Inlägg från: Lord Hans |Visa alla inlägg
  • Lord Hans

    Min flickvän är naken framför sina kollegor

    Hon verkar inte respektera dig. Dumpa.

  • Lord Hans

    Arbetsplatsen är extremt mansdominerad med endast en kvinna och tio män. Dessutom kör den garanterat manliga chefen med ett powerplay där den enda kvinnan hamnar i ett ännu större underläge genom att tvingas duscha tillsammans med männen. 

    Och feministerna på FL jublar. Kvinnan äger sin egen kropp och är så cool med att visa upp sig inför männen säger de när männen på arbetsplatsen utnyttjar situationer för att trycka ned kvinnan. Ni feminister på familjeliv är inget annat än en bunt nyttiga idioter som bidrar med att bibehålla och förstärka de patriarkatiska strukturerna som ni själva påstår att ni motsätter er.

    Kan ni inte begripa  att en kvinna som tvingas duscha tillsammans med tio män på sin arbetsplats hamnar i ett makthierarkiskt underläge så är ni ta mig fan totalt IQ-befriade. Man tar sig för pannan, herregud vad korkade människor det finns.

  • Lord Hans
    Anonym (Lise) skrev 2017-11-10 17:25:02 följande:
    Var i TS inlägg står det att hon tvingas duscha med männen? Det jag läser är:
    "hon inte bryr sig det minsta om att skyla sig framför sina kollegor och bryr sig inte om att de tittar på henne näck". Det vill säga att detta är nåt som hon är bekväm med och inte besväras eller känner sig tvingad i, det är endast TS som är den som besväras av situationen, inte tjejen eller kollegorna. Hade TS däremot skrivit "hon säger att hon är tvingad till detta, och känner sig väldigt besvärad och obekväm att de ser henne näck. Hon känner att det gör att hon hamnar i ett makthierarkiskt underläge" så hade detta varit en helt annan diskussion. Men den här tjejen känner sig inte tvingad, eller känner sig i nåt makthierarkiskt underläge, eller att de utnyttjar situationen att trycka ned henne. Vi kan ju inte sitta och hitta på ett helt annat scenario än det som ts beskrivit.
    Ja hon är super cool, en i gänget. Herregud.
  • Lord Hans
    Anonym (Anna) skrev 2017-11-10 17:47:29 följande:
    Varför skriver du att hon "visar upp sin kropp"? Varför kan en kvinnokropp inte få vara naken med syftet att den ska tvättas eller byta till nya kläder? Varför är den nakna kvinnokroppen "till uppvisning" för männen? Varför gör du den till ett objekt som visas upp för männen?
    För att heterosexuella män attraheras av det kvinnliga könet? Du begriper inte riktigt hur världen fungerar va?
Svar på tråden Min flickvän är naken framför sina kollegor