• Sexnoll

    Klimatskeptiker bara oempatiska eller?

    Klimatskeptiker bara oempatiska eller?

    När nästan 100% klimatexperter är ense om att vi har problem, alltfler skriver om att vi kanske inte överlever detta, fast alternativen börjar ta över det som både förstör klimat och miljö, är en minskande skara klimatskeptiker ihärdiga och man kan undra varför, när de aldrig vinner i saklighet.

    Men det är ingen hemlighet att stora belopp lagts på de som kan köpas för att försöka lura oss. Det landar ofta på äldre män som borde vara kloka men snarare visar på missbruk, senilitet eller demens.

    En del tycks ha fritidsproblem och helt enkelt vara obstinata som kärringen emot strömmen för att få uppmärksamhet.

    En av dessa förlorande kufar går även så långt att han spanar överallt på nätet efter motståndare, svarar med OT, blir avstängd och försöker få motståndare avstängda i samma vilseledande stil som klimatskeptiker är vana vid som oempatiska. En har även härjat här med hot som polisanmäls.

    Tyvärr händer det att även någon politiker går på deras valser, innan de vet bättre, så inget kan ignoreras då vi går på gränsen till att kanske klara oss.

    Men vad ska man göra med de som vill skada våra barn och barnbarn etc, när vi riskerar att alla förintas, då det inte räcker att trollen förlorar i all saklighet?

    Förberedelse till folkmord är i lag förbjudet.

  • Svar på tråden Klimatskeptiker bara oempatiska eller?
  • Fennyxx

    Det är väl lätt att gå på något som man gärna vill tycka. Om man älskar att åka på flygsemester, grilla kött och köra sin stora bil, och dessutom hatar vänsterfolk, pkmaffian och miljöpartister så är det säkert jättebekvämt att hålla med om att klimatförändringar bara är något som uppmärksamhetstörstande metereologer hittat på för att retas med vita medelålders män.

  • themia
    Fagerlund skrev 2018-01-25 16:11:19 följande:

    Märkligt att argumentera med känslor i en vetenskaplig fråga. 


    Märkligt att argumentera mot det ovidkommande och helt missa det väsentliga
Svar på tråden Klimatskeptiker bara oempatiska eller?