Inlägg från: Palestrina |Visa alla inlägg
  • Palestrina

    Raserat förtroende för #metoo

    Kanttant skrev 2017-10-22 21:03:07 följande:

    Håller inte med om beslutet de arrangörerna tog, men blir något fel att säga att #metoo är förstört för det. #Metoo är en global hashtagkampanj, startad för egentligen 10 år sedan och har fått rejält uppsving den senaste veckan eller så. Denna händelse gäller en av alla manifestationer som hållts i samband med detta. Men #metoo är ingen slags officiell kampanj som hålls av en viss organisation, utan detta var en/några privatpersoners egna event i samband med det som uppmärksammats under #metoo. Tycker man att #metoo förstörts av en/några privatpersoners agerande så har man missat hela poängen och användingen av hashtagen.


    Håller fullständigt med dig.
  • Palestrina
    Tom Araya skrev 2017-10-25 00:41:34 följande:
    Många är nog förblindade av sitt stöd och engagemang att de nog gärna förminskar skandaler eller i vissa fall kanske inte ens anser det är en skandal. Detta förekommer garanterat i alla partier, även om det nog är av lite grövre art i fallet sd.

    Har du förresten någon mätning som bekräftar att sd står helt oberörda av skandaler, till skillnad mot andra partier?
    Nej det har jag inte, men de har ju ett starkare stöd än många av de normala partierna. Det är tillräckligt för mig, eftersom jag tycker att det är obegripligt att de ens kommer in i riksdagen. Jag tror att inget parti står oberört av skandaler, men SD borde vara långt ute i kylan men de har det istället mycket gosigare och varmare än många andra.
Svar på tråden Raserat förtroende för #metoo