Inlägg från: Anonym (billigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (billigt)

    Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?

    Anonym (Tjej) skrev 2018-01-17 23:28:13 följande:
    Män förväntar sig redan sex efter första daten, som nu även ska betalas av kvinnan enligt dig. Nej tack, då går jag på date med någon som inte är snål och visar intresse genom att i alla fall stå för det man hittar på.
    Så gott som säkert sex mot att bjuda på middag....Med andra ord sparar killen pengar med att bjuda ut dig jämfört med att betala taxan på Malmskillnadsgatan...Jaja. Själv tycker jag väl att man i ett icke svältdrabbat i-land ligger med någon för att man vill och inte för att de betalat eller inte betalat mat för en.

    TS: Om någon av parterna ska betala för den andre tycker jag det är rimligt att det är den som "bjudit". Men hela sitsen där din dejt tjatat sig till att gå ut verkar allmänt knepig. Är du säker på att hon inte är luspank och vill bli bjuden på mat? Skulle hon tacka ja till promenad i gråblasket eller bjuda hem dig i stället för att träffas ute tror du?  (Iofs mindre intressant att ta reda på eftersom du ändå inte gillar henne.)
  • Anonym (billigt)
    Anonym (Tjej) skrev 2018-01-19 00:40:39 följande:
    Sen om andra tjejer vill betala för träffa män som förväntar sig sex så visst kan dom göra det. (Inte alla män)
    För mig är inte sex något man har mot betalning utan för att man vill ha sex (och inte har om man inte vill själv). Och om man nu vill ta betalt tycker jag man kan sälja sig dyrare än en middag.
Svar på tråden Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?