Inlägg från: Anonym (Emmy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Emmy)

    Kan jag få MS nu pga hepatit vaccin!?

    Anonym (Antivax= IDIOTER) skrev 2017-11-23 13:41:06 följande:

    Nej men vet du vad. Att andas kan leda till lungcancer... Och dessutom så hävdar jag väldigt bestämt att äta ekologiskt ökar risken för hälsporre!! Kan du bevisa att jag har fel??? 

    Ditt inlägg visar att du är lika smart som en gammal kollega till mig som är övertygad om att hennes kompis barn fick diabetes av att ha flugit till USA och tillbaka för han hamnade ju på sjukhus samma dag som de kom hem.... Eller att Bake-Up bröd orsakar hjärtfel eftersom en kompis till henne ätit en fralla av bake-up bröd samma morgon som han fick hjärtflimmer...

    När jag var liten trodde jag att jag fick feber av karuseller då jag fick det en gång.... Men jag hade IQ nog för att förstå att det inte hängde ihop så fort jag blev lite äldre... Vissa verkar inte förstå sånt... 

    Nej det du säger är bullshit... 

     

    Visserligen ingen idé att förklara för er antivaxxers att ni har fel för ni fattar inte och förstår inte hur det faktiskt funkar.... Ni tenderar dessutom till att inte lyssna på ÄKTA vetenskap men sväljer med hull och hår det där som andra antivaxxers kläcker ur sig....... trotts att ALLA seriös vetenskap säger motsatsen så väljer man att tro på folk som utan utbildning säger bullshit... Och inget jag säger kommer få er att förstå hur jävla galna ni är... Så jag lägger inte mer energie på det... Vad jag tycker om er står i mitt nick... 

    TS nej du behöver inte oroa dig alls. Om du får MS så är det för att du skulle få MS inte för att du vaccinerat dig... 

    ..... 

     


    Allt det du skriver kan lika gärna gälla vaccinförespråkare.
  • Anonym (Emmy)
    Anonym (Antivax= IDIOTER) skrev 2017-11-23 23:12:52 följande:

    Ööh nej... För vaccinförespråkare baserar sig på vetenskap... du vet äkta sådan baserad på nogrann forskning och verkligheten och inte mumbojumbo som antivaxxers får för sig....

    Men jag gissar att du är en antivaxxer eftersom du säger så...= du förstår inte skillnaden på vetenskap och kvacksalveri...så det är väldigt liten chans att du förstår vad jag skriver.


    Den forskning du pratar om är gissningsvis den som läkemedelsverken tagit fram och betalat för. Alla mynt har två sidor. Och jag kallar mig inte något speciellt i frågan, anser bara att alla har rätt till sin åsikt, även de som är emot vaccin. Och vad jag fått erfara är de som är emot vaccin ofta mer pålästa än de som blint förespråkar vaccin, skriker om att folk är dioter och vägrar inse att även vaccin har både för och nackdelar. Har flera vaccinskadade barn i min närhet. Barn som av läkare blivit diagnosticerade som vaccinskadade. Mina egna barn är vaccinerade och har lyckligtvis klarat sig från värre och bestående skador. Ändå anser jag inte att mitt val att vaccinera är det enda rätta och att de som inte är av samma åsikt är korkade idioter. Alla väljer olika och det är en mänsklig rättighet att välja bort vaccin om man vill göra det.
  • Anonym (Emmy)
    fkh skrev 2017-11-24 08:30:18 följande:

    Nyckelordet här är ?påläst?. För när du säger att de som är mot vaccin är mer pålästa så syftar du på att det som läst är pseudovetenskap, bloggar och annat som är allt förutom vetenskaplig fakta? För du säger ju själv att all forskning är betald för av läkemedelsindustrin och då per automatik otillförlitlig, så på vilken typ av forskning menar du att man läst och baserat sina synpunkter på då? Anekdoter? För statistiken visar fortfarande väldigt tydligt att risken för sk vaccinskador är betydligt mindre procentuellt än risken att dra på sig någon sjukdomarna som man inte blev vaccinerad mot. Så även om du är känner barn som påstås ha fått astma eller något annat av vaccin så är antalet barn som blir vaccinerade varje år utan några bestående men så extremt mycket större att risken för skador blir försvinnande liten. Att inte vaccinera däremot medför en påtaglig risk.


    Var kan du läsa att jag syftar på de saker du påstår att jag syftar på? För nej, du har fel!

    Jag syftar på att de läst på om innehållet i vaccin samt vad dessa ämnen kan orsaka för skada/med hur stor sannolikhet i förhållande till hur stor risken är att barnen ska smittas av (och i värsta fall dö av) de sjukdomar man vaccinerar mot. Men det du skriver är vad de flesta vaccinförespråkare gastar om överallt. Och även om jag har vaccinerat mina barn köper jag inte att det beslutet är det enda rätta för alla människor i hela landet. Var och en får avgöra vilken av riskerna man väljer att ta.
  • Anonym (Emmy)
    Anonym (Antivax= IDIOTER) skrev 2017-11-24 08:31:01 följande:

    Hahahahahahahaha jo men visst... Ta på dig foliehatten!! Jag tänker sitta här och garva åt dig. Finns så mycket fel i det lilla du säger... Bra att dina barn är vaccinerade. Visar på att det finns hopp om dig. Saken är den att det enda rätta är att vaccinera. Och då det faktiskt inte finns registrerade massor med barn med "vaccinskador" så ställer jag mig väldigt kritisk till att du skulle ha flera i din omgivning. Att du kan ha ett sånt barn kan jag köpa. MEN det faller inom normal gränsen. Hade det inte funnits vaccin hade flera av barnen i din omgivning dött av sjukdomar som de idag slipper. Eller fått permanenta skador av andra sjukdomar. Det är liksom det som är problemet. Vaccin är inte helt riskfritt... Men det är heller inte alvedon (och det är procentuellt fler som får skador eller dör av normalanvändande av alvedon än av vaccin men DET är det inte många som funderar kring!) saken är den att riskerna med att man INTE vaccinerar är såpass mycket större vilket gör det till att det vettiga är att vaccinera!

    För att ge dig ett exempel: Du är ute och går med en grupp om hundra barn, Svänger du vänster så kommer 5 barn dö... Men går du höger så kommer två barn hamna i rullstol. Vilken väg är värst? Anti-Vaxxers tycker att det är superduper jättehemskt att barn hamnar i rullstol och vägrar inse att om de inte gå den vägen så dömer de 5 barn till döden. Medan de som vaccinerar inser att rullstolen inte är så farlig jämfört med att 5 barn dör....


    Jag anser att det är var och ens sak att avgöra. Att vaccinera är inte det enda rätta. För att vara korrekt så har jag tre barn i min vänskapskrets som av läkare fått diagnosen vaccinskadade. Menar du då att läkaren inte vet vad han pratar om? Eller att han gett dem sina diagnoser för att han vill eller kan?

    Mina egna barn har inga vaccinskador och jag har valt att vaccinera (i samråd med barnens pappa) efter noggrant övervägande. Finns barn som dör av vaccin också så det är som du säger, inte helt riskfritt, även om jag inte personligen känner någon som dött så förekommer det.

    Ser man till ditt exempel kan man lika gärna säga att i Sverige dör X antal barn efter vaccinering alt får vaccinskador. Tar man polio som motvikt lär det inte finnas mer än enstaka fall (om ens det) i år och därmed är risken att dö av vaccin IDAG större än att dö av följdsjukdomar efter polio (för man är inte garaterad att dö av enbart sjukdomen). Så jag anser inte att vaccin är det enda rätta. Och jag anser inte att vi som valt att vaccinera har rätten att hoppa på och idiotförklara dem som valt att inte vaccinera.
Svar på tråden Kan jag få MS nu pga hepatit vaccin!?