Inlägg från: lillahjärtat89 |Visa alla inlägg
  • lillahjärtat89

    BIM JANUARI 2018

    maria1992 skrev 2017-12-21 08:21:32 följande:

    Hej! 

     

    Jag fick plus också och förmodligen ett tidigt missfall här med.. Håller helt med dig, så tråkigt att behöva veta men vi kämpar tillsammans!! Då har du en kort menscykel? Så skönt.. Min känns så lång. :/ Ja det är skönt <3


    Hej hej! Jag hoppar oxå in här! :) Vet inte exakt när jag har bim men tror mellan ca. 17-21 januari. Känns jättejobbigt, skulle haft BF med vårt första barn den 21 januari men fick missfall i juni och har bara fått massa mer missfall sedan dess.. Men hoppas än på ett plus och utredning. Kanske kommer plusset som stannar på bf dagen? håller tummen för det! Kram :)
  • lillahjärtat89

    Och nu var det inte meningen att citera ditt inlägg på just den texten ovan, haha, skulle ju även skriva att jag fick tidigt missfall förra månaden så jag är i en liknande sits! :) verkar ha fått längre cykel efter missfallen? Ca 30+ dagar, har alltid haft 28 förut. Nån fler som fått liknande?

  • lillahjärtat89

    Jag har troligtvis BIM mellan imorgon och den 18:e, mensen har vart skum på senaste så har ibland varit 28 dar cykel och ibland 30.. så vet inte riktigt när jag ska testa eller när den är sen isåfall, lite jobbigt! Känner inga förhoppningar men har haft lite ont i brösten och lite mensvärkskänningar. För några dagar sen lixom ?knäppte? det till mot äggstocken. Min hy är också mycket bättre: så har den blivit varje gång jag blivit gravid och oftast så jag märkt att jag varit gravid tidigare då hyn annars är kaos innan mens. Men då jag har 3 mf/ma bakom mig har jag typ noll förhoppningar som sagt......! :/ hoppas verkligen på fjärde gången gilt!

Svar på tråden BIM JANUARI 2018