• SofiaS95

    BIM Februari

    Lillefiddelin skrev 2018-01-26 18:08:53 följande:

    Hoppar in här, missade Jan tråden!

    ÄL +3 här, fått till de varje dag sedan mensen slut och tycker det är helt galet att vi haft tid att ligga varje dag. Hoppas på det ger resultat!

    Försök nr.5 och har bara ETT (!) graviditetstest hemma nu. Och ska verkligen fööööörsöka att hålla mig till BIM 7/2 . Men måste erkänna att jag var nära att kissa på stickan redan imorse, trots det otroliga ovettiga i den tanken...

    Stod även igår en stund vid hälsohyllan på mataffären och fundera på vilka kosttillskott jag kan ge mannen för att öka spermaproduktionen. Lyssnar på gravidpoddar. Kollar på dokumentärer om fertilitet och graviditeter. Blivit bokstavligt talat galen.


    Låter nästan precis som mig förutom att jag är på ÄL +4 och jar BIM 4/2. MEN jag är fortfarande fundersam om jag haft Äl då tempen inte stigit så mycket. Min kurva på NC ser nämligen ut så här:

  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-01-29 09:57:40 följande:

    är på äl+8 idag (bim-7). har väldigt klibbiga flytningar. typ gele fast ännu klibbigare. aldrig haft så.. någon annan som varit med om detta?


    Det har jag också...men kommer jag ihåg rätt har jag det alltid mellan ÄL och mens
  • SofiaS95

    Längesen jag satt något inlägg här. Kan int hålla mig för det börjar bli så spännande nu med endast två dagar kvar innan BIM. Igår fick jag en tempdipp och jag gav då upp hoppet. Idag hade tempen däremot stigit igen. Sov väldigt oroligt inatt så är rädd att det också kan bero på det. Har gått med mensvärk i två dagar som kommer och far. Brösten är riktigt sjuka vilket brukar försvinna nån dag innan mensen ska komma. Har försökt känna på tappen men ibland känns den öppen och ibland stängd så där får jag ingen hjälp. Den sitter välidigt lågt ner men det gör den också innan mens. Orkar inte vänta mera!!! Ska försöka hålla mig med testen till lördag morgon.



    Stort grattis till alla er som plussat!!!

  • SofiaS95
    Jeex skrev 2018-02-02 08:16:12 följande:

    Imorse kom mensen. Nu hoppar jag till marstråden. Lycka till alla andra :)


    Vad tråkigt, håller tummarna för oss i mars! Min temp sjönk idag så mensen kommer säkert i morgon eller på söndag som det är beräknat i NC :(
  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-02-02 11:52:16 följande:

    bim-2 idag. knappt något symtom så känner inte för att ta något test direkt.. . ställer in mig på negativt test på söndag


    Jag har också BIM 4/2. Ku de inte hålla mig och testade igår, negativt. Har haft riktigt ont i brösten med det har avtagit lite idag. Tappen känns mer och mer öppen så blir inte förvånad om mensen kommer redan i morgom. Tempen sjönk men nästan 0,2 idag också...
  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-02-02 12:53:38 följande:

    Jaa jag testade mig för några dagar sen (dvs alldeles för tidigt) och var såklart negativt. trots att du fick negativt igår kan du ju fortfarande plussa. men förstår dina argument, man vill inte bli besviken så lika bra att ställa in sig på neg. Killen får mig nu att hålla mig från att testa förrän söndag. är detta din jakt på första barnet?


    Jo jag vet att det finns chans att plussa ännu men tyvärr inga tecken på det.... Jo det är försök till första barnet, femte försöket.
  • SofiaS95

    Blir så nere... Idag sjönk tempen från 36.59 till 36.39. Mensen kommer antagligen i morgon som beräknat. Är det faktiskt sant att allt kan vara ok med båda partnerna även om man int lyckats då man prickat ägglossningen 5 gånger?Snälla ge mig hopp!!

  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-02-03 11:55:52 följande:

    Ett test imorse på bim-1 --> negativt. Är nog bara att ge upp för denna gång och förvänta sig mens imorgon :)


    Ja vi får ladda om nu. Min mens kom just så nu ska jag försöka slappa av ett tag!
  • SofiaS95
    hallonnpaj skrev 2018-02-03 14:18:45 följande:

    Jaaa nu ska jag slappna av. det lär ju bli i mars det sätter sig då man egentligen helst inte önskat med tanke på att det blir födsel i december. haha så lär ju förmodligen bli då. Dock kommer det vara lika önskat såklart, men januari är väl lite mer fördelaktigt om man får välja ;)


    Jaa men en en sån juklapp sku ju inte vara så illa ;) och efter 6 försök får det komma precis när det vill!
  • SofiaS95
    XAHHA92 skrev 2018-02-03 16:30:11 följande:

    Jag har prickat ägglossning 22 gånger och inget barn än, så ja.


    Har ni båda gjort undersökning och allt varit ok?
  • SofiaS95
    Deni81 skrev 2018-02-03 18:54:48 följande:

    Sju gånger tror jag man räknar som medel och upp till ett år som vanligast.

    Jag försökte med mitt ex 17 gånger eller mer. Vi gjorde utredning som inte visade några fel. Vi var väl inte kompatibla.

    Med den nya killen har vi försökt cirka 4 gånger utan resultat. Och han har lyckats göra första tjejen gravid på första gången och andra tjejen efter 2 gånger. Så visst börjar jag fundera på om det kanske är så att jag inte kan få barn. ;-(

    Just för att det gått så fort för honom tidigare. Men man får inte ge upp hoppet! Förstår din frustration iallafall. Har levt i den där ångesten i 1,5 år.


    Jo har läst om att sju gånger är medel men tänker att den siffran kan vara lite missvisande då de som inte kan få barn drar upp medeltalet. Börjar bli lite väl pessimistisk märker jag ;) Jaa hoppet finns kvar och vi kämpar vidare! Håller tummarna för dig!
  • SofiaS95
    XAHHA92 skrev 2018-02-03 19:32:16 följande:

    Än sålänge har läkaren inte hittat något fel på oss. Ska göra en spolning av mina äggledare om två veckor, men troligtvis är vi oförklarligt barnlösa. Ta inte detta fel, men fem månader kan kännas som lång tid men det är fullt normalt. Upp till ett år räknas faktiskt som normalt :) Därefter kan ni göra utredning.


    Okej, jo jag vet det är normalt och bara jag visste att jag blir gravid inom 1 år hade allt varit lugnt men det är ju ovissheten som är det svåraste. Hoppas det sku gå vägen för er efter spolningen!
  • SofiaS95
    Coconut skrev 2018-02-10 08:23:04 följande:

    Hej! Har aldrig skrivit här men har följt flera bim trådar sedan i höstas.

    Har äntligen plussat, v4+4 idag. Skriver mest för att jag vill bifoga min plus-tempkurva, själv saknat sådana att jämföra med! (Hoppas det funkar med bilden).

    Bim var beräknat till mån 5/2 (cykeldag 32), testade först 8/2. Blev så lycklig över att mensen inte kom att jag inte vågade test tidigare..

    Hoppas så att det blir många fler plus i denna tråden! Ni är fantastiska och peppande tjejer, hejar så mkt på er!


    Grattis! Och tack för kurvan
  • SofiaS95
    Annaalexandra95 skrev 2018-02-17 08:05:29 följande:

    Jag tog ett nytt test imorse och idag ser jag strecket tydligare men det är fortfarande inte tillräckligt starkt för att synas på bild.. ÄL+10 och BIM-4.

    Jag drack väldigt mycket igår kväll och kisset som jag testade med nu var knappt ens ljusgult.. Kan det ha påverkat resultatet? Drack ca 1-1.5L vatten under kvällen :)


    Jo det kan påverka...
  • SofiaS95
    Mudcakemonster skrev 2018-02-25 21:08:39 följande:

    Då kom mensen... än en gång.


    Tråkigt!! Krafter till dig för att orka kämpa vidare
Svar på tråden BIM Februari