• MrsEK

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Hej alla!

    Jag och min man försöker också bli gravida med första barnet... nu är vi inne på 6e försöket, trodde verkligen inte det skulle ta sån tid!
    Jag har BIM om några dagar nu och känner efter i hela kroppen som alla brukar göra....är bara så rädd att det blir en besvikelse igen.

  • MrsEK

    Åh Tack! Detsamma till er!
    Min man säger att jag inte ska tänka på det för mkt, men som kvinna kan man ju inte låta bli, det är ju inte de som har molvärk o indikationer. 

    Vi har redan varit på utredning för att jag var så orilog att det var ngt fel på mina ägg eller hans spermier, men allt såg normalt ut fick vi som svar så det var ju en stor lättnad..

  • MrsEK

    Ja, precis så är det! Ingen av oss har heller försökt förut så man vet som sagt inte hur lång tid det kan ta eller hur ens kropp är....
    Jag är 30 och han 45 år, hur gamla är ni?

  • MrsEK

    Jag har BIM i dagarna...jag kan ju såklart inte sluta tänka eller känna efter men har liksom en positiv känsla på ngt sätt...den känslan har inte infunnit sig i mig på länge. Månad efter månad tror jag alltid att mensen kommer, men nu känner jag, "what if"? 
    Har en ilande känsla av illamående, inte att jag inte kan äta eller vill spy, men som när man åker karusell o det går för snabbt, den känslan som kommer ifatt en liksom. Förstår ni? OCH jag har REJÄLA humörssvängningar och finnar/utslag på kinderna som vägrar försvinna. 
    Jag vill så gärna dela detta med min man snart, trött på att vänta på det där plusset. För övrigt så dissar jag RFSU testa tidigt... men det kanske bara inte finns ngt där att testa.

    Be för mig! <3

  • MrsEK

    Jag fick mensen igår tyvärr så det är bara att fortsätta kämpa på. Håller tummarna för er andra!

  • MrsEK


    HJÄLP MIG, jag vet att jag ska avvakta och testa igen, men ser ni strecket och vad tror ni? JAg vågar inte hoppas samtidigt så är det FÖRSTA GÅNGEN av alla 9 försök som jag ens ser en skugga! Annars har det varit totalblankt. Detta är BIM dagen, imorse.
  • MrsEK
    Jagerika skrev 2018-04-27 20:45:07 följande:
    Gud vad roligt! Jag ser också :D Grattis!!
    Åh herregud, jag blir så himla nervös nu. Måste köpa ett digitalt imorgon, kan inte tro på det sj.
    Önskar oss alla lycka till, så himla frustrerande att försöka månad efter månad utan att lyckas.
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet