Inlägg från: Anonym (Märkligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Märkligt)

    Min flickvän vill aldrig.

    EnAnonumius skrev 2018-01-19 01:47:35 följande:
    Då skall du veta att TJAT är klassas sexuella övergrepp också. Du ställer frågan varje gång ni har sex d.v.s du tjatar på din tjej. Att tjata på någon är en form av sexuella övergrepp faktiskt. För du tjatar på henne för att få det _du vill_ ha i sexväg.
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-18 19:17:49 följande:
    Det var ett litet skämt men det var onödigt att skriva så i text. Jag älskar min flickvän otroligt mycket och det vet hon om.
    Ja du har ju bevisat att du älskar din tjej. *inte*Drömmer

    *Du startar en tråd för att få tips på hur du skall kunna _tvinga_ din tjej att ge dig oralsex "för du gillar det så mycket". ---- > Motsatsen till "älska sin flickvän otroligt mycket".

    *Du har analsex med din flickvän,  fast du vet att hon egentligen inte gillar det utan ställer upp med det för din skull. ---- > Motsatsen till "älska sin flickvän otroligt mycket".

    *Du sjunker så lågt som att ha HAFT TANKEN, på att vara otrogen för att få oralsex.  ---- > Motsatsen till "älska sin flickvän otroligt mycket". 

    *Du sjunker lågt igen, och säger att du kan tänka dig ett öppet förhållande med VILLKOREN på att hon är exklusiv med dig, medan du skall få ha andra.  ---- > Motsatsen till "älska sin flickvän otroligt mycket".

    * Sitta och ge inviter till främmande kvinnor på nätet (försöka svamla bort det med att det var ett "skämt"), med att ni skulle bli ett bra par bara för att den kvinna gillade att ge avsugningar. ---- > Motsatsen till "älska sin flickvän otroligt mycket".

    Du har knappast att visa för omgivningen att du älskar din flickvän "otroligt mycket".

    Om du älskar din flickvän så "otroligt mycket", som du påstår, så borde du ju för fasiken skaffa lite vett i skallen och respektera hennes nej till att ge oralsex och sluta tjata, och mogna upp och inse att älskar du henne otroligt mycket så visa respekt till henne med och hennes gränser. När du kan respektera din flickvän och hennes gränser och sluttar att tjata på henne för att få din vilja igenom till varje pris, då kanske du kan bli trovärdig med ditt påstående om att du älskar henne "otroligt mycket". 
    Men det låter som att du klassar hans fråga som tjat. Om jag har sex med min tjej tre gånger i veckan och vi har det bra och jag varje gång vi knullar frågar jag om inte hon kan smeka sina bröst för mig och hon med ett leende svarar "nej älskling" så menar du att jag sextrakasserar henne?
  • Anonym (Märkligt)
    EnAnonumius skrev 2018-01-19 23:10:10 följande:
    Märkligt, jag är inte den enda i tråden som anser att han tjatar på sin flickvän. Frågor på det?

    Dessutom hur VET du att TS flickvän avfärdar hans fråga med ett leende?

    Dessutom om du läser TS inlägg så var det han som drog upp om sexuella trakasserier från första början, jag spann bara vidare på hans logik kring hans definitioner om sexuella trakasserier.  Knappast mina eller andras problem att du väljer att blunda för detta.
    Nej du missuppfattar. Jag har inte sagt att hon svarar med ett leende. Min fråga till dig var om mitt exempel är sexuella trakasserier?
  • Anonym (Märkligt)
    EnAnonumius skrev 2018-01-20 09:05:49 följande:
    Då tar vi det ett varv till. Och lägg nu ned att blunda för vad jag skriver.
    Fråga TS då jag använde mig av hans definitioner av vad som räknas som sexuella trakasserier, jag använde mig av HANS logik. Det skrev jag även i förra inlägget också till dig.
    Så varför väljer du att ignorera det, igen, och fortsätter att fråga fel person?
    Jag pratar för döva öron märker jag. Men du är väl van. Puss och kram.
  • Anonym (Märkligt)
    EnAnonumius skrev 2018-01-20 19:19:20 följande:
    Vad har jag hävdat att jag inte uppskattar blommor och presenter för att bli glad??
    Nästa lögn du skall komma med när du håller på?
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-20 17:20:28 följande:
     Du skulle bara bli glad om din kille kom hem med dyra smycken eller märkesväskor? 

    Vilken fina halmgubbe du kommer med där i kombination med en direkt lögn om min smak med.

    Här är nästa fråga till dig.
    Skulle din tjej tycka att du kom med en gullig gest i vardagen om hon hade vetat att du sjunkit så lågt att överväga otrohet för att få en avsugning?

    Klara du av att svar uppriktigt på den frågan eller skall du komma med en ny lögn om vad jag skriver och kombinera det med en halmgubbe igen, nästa gång du svara.
    Du är verkligen givande, respektfull och trevlig att ha med i tråden. Du tillför så mycket vettiga kommentarer och positiv anda. Utöver det så känns du väldigt sund i hur du tänker och du verkar ha en stor människokännedom samt ett rejält mått av empati. Underbart!
  • Anonym (Märkligt)
    EnAnonumius skrev 2018-01-23 23:33:12 följande:
    Åh herregud..  Hur fan läser du? Jag är väl medveten om att människor är mångfacetterade. Har aldrig hävdat något annat.
    Att DU inte fundera på vad jag verkligen skriver i mitt inlägg är inte mina problem.
    Bjoer skrev 2018-01-23 11:08:17 följande:
      Allt är inte svart-vitt. Man kan älska någon OCH vara missnöjd med vissa delar i ett förhållande, samtidigt.
    Nej det har jag aldrig påstått heller.No shit Sherlock?

    Ja jag har heller aldrig hävda motsatsen.

    Tycker DU skall ta och fundera på vad jag verkligen skriver i stället för att koma med påståenden om något jag inget sagt eller skrivit.  Så läs om läs rätt och tänk och läs vad som faktiskt står.



    Du är verkligen bra med orden och du har en väldigt stor ödmjukhet inför att vi alla är olika...hahahaha nä jag bara skojja. Du har en ruskigt rutten attityd ju!
  • Anonym (Märkligt)
    Bjoer skrev 2018-01-24 08:54:18 följande:
    He, ok...

    Jag tror vi lägger ner den här diskussionen. Du verkar inte mottaglig för kritik eller logik. Tack och adjö! :)
    Instämmer. Men en del tänker inte längre än näsan räcker. Och vissa fall sitter det en jävligt kort näsa där.
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Jolle) skrev 2018-01-23 22:31:33 följande:
    Ja om man inte tillfredsställer sin partner så söker dem tillslut självklart efter någon annan att få tillfredsställelse av, så funkar människor vet du. Nu säger jag inte det är ok att vara otrogen, men det blir ju så i tanken när ens hjärna börjar söka efter andra och fantisera om dessa, då ens nuvarande inte lever upp till vad man behöver.

    Personligen tycker jag vissa saker hör till ett förhållande. Massage, både avslappnande och sexuell är några av de sakerna. Visst man kan gå till thai massage och få både det ena och andra istället men det är väl mycket smidigare att vara med någon som faktiskt man kan ge och få detta av? 

    Men han har ju försökt länge utan resultat och det är ett stort problem för honom. Då tycker jag man får skruva upp intensiteten lite och faktiskt sätta hårt mot hårt.

    På vilket sätt skiljer sig hennes vägran att suga från en eventuell vägran av honom att ge henne sex eller ge henne något annat? Har har väl samma rätt att säga nej detta vill inte jag precis som hon har. Hennes anledning att inte suga är väl lika godtaglig som hans är att inte göra x för att hon inte suger? Det ska vara jämställt tycker jag. Hade en tjej börjat vara tradig och inte velat tillfredsställa mig ja då hade jag varit tradig mot henne och dragit in allt jag gör för henne. Köra henne med bilen till olika ställen, köpa kort på alla hjärtans dag eller träffa hennes familj nej sorry det blir inget för jag känner inte för det förrän du sugit min kuk. Gör hon inte delen jag förväntar mig så gör inte jag delarna hon förväntar sig.

    Visst det är inte alltid det sexigaste att tillfredsställa sin partner om man själv inte är super sugen, men någon gång då och då får man ändå ställa upp tycker jag. Varför är man annars tillsammans med personen om man inte vill att dem ska vara tillfredsställda? Och helt ärligt att suga en kuk en 20-30min är mycket mindre uppoffring än att t.ex. ägna en hel kväll med vissa tjejers familjer, eller bjuda någon på middag vilket kräver mat köp, matlagning, städning, eller att gå på IKEA. Du vet en del tjejer bara tar saker för givet du ska göra allt för dem och om det ända du vill under hela dagen är att få en avsugning på typ 20min nej då är det att begära för mycket tycker vissa och så har man varit på både IKEA, lagt halva lönen där och sen suttit och lyssnat på halv senila föräldrar halva kvällen. 

    Mm vi är olika. Hade inte min partner varit öppen för att tillfredsställa mig på det sätt jag behöver för att känna mig tillfreds så hade jag dumpat henne direkt. Och nu menar jag inte varje dag när precis jag vill, men ja någon gång i veckan minst. Och hade hon inte varit tacksam över allt jag gör och börjat whina när det ända jag ber om under en hel dag är typ en ryggmassage eller en avsugning när jag under resten av dagen gjort all hon vill ja du hon hade snabbt fått uppleva vad det innebär att vara med mig när jag inte har lust att göra saker längre så kan vi ju se vem som verkligen ger mest i förhållandet. Jag vet det låter som att jag är värsta mansgrisen men jag ger min partner otroligt mycket och om hon glömmer hur mycket så kommer hon märka det snabbt då jag slutar ge. SÅ kan vi ju se vilket som var jobbigast eller vem som egentligen ger mest. För att betona det igen att suga en kuk i 20-30min är fan ingen big deal jämfört med 100 andra vardagliga saker. 

    Jag menar säger min flickvän slicka min fitta eller gå och handla är det ju ett lätt val. Säger min flickvän köp Mac Donalds till mig så säger, sug min kuk, ja så suger hon min kuk sen köper jag Mac Donalds.
    Det här inlägget och de jämförelser som förekommer här är nog fan något av det dummaste man läst på FL. Makalöst.
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Jenna) skrev 2018-01-24 19:34:33 följande:
    Haha, detta kan inte vara på riktigt.
    FY FAN.
    Vad???
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Tess) skrev 2018-01-25 06:58:27 följande:
    Han är inte lat, han gillar det inte. Och eftersom jag respekterar min man så skulle jag aldrig drömma om att tvinga honom eller tjata hål i huvudet på honom.

    Fan, det är ju skrämmande hur en del tänker.
    Instämmer till fullo!
  • Anonym (Märkligt)
    molly50 skrev 2018-01-25 10:24:50 följande:
    Skål
    Anonym (Tess) skrev 2018-01-25 10:15:10 följande:
    Precis.
    Exakt!

  • Anonym (Märkligt)
    Adam08 skrev 2018-01-25 10:39:50 följande:
    För mig är sex viktigt, precis som många andra saker i förhållandet som måste fungera.
    Nej jag skrev det att man ska inte tvinga någon att göra nått de inte vill. Jag har dock aldrig stött på någon som inte velat suga av mig. 

    Även det nämnde jag att har hon upplevt något traumatiskt så får hon berätta det så han vet, då behöver han inte fråga mer.
    Så vad är svaret på frågan om du njuter av hennes avsugning fast du vet att hon egentligen inte vill?
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Linda) skrev 2018-01-27 15:05:00 följande:
    Om din tjej sagt nej till att suga av dig i tre års tid, speciellt om du frågat typ varje gång ni har sex, borde du veta att hon kanske inte tycker om att göra det. Så hur skulle du ens kunna njuta av att få en avsugning om du vet att hon inte tycker om att ge dem?
    Ställ samma fråga till Adam08. Han tyckte att han utmålades som en våldtäktsman eftersom han inte klarade av att svara på frågan "Njuter du av en avsugning fast du vet att din tjej egentligen inte tycker om det?" Lite samma här. Män som helt saknar social kompetens och fortfarande tycker kvinnor borde "ställa upp". Helt jävla sjukt.
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-31 12:20:29 följande:
    Det var en fruktansvärt dålig jämförelse! Dildo i röven? Jag är inte homosexuell.
    Rätta jämförelsen borde väl vara. Om hon i tidigare förhållanden aldrig fått oralsex och när hon träffade mig så får hon alltid det, jag har aldrig sagt nej!
    Man behöver inte vara homosexuell för det. Nu verkar du inte veta så mycket om sex så du känner antagligen inte till prostata-stimulering. Jag tycker jämförelsen är helt relevant men du kör ju vidare med din strutsmentalitet. Vakna upp!
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-02 22:07:55 följande:
    Jag är inte heller intresserad av en dildo eller att en man kör den i röven för anal stimulans. Kan du förstå det?
    Jag tänder på söta brunetter och oralsex.
    Hissen går inte riktigt ända upp för dig tyvärr. Vi kommer inte längre tror jag. Dina gränser är nådda.
  • Anonym (Märkligt)
    DeathByPickles skrev 2018-02-07 22:49:55 följande:

    (Min fetning) Nu hittar du bara på, och på ett osmakligt vis dessutom. Jag har aldrig skrivit det du påstår. 
    Det jag skrev var att det kan vara trevligt med kontroll. 
    Det betyder inte att såväl jag som andra människor inte kan tycka att det är både otäckt och förnedrande med en kuk i munnen. Tvärtom är det rätt vanligt. 


    Du fortsä'tter dra upp "dina tidigare krogragg", men vad du måste förstå är att ingen människa fungerar precis som någon annan. Det finns snubbar som gillar att bli påsatta med strap-on...för att dra upp den gamla visan igen.
    Skulle du tycka det var okej om din tjej drog upp det gång på gång när n hade sex, hur mycket hennes ex gillade det och OJ vad hon skulle vilja göra det med dig! Hon blir ju SÅ tänd och har aldrig kommit så skönt, det kan du väl ställa upp på? Hon har ju analsex med dig ändå, så du får väl ge tillbaka lite!  

    Du fortsätter säga att ni har svårt att prata om det, och du fortsätter klaga online. Kanske dags att lägga ned både tråden och tjatet tills ni faktiskt snackat då. 


    Tror det är trögaste TS nånsin.
  • Anonym (Märkligt)
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-07 19:50:15 följande:
    Ja absolut det har du rätt i. Det gör hon. Men vill ändå poängtera att jag slickar henne många gånger fler i månaden än hon ställer upp på analsex. Vi har mest vaginalt.Men visst hon kunde ju vägra analsex så jag är jättetacksam för det.
    Tror du missade kursen i relationer, empati och respekt. Kolla om du kan ta den kursen igen kanske?
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.