• Karucellen

    BIM Februari

    Hej tjejer!

    Hoppar in här och hoppas på att vi tillsammans kan få några plus denna månaden!

    Hade min senaste mens 16-19/1. Använder flitigt Flo-mensapp sedan i maj förra året. Tog ut min p stav då eftersom att jag och sambon så gärna vill ha barn.

    Köpte clearblue ägglossningstest och testade några dagar i rad när jag enligt Flo skulle ha äl, men fick inget utslag. Första testet var inte cb och gav två starka streck, dock var ej strecket starkare än kontrollstrecket som det står att det ska vara, resterande test med Cb visade ingen stegring.

    Oavsett så har vi fått till det varje dag sedan mensen tog slut den 19e :)

    Nu sitter jag här med super ömma bröst som jag aldrig brukar få så tidigt innan mens,

    är idag enligt appen Bim-7 och vet att det är på tok för tidigt att testa men man vill ju så gärna göra det och se ett plus ????

    Har haft hugg vid äggstockarna och en lätt mensvärk i några dagar men idag är den borta, är även gasig som aldrig förr och magen känns svullen ????????

    Man läser ju allt för mycket om tidiga tecken och vill så gärna känna av dom men försöker släppa det.

    Vad tror ni? Min kropp talar ju om för mig att det är något som händer i kroppen men om det är en graviditet vågar jag inte hoppas än.. Börjar bli galen på detta, längtar efter alla bebiskläder och allt gulligt man får köpa och inreda och jaa ????

    Tänkte även fråga er om det här med flytningar kring äl, att de ska va som äggvita men är det flytningar som kommer i trosan då eller är det liksom sekretet inuti slidan som ska vara så?

    Jag har typ aldrig flytningar som hamnar i trosan eller pappret när jag torkar mig, däremot kan jag känna att sekretet när jag är upphetsad är olika?!

  • Karucellen

    Jaa denna väntan hahah, man blir knäpp.

    Har vanligtvis en cykel på 27/28 dagar men enligt min mensapp ska mensen komma om två dagar, det innebär en cykel på 22 dagar denna gången.

    Har haft molvärk i strax över en vecka nu och super ömma bröst lika länge. Brukar få det kvällen innan mensen så blir ju fundersam över varför det började så tidigt denna gången.

    Vet inte ens när det är bim med tanke på den stora förändringen i cykeln, kan ju vara antingen bim -2 eller bim -7 idag. Tog ett test imorse men det var såklart väldigt negativt, får avvakta och se när tanten vill dyka upp, helst av allt kommer hon inte förren i slutet av året.

    Hoppas där är ett litet pyre i magen

Svar på tråden BIM Februari