• Isathe

    Vi som är på försök 8 med första barnet

    Jooosen skrev 2017-11-08 16:03:50 följande:

    Ja!! Verkligen! Ska hem till en vän som är i v16 ikväll. De tog två försök för dom. Men hon vet om vår "problematik" så är ändå skönt att kunna prata öppet med henne..


    Skönt att hon vet, jag har också massvis med tjejkompisar som är gravida eller precis fått barn. Min bästa vän är i v.23 typ och hon vet om att vi försökt längd och för dom gick de på typ andra försöket.
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-08 16:03:50 följande:

    Ja!! Verkligen! Ska hem till en vän som är i v16 ikväll. De tog två försök för dom. Men hon vet om vår "problematik" så är ändå skönt att kunna prata öppet med henne..


    Skönt att hon vet, jag har också massvis med tjejkompisar som är gravida eller precis fått barn. Min bästa vän är i v.23 typ och hon vet om att vi försökt längd och för dom gick de på typ andra försöket.
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-09 09:22:45 följande:

    Jag blir galen. Tydligen ska min kille sova borta ikväll?! O ja ska ju bort i helgen. Hade ju stenhårt räknat med sex ikväll... nu blir det inget förrän söndag. Här sitter ja med ett positivt äl test oxå..... inget sex sen tisdags :( värdelöst


    Å nej, vad drygt!!
    Men spermierna kan ju leva flera dagar så de behöver ju inte vara kört. Håller alla tummar jag kan för dig
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-09 10:47:58 följande:
    Ja jag känner lite så.. vi är fan två som får engagera oss... han ska på middag i stan sen sova där pga möte as tidigt imornbitti i närheten (vi bor lite "off").. skrev till honom nu iaf att ja fått Pos äl test så kanske han får dåligt samvete :p
    Bra där... Ska han sova hos någon bekant? Eller kan ni inte ta in på hotell tillsammans i natt?
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-09 13:34:17 följande:
    Ja han vet om! Ja hoppas det va super spermier i tisdags som stannar kvar haha!!
    Håller alla mina tummar för dig. När räknar du med BIM?
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-09 16:08:37 följande:

    Han kommer hem ikväll istället jippi!!!!! Hahaha


    Men gud va skönt! Håller tummarna att de är vår månad nu
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-10 09:07:39 följande:

    Hallå vänner! Denna månad känns det som vi gått all in! Sex dag 9,11,13,15 och förmodligen 18 oxå! Äl dag 15 kanske 16 ( enligt gyn dag 13 men har inte känt nån värk förrän igår o idag)

    Bim 23 november!


    vill2017 skrev 2017-11-10 13:02:25 följande:
    Inte dåligt! Bra jobbat! Glad

    Vi har haft dag 9, 11, 13, 14 och förhoppningsvis idag 15 också! BIM 24 november!
    Gud vad ni verkar legat i båda två Skrattande

    Nu får jag lite ångest att vi legat bara legat dag 10, 14 (morgon och kväll) och dag 16.
    Fick positivt på ägglossningstestet vid lunch på dag 14, hade då sex både på morgonen och sent på kvällen, hade enorm ägglossningsvärk runt eftermiddagen dag 15. Men då låg vi inte utan blev morgonen dag 16.

    Känns nu som vi inte prickat in det så himla bra.... FAN!!Gråter



  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-10 16:04:29 följande:

    Äsch det är ju oxå bra!! Hade äl värk som fan imorse o låg igårkväll senast.. o nu åker ja bort till söndag!! Så frustrerande! Vi brukar annars bara ligga typ två ggr under äl så känns ändå bättre än övriga månader... men tkr ni också har gjort "bra ifrån er" denna månad haha...


    Haha tack! Jag hoppas ju såklart de men vågar ändå inte hoppas man blir så besviken när mensen kommer.
  • Isathe
    Elliot1 skrev 2017-11-10 16:57:04 följande:

    Haha, vi verkar vara ett gäng bestämda tjejer här!! Detta måste ju vara vår månad eller? Nu jävlar alltså. Jag har en bra feeling för oss ;)

    Jag hade enligt app ÄL på dag 15 och hade sex på dag 11, 12, 13, 14, 15, 16 och 17 :p Så här har man garderat sig!! BIM 17/11...


    Å herregud vad ni legat i Hahaha...

    Jag har BIM runt 19/11 plus/minus någon dag. Håller tummarna för oss alla, vi har ju många månaders försök bakom oss allihopa
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-13 20:34:55 följande:

    Ni som fortf väntar på icke mens, när har ni bim? Jag har 23/11


    Söndag 19/11 tror jag.... Fy fan vad tiden går segt!!
  • Isathe
    inez898 skrev 2017-11-14 12:32:10 följande:
    Tack för omtanken. Ja, visst är det. Försökt sen februari nu, hade aldrig kunnat drömma om att jag inte ens skulle vara gravid ännu när vi går in i december. Så tråkigt och oroligt, känns det.
    Usch, känner med dig!! Vi har också försökt sedan februari och trodde väl inte att de skulle sluta såhär....
  • Isathe
    inez898 skrev 2017-11-14 13:59:28 följande:
    Fy vad tråkigt! 3 du har också pco va? Fick du också höra att ni bara ska köra på tills året gått? Jag är så sugen på att höra av mig till nån annan gyn och kanske få hjälp mot pco:n redan nu... känns ju meningslöst att bara vänta ut tiden när nånting uppenbarligen inte funkar :(
    Ja precis, jag har pco och allt såg bra ut på ul jag fick göra i början på förra månaden och efter det så har mensen slutat komma, ska ändå avvakta tills BIM är passerat den här månaden... Så himla less på allt detta. Åren går och jag vill orka vara mamma och gärna få syskon också
  • Isathe

    Usch denna långa väntan. Vågar inte hoppas men vill så gärna vara/bli gravid. BIM på söndag. Har lovat mig själv att inte testa förens tidigast måndag morgon och leva på som vanligt i helgen.

    Såklart är det ju jätte svårt att låta bli att tänka på det men försöker.
    Har lite symtom men försöker slå bort dom. Var så säker i september att jag var gravid och fick då ingen mens alls och inget plus heller.

  • Isathe

    Jaha, då var de väl kört även denna gången..... Gud va ledsen jag blir!!!

    Var nyss på toaletten och fick ljusrött på pappret när jag torka mig, inte den där vanliga färgen som vid mens men den kommer komma under dagen....

    FAN FAN FAN.....!! Vad kroppen kan lura en med massa symtom osv.

  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-20 10:55:58 följande:
    Urs o fy!! Lider med dig. Kommer nog joyna dig om några dagar. Känner mig som ja brukar ...
    Ja, jag vet inte vad man ska göra för att lyckas.... Man blir ju deprimerad... Hoppas verkligen att du plussar och inte behöver joyna mig....
  • Isathe
    Jooosen skrev 2017-11-22 08:56:36 följande:
    Åh skönt!!
    Hur går de för dig? Här är jag på ny cykel och dag 3, men är riktigt deppig!! Alla bara blir gravida runt mig just nu. Fick precis ett mail från 1 kollega som ville säga att hon är gravid, har 3 kids sedan tidigare, en annan kollega gick ut för ett tag sen och sa att hon också är gravid har också 3 kids sedan tidigare. Å här sitter en annan som inte ens kan få ett pluss på stickan.

    Har två kompisar som ska ha efter årsskiftet, en i januari och en i februari, båda börja försöka efter oss....

    Fan va livet är orättvist!! Har iaf bokat in en spolning av äggledarna för att se att passagen är normal. Ska göra de på måndag.
  • Isathe
    vill2017 skrev 2017-11-22 09:49:18 följande:
    Jag lider med dig! 

    Min sambo ska lämna in spermaprov i morgon.

    Hur har du bokat din spolning? Har ni försökt ett år eller har du bokat in privat?
    Vi började försöka i februari. Så inte 1 år än, men då jag har pcos så sökte vi hjälp tidigt för att kolla alla andra faktorer, har gått privat. Så även spolningen på måndag går via privat klinik.
  • Isathe
    inez898 skrev 2017-11-22 11:05:42 följande:
    Vi är ju i liknande sits (pco, försökt sen feb, kollat upp vul+blodprov+spermaprov i höstas). Jag funderar också på att höra av mig till kliniken igen. Frågade du bara om spolning när du ringde eller även andra åtgärder? Jag är lite sugen på att testa t ex letrozol...
    Jag ska bara dit på spolning, men ska prata med dom om att kolla om jag verkligen ägglossar med vul eller blodprov också
  • Isathe

    Var och spolade äggledarna i måndags, allt såg bra ut. Vilket känns jätte skönt. Sambons spermier såg ju också bra ut.

    Som läkaren säger: - Rent biologiskt ser allt bra ut och ni bör kunna bli gravida

    Men eftersom mensen började krångla igen, för första gången sedan jag sluta med p-piller i februari (har ju pcos så den har tidigare krånglat massor) så tyckte hon att vi kan få prova med letrozol med start efter kommande mens.

    Självklart hoppas jag slippa börja med dom och att jag ist får ett fint pluss under julveckan. Borde ha ägglossning senast på söndag om man kollar på tidigare cyklar, håller tummarna för det.

    Samtidigt har hoppet börjat försvinna efter alla försökt/månader som vi försökt. Sexlusten är som bortblåst för min del men vet att vi borde ligga som mest nu och ca 1 vecka framåt.
    Ska man ligga varje eller varannan dag? Å hur gör man om ägglossningstestet blir positivt dagen man inte ska ligga om man kör varannan dag. Ligger man flera dagar i rad då?

    Fy fan för denna planering!!

Svar på tråden Vi som är på försök 8 med första barnet