• Alijoh

    BF oktober 2018

    Hej! Plussade den 21/1, är 4+4, beräknad den 5 oktober.

    Första barnet, har försökt lite sporadiskt sen augusti.. men var med aktiva nu i januari, och tydligen gick det hem :D

    Dock har jag blivit jättedålig, och varit nu konstant i en vecka så är så rädd att mista barnet (av någon anledning), pratat med flera läkare och tydligen ska vara någon fara.. men då jag inte blir bättre utan bara sämre.. :/

  • Alijoh
    TessanSessan89 skrev 2018-01-29 11:07:42 följande:

    Hei, Plussade i fredags och har BF 7 okt om allt går som det ska! :)Är otoligt glad men vågar intes helt ta ut lyckan så tidigt. Vi har försökt att bli gravida i cirka 1 års tid. Bara jag och sambon som vet om detta ännu, När berättar ni för närmsta vänner och familj?


    Stort grattis! :) jag har redan berättat för två av mina bästa kompisar, och min mamma. Pratade med BM och hon förklarade, berätta för de som du ändå skulle prata med om du tyvärr skulle få missfall.. annars tänkte vi vänta till (jag är i v 5 nu) till påsk, ge bort de i påskägg.. men de äe ju SÅ svårt att håll sig, samtidigt om man inte vågar ta ut något i förskott. Svårt hihi
  • Alijoh
    Mialutta skrev 2018-01-28 09:59:48 följande:

    Hej!

    Ser att några nya har hittat in hit och gärna vill va med i vår hemliga FB grupp. För att kunna lägga till någon i gruppen (vilket alla som är medlemmar kan göra) måste man först bli vän och sen bjuda in i gruppen. Så vi kan väl försöka hjälpas åt att bjuda in alla som vill vara med.:)


    Jag skulle gärna vilja vara med!
  • Alijoh
    Charlieellerså skrev 2018-01-29 12:20:17 följande:

    Skicka ett meddelande till mig med ditt namn så kan jag lägga till dig i fb-gruppen


    Går inte.. står att din presentation är privat! :/
  • Alijoh
    Charliegris skrev 2018-01-29 13:56:02 följande:

    Hejsan! Plussade precis på Bim-2. Enligt uträkning borde bf vara 11/10. Jag är så chockad och vågar knappt tro på det själv. Första graviditeten 2a försöket.

    Är nästa steg att kontakta mvc?


    GRATTIS!!!! Hur känns det? :D ja, ring mvc så du får boka in dina tider!
Svar på tråden BF oktober 2018