• mjölkallergiker

    Pavel Gamov till hård attack mot SD

    Den tidigare Sverigedemokraten, idag politisk vilde i Riksdagen, Pavel Gamov planerar att skriva en bok där han bland annat tänker avslöja "Vad SD är för ett parti egentligen".
    Bland annat nämns förskingring av skattepengar, mörkande av våldtäkter och andra oegentligheter.

    SD är ju Sveriges i särklass mest skandalomsusade parti med interna problem vida överstigande de andra partiernas. Men hur trovärdig är Pavel Gamov? Liknande anklagelser har kommit från en annan politisk vilde i riksdagen, tidigare Sverigedemokraten Hanna Wigh.

    Med tanke på SDs historia av skandaler vore det inte helt otänkbart att det faktiskt har hänt men frågan är hur trovärdig källa Pavel Gamov egentligen är. 
    Pavel har tidigare varit suppleant i SDs partistyrelse vilket talar för att han haft mycket ingående information om partiet.

  • Svar på tråden Pavel Gamov till hård attack mot SD
  • Rumpelstiltskins

    Om han nu hade så mycket "sanning" om SD hade han väl lika gärna kunnat outa dem. Varför skriva en bok?

    Det roliga i sammanhanget är att det spelar ingen roll vad det är för skit som folk säger sig veta om SD. De som valt att rösta på SD kommer att göra det oavsett.

    Skit finns i alla partier, skillnaden är att SD granskas hårdare. Några bredare källor behövs inte heller utan det räcker med att Berit sagt vad hon hört från Åke om vad Ellen läst på Facebook om vad Karl råkade höra när Kerstin viskade till Jonny vad Johanna hade sagt på julfesten. 

    De flesta bara scrollar, suckar och lever vidare med sina liv. Vi har lärt oss hur det fungerar.

Svar på tråden Pavel Gamov till hård attack mot SD