• Sopp

    Jag ligger och känner efter varje kväll nu, vill så gärna tro att jag känner bebben - men varje gång jag anar något så dyker en prutt upp några sekunder senare

  • Sopp
    Hermioney skrev 2018-02-04 23:10:33 följande:

    Vad jag skrattade

    Jag fiser med konstant

    Jag känner mest på kvällarna. Då känns det som en hamster som rör sig i magen och brösten gör skitont.

    Resten av dan känner jag sällan något i brösten. Ibland fladder i magen tidigare under dagen


    Ja men jösses! Det värsta är när man är bland folk, springer på toan hela tiden för att kunna prutta. Tror att man ska få vars ifred i hissen och preciiiis då stannar den och någon kliver in
  • Sopp

    Vad härligt med RUL och grattis till er pojke! Vi har RUL 5 mars, då kommer jag att vara 19+3 om jag räknar rätt

  • Sopp
    Zarina skrev 2018-02-06 22:14:13 följande:

    Fick förra veckans fredag reda på att hjärtat har slutat slå, skulle varit i 15+5 då, lille var ca 14+3 stor... Imorgon ska jag till sjukhuset och första dosen igångsättningsmedicin, och fredag blir dagen D då den lille ska ut.. Detta är mitt fjärde missfall, hade verkligen trott och hoppats att tre skulle ha räckt. Oerhört tacksam dock för de tre friska barn jag har! Lämnar denna tråd nu och önskar er andra lycka och glädje! Kram!


    Många kramar till er! Så oerhört ledsamt att höra, hoppas de tar hand om dig där hemma
  • Sopp

    Sista dagen på v 16, fortfarande chipsmage som antagligen snart börjar väcka frågor. Ska berätta för chefen idag, känns så jobbigt med tredje barnet, typ som att dom trodde jag var klar med barnproduktionen

  • Sopp
    Mamma till S skrev 2018-02-08 19:47:27 följande:

    Äsch, sånt kan ju inte chefen anta!! Gick det bra o berätta?

    Var tvungen o berätta i v11 då jag mådde sååå illa o vart inlagd. Hon vart skitglad :) så det va kul!! Hoppas du har en bra chef :) o magen är fin. Vill också ha mage!!


    Det gick bra! Vi gjorde upp en plan för när jag ska berätta för resterande så att jag inte blir placerad o något tråkprojekt bara för att jag försvinner snart. Det är väl egentligen det jag tycker är jobbigast, att ev gå miste om karriärsmöjligheter pga graviditet. Nog för att barnen är viktigast, men för mig är det viktigt att det går bra på jobbet också. Jag har liksom aldrig vart en person som njutit av att gå hemma med bebisar, klättrar på väggarna! :) vill liksom snabbspola tills de fyller 2
  • Sopp
    Iowhannah skrev 2018-02-09 14:10:42 följande:

    RUL gick jättebra och vi fick rätt snabbt se att det är en busig liten tjej i magen <3 Blir så mysigt med en liten lillasyster :)


    Åå så skönt, grattis till lillasyster!
  • Sopp

    Jag känner mig också bara tjock! Har även gått upp mkt i vikt senaste veckorna. Första 13 veckorna gick jag upp 1 kg men sen har det bara rusat iväg, har gått upp 4 kg på 3,5 vecka, får panik!!!

    Det blir nog Axel denna gång. Vi har ju 2 pojkar sen innan så vi har redan använt våra namn,? stackars ? Axel fick killnamnet som blev över från de andra barnen, haha :)

  • Sopp
    Hermioney skrev 2018-02-10 12:38:06 följande:

    Vad tycker ni om namnet Vivianne?

    Exakt vilken person ser ni framför er när ni hör namnet Vivianne?


    Tycker det är fint!! Det ni får ta ställning till är väl vad ni tycker om Vivi, för det lär bli vad alla kallar henne :)
Svar på tråden Bf juli 2018