symptom så det gick rätt snabbt.
Svar på tråden Bf juli 2018