Inlägg från: Coccolina |Visa alla inlägg
  • Coccolina

    Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?

    Anonym (Förvirrad.) skrev 2018-01-17 19:37:06 följande:

    Om jag, som man blir utbjuden på dejt av en kvinna, skall jag då betala? Jag förstår att jag låter som världens snålaste nu men jag hade faktiskt ingen lust att gå på dejt med henne. Hon är snygg och så, absolut (jävligt snygg faktiskt), men jag gillar inte alls hennes sätt och person.

    Hon frågade mig om jag ville gå på dejt med henne, när jag sa nej så sa hon saker som men kom igen, ge mig en chans, hur kan du tacka nej till mig? osv. Så jag sa ok då, vi går väl på dejt då, vart skall vi?

    Hon bestämde ställe, vi skulle ut och äta. Vi åt, tog några drinkar osv. Det var inte otrevligt, men det berodde mest på att hon är väldigt snygg och inte på att hon är särskilt trevligt sällskap. Det är inte jag heller, men jag hade inte frågat ut mig själv på dejt, det var det hon som gjorde.

    Sen kom notan och hon sa att nej den kommer inte jag ta och vi grälade om den en stund men sen gav jag mig och betalade för att inte ställa till en scen.

    (Hon har ringt och sagt att hon hade trots grälet trevligt på dejten och gärna vill gå ut igen, för att jag tydligen är så "rolig" "hämmad" och "annorlunda".)


    1: Gå inte på date med tjejer du inte gillar... Ha lite ryggrad. Om någon tjatar så säg rakt ut "Nej du är inte min typ så jag är inte intresserad!"
    2: Den som bjuder ut betalar om man inte beslutar att dela på det. Tycker egentligen man alltid skall dela men om man av någon anledning inte gör det så är det den som bjuder ut som bjuder. 


    Säg till henne när hon ringer att hon inte är din typ och att det var dålig stil av henne att begära att du skulle bjuda när det var hon som ville gå ut. 


    I'm not crazy... My reality is just diffrent than yours....
Svar på tråden Om HON bjuder ut honom, skall han då betala?