Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf juli 2018

    eriwag skrev 2017-11-14 05:44:47 följande:

    Ingen aning om det finns en grupp p0 fb för bara juli. Jag har inte hittat det. Men det finns en "gravid med bf juli/augusti" skulle dock vilja vara med i en ren juli-grupp :)


    Det finns en dold grupp. Jag har inte Facebook så jag har dock ingen aning om hur det funkar sen.
  • Iowhannah
    Elan100 skrev 2017-11-14 06:48:27 följande:

    Kan vi inte starta en egen ?Gravid BF juli 2018? på FB då? Jag kan tänka mig att göra det!


    Det finns en redan. Mycket snack om den tidigare i tråden. Själv har jag inte Facebook så jag vet inte mer än det som sagts här.
  • Iowhannah
    Horisonten skrev 2017-11-14 10:35:24 följande:

    Hej allihopa!! Hur mår ni och hur går det för er? :)

    Här går det bara bra. Trött är jag och somnar ofta i soffan och fått väldigt oren hud i ansiktet senaste dagarna. Sen har vi då illamåendet. Det blir värre och värt vilket jag räknat med. Med tanke på mina tidigare 2 graviditeter så har jag ju haft hyperemis gravidum. Men än så länge kräks jag inte iallafall,men nog bara en tidsfråga. Är ju bara i v 5 4+5 enligt senaste mensen eller ev v 6 5+0. I söndags fock jag ta en postafen för jag mådde så illa och skulle iväg och fira farsdag. Funkade okej men kände lite. Idag så hade jag nog egentligen behövt ta en postafen också men för stressig morgon. Får se hur de fortsätter och hur länge detta funkat och de funkar med postafen. Det enda som är positivt är att de känns bra att illamåendet är kvar och starkare då känns de som allt är som det skall. Och att bebis biti sig fast för och stanna i magen. Det lugnar mig lite. :) Längtar till måndag då har jag flesta inskrivning/hälsosamtalet med min barnmorska :)


    Jag mår ganska bra. Det som känna värst är det psykiska. Jag har problem med PMS och under graviditet ballar jag ur och har som PMS*tusen. Så det blir mycket tårar.

    I övrigt har jag lite molvärk emellanåt, blir jättesvullen när jag ätit och har fått en del acne på rygg och bröst (inte i ansiktet som tur är, men det tackar jag Exuviance för). Lite extra känsligt luktsinne, men långt ifrån som det var med sonen! Så, ja, skaplig graviditet hittills :)
  • Iowhannah
    Million skrev 2017-11-14 11:55:39 följande:

    Hoppar in här jag med.

    25 år och plussade med första i söndags.

    Är i v 5. Inskrivning 1/12.

    Så i juli beräknas jag och min man få vår första gemensamma. :)

    Lite symtom så som illamående, hungrigare och extreeeemt trött.


    Grattis!

    Första gemensamma? Har ni fler barn på annat håll alltså?
  • Iowhannah
    Pusselbiten88 skrev 2017-11-14 15:01:29 följande:

    Någon mer som väntar 3e barnet och är extremt trött!!? Var aldrig så här trött med dom

    andra två.

    Är i vecka 5+5.


    Nu väntar jag förvisso bara andra barnet men det är samma här, jag var trött med sonen men definitivt inte så här trött! I mitt fall tänker jag att det handlar om att förra gången så hade jag bara mig själv att tänka på och kunde ligga i sängen halva dagarna.
  • Iowhannah
    Cecilie skrev 2017-11-14 18:59:50 följande:

    Jag håller på att gå under av oro! Har sån svag molande

    värk i ena sidan, typ precis ovanför blygdbenet på höger sida. Strålar både ner mot ljumsken och upp mot äggstocksområdet. Jätteorolig för utomkvedshavandeskap. Men försöker tänka att det är typ ligamenten eller kanske urinvägsinfektion för jag kissar typ konstant. Ska till vårdcentralen imorgon. Pratade med kvinnokliniken som sa att det var för tidigt att avgöra om det var X. Någon mer som har samma typ av smärta? Fy alltså vilken ovisshet. Är i v 4+2.


    Jag fick lära mig nåt nytt när jag var hos gynekologen igår. Innan moderkakan har tagit över så får ju embryot näring från gulekroppen och den å sin sida styrs av ena äggstocken. För min del är det den högra äggstocken som styr. Således tänker jag att det är inte alls konstigt om man ibland har en svag molande värk runt ena äggstocken tidigt i graviditeten. Så det kan mycket väl vara därför. Men helt sjukt att det inte är nån allmän information man får, jag har varit gravid i sammanlagt 54 veckor och hade ingen aning! Det står inte i nån app och inte på 1177 och BM sa aldrig det när jag väntade sonen.
  • Iowhannah

    Jag tror inte man behöver oroa sig om man inte har direkt ONT. En svag molande värk är förmodligen helt normalt.

  • Iowhannah
    Cecilie skrev 2017-11-14 21:35:19 följande:

    iowhannah - tack så jättemycket för svar! Visste inte heller det där... väldigt intressant. Har varit gravid två gånger innan (varav ett missfall) men man blir så orolig när det är en känsla man inte känt förut. Säkert extra orolig pga missfallet i somras.. Jag ska försöka hålla mig lugn och tänka positivt.

    Grattis till er nya som precis har plussat också!


    Jag kan ju säga att sedan jag fick veta det så har jag känt efter lite mer och insett att jag faktiskt känner mer på höger sida än på vänster sida. Jag fick se äggstockarna och den dominanta/styrande var rätt mycket större än den andra.
  • Iowhannah
    Okänd33 skrev 2017-11-14 21:44:29 följande:

    Idag är det v4+5 för mig och jag mår så illa. Jag har noll matlust och mår illa mest hela tiden även om jag inte spytt hittills. Spänner i nedre delen av magen och jag känner mig JÄTTESVULLEN. Eller jag känner mig inte bara, jag är.

    Vet inte hur jag ska stå ut en hel månad tills inskrivning så snälla kan någon säga att det här är normalt och att det går över ^_^

    Hoppas mest illamåendet går över. Folk lär börja undra när jag som normalt tycker mat och allt är najs som fan, aldrig är sugen.


    Klart det är normalt! Jag tror att illamående och svullen mage är bland de absolut vanligaste symptomen. Men det är inte gött.
  • Iowhannah
    smulan5 skrev 2017-11-14 22:07:22 följande:

    När du kommer in till min sida ska det finnas en knapp som heter nytt meddelande. Om du inte hittar kan jag pm.a dig så kan du svara på det


    Jag använder mobilversionen och när jag tryckte på ditt namn så såg jag heller ingenting.
Svar på tråden Bf juli 2018