• Lillflickan

    Gravid efter IVF BF AUG 2018

    Härligt katten! Vilken trevlig läkare. Det är så skönt att få se att allt är bra. Känns som evigheter till KUB :(

    Typiskt att du inte kände det igår, men förstår att du var fokuserad på den lille i magen. Hoppas du får tag på läkare igen.

  • Lillflickan

    Hur mår ni andra? Tycker illamåendet blir värre och värre. Tror jag hållerpå att bli sjuk också. Hoppas det är det som gör det värre. Och sömnbrist. Resten av familjen är sjuka så det är väl bara en tidsfråga.

    Ska till MVC i morgon. Vågar knappt erkänna att jag är gravid för mig själv så det känns jättejobbigt att gå till MVC. Är så rädd att något ska gå fel.

  • Lillflickan

    Katten, Hoppas illamåendet är över för gott för din del. Hoppas det lugnar sig för mig också snart. Men då blir jag väl orolig att det går dåligt..

    Inte långt kvar till KUB för dig. Jag tycker tiden går så långsamt. Funderar på att boka ett ultraljud emellan. Men vet inte om jag blir lugnare för det.

  • Lillflickan

    Härligt med KUB, och låg sannolikhet!

    Själv är jag orolig inför KUB om en vecka (tiden går sååå långsamt). Har lovat mig själv att jag får börja hoppas efter KUB. Så orolig att det inte ska gå bra. Hopplöst nojig den här gången.

  • Lillflickan

    Det är min mardröm, att det ska bli ett resultat som gör att vi måste ta ställning till först om vi ska göra vidare prov och sen att det ska vara något allvarligt fel så vi måste avbryta. Vet inte hur jag skulle klara det.

    Åldern påverkar ju resultatet. Embryot jag hade i höstas var från när jag var 31. Nu kommer det vara från när jag var 36. Så åldersnojjig efter missfallet i höstas.

    Jag är också lite förvirrad av att jag Helt otroligt blev gravid igen så snart! Tre på raken efter sex misslyckade på raken. Helt otroligt. Känns för bra för att vara sant så det skulle vara typiskt om det gick dåligt nu igen efter att ha fått hoppet uppe.

  • Lillflickan

    Har för mig att hon sa att man gick vidare med nipt om man hade mellan typ 1/200 och 1/1000 och moderkaksprov/fostervattensprov om man har ännu högre sannorlikhet. Siffrorna kan vara helt annorlunda men så var i alla fall principen, och vet inte om det var moderkaksprov eller fostervattenprov man fick göra heller. Helt nya rutiner som inte var samma i höstas ens här. Men man kanske kan tjata till sig nipt först i vilket fall om man spelar på hur svårt det varit att bli gravid och att man inte vill riskera missfall.

  • Lillflickan

    För mig tog de hänsyn till embryots ålder i höstas. Vet inte om de hade tänkt fråga det iofs, det var jag som frågade och då tog de hänsyn till det.

    Jag har nu hunnit fylla 37, så nöjd att jag hann bli gravid när jag var 36. Det känns så mycket bättre!

Svar på tråden Gravid efter IVF BF AUG 2018