Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    Tovilii skrev 2017-11-30 10:38:19 följande:

    Jag jar haft kontakt med både bm och frisör ang detdär och har fått grönt ljus från båda hållen!

    Finns inget som tyder på att kemikalier tas upp i hårbotten som kan vara skadligt för fostret.. det som dock kan irritera den som får håret fixat, är de starka lukterna men inget mer än så


    Det är vad min frisör också sa när jag väntade sonen. Nu färgar jag inte men jag permanentar och det är ju ganska snarlikt. Det som kan ske är att resultatet inte blir som önskat pga hormonella förändringar, men det är väl bara att testa sig fram ;)
  • Iowhannah
    Småbarnsåren skrev 2017-12-01 12:53:52 följande:

    När planerar ni alla att berätta för nära och kära?


    Vi har redan berättat för våra respektive mödrar. Resten av släkten får förhoppningsvis veta i jul (beroende på om vi gjort KUB innan dess).
  • Iowhannah
    Amandap95 skrev 2017-12-02 23:05:50 följande:

    Jag plussade i tisdags 18 dagar efter beräknad bim. Så är eventuellt i vecka 9 (7+1), men tog veckoindikator test i ons och den visade att jag blev befruktad 2-3 veckor sedan. Dvs kg ör igentligen i vecka 4-5. Men den veckan jag skulle blev befruktad enligt veckoindikatorn så skulle jag igentligen få min mens som var beräknad 10/11. Och min sista mens som jag hade var den 13/10. Så vet inte hur jag ska beräkna hur långt gången jag är. Eller så har jag låg hcg höt eftersom jag plussade så sent!


    Du kan kanske haft en sen ägglossning, det skulle kunna förklara alla konstigheter. Har du ringt mvc än?
  • Iowhannah

    Jag har fått såna jobbiga problem med magen :/ Nu är jag förstoppad IGEN, för andra gången på två veckor! Jag antar att det är en kombination av hormoner, dålig kost (eftersom jag knappt kan äta riktig mat) och för lite motion (pga förkylning). Sjukt jobbigt! I dag ska jag köpa Microlax på rasten och hoppas att det lindrar, just nu har jag så himla ont >.<

    Typiskt på en jobbhelg...

  • Iowhannah
    Zora skrev 2017-12-03 09:22:42 följande:

    Ni som mår illa, i vilken vecka började det? Jag är i 5+5 idag och mår ungefär som vanligt... lite större bröst är det enda..

    Med mina två tidigare började jag må illa rätt tidigt (minns dock inte exakt när) sedan har jag haft 2 MA och de gångerna kom aldrig illamåendet.. är ju såklart nojig att det är nåt fel igen..


    Hm. Med första började jag må illa runt v 6-7 tror jag. Den här gången tror jag också att det kom vid samma tid, om än mycket lindrigare än första gången. Andra graviditeten fick jag heller aldrig nåt illamående, den slutade med MA.

    Jag vet att det är svårt, men försök att ha i åtanke att alla graviditeter är olika, att du inte mår illa än betyder inte nödvändigtvis att det går dåligt.
  • Iowhannah
    Zarina skrev 2017-12-03 13:03:42 följande:

    Jag är kvar, endast jag, min man och en kompis som vet detta, så vågar absolut inte gå med i någon fb grupp!


    Jag kände bara lite som att det blev en lååång radda av korta inlägg med mailadress och ?lägg gärna till mig i fb-gruppen?. Känns tråkigt tycker jag. Jag är iaf här för att diskutera graviditet, inte Facebook-grupper :P
  • Iowhannah
    Sopp skrev 2017-12-03 17:57:40 följande:

    Det svåra är väl att admin av denna tråd inte är kvar i tråden?? Annars hade det ju vart kul med en BF-lista oså :)


    Det går väl att ordna ändå? Förvisso blir det bara som ett vanligt inlägg.
  • Iowhannah
    Zora skrev 2017-12-03 14:28:21 följande:

    Jag tror att anledningen till att det blir så mycket inlägg om FB är att det enda sättet att gå med är att skriva här i tråden (FB-gruppen är hemlig och går inte att hitta på FB) Det går ju att skicka PM också, men då krävs att den man skickar till inte har privat profil, så min gissning är att eftersom många har privat profil så blir det att man skriver här istället.

    Har sett att endel startar en ny tråd som är för de som inte vill vara med på FB. Brukar stå i rubriken på tråden typ, ?BF maj 2028 FL hela vägen? eller ?BF maj 2018, ingen FB grupp? edyl. Kanske skulle vara något om man vill undvika FB prat.


    Jo, jag förstår såklart att det är därför men det är lite trist ändå.

    Får se om jag får för mig att starta en ny tråd nån gång (förmodligen inte, om jag känner mig själv rätt).
Svar på tråden Bf juli 2018