• Areyam96

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Hejsan vet inte om någon skriver här längre men jag vill gärna hänga med.

    Jag är 21 och blir 22 i oktober, min fästman blev nydligen 26 och vi har nu bestämt oss för att skaffa barn! Saken är att vi misstänker att jag redan är gravid då jag inte har fått min mens än. Vi har haft oskyddat sex 7,8,11 och 13 augusti men även 18 och 23 juli då jag hade äl. Min mens skulle ha kommit nu den 11 August men inget har kommit, jag har haft lite små mens liknande kramper då och då men inget mer än så.

    Jag har tagit 3 tester och alla har visat neg men ändå känner jag mig lite konstig i kroppen, har gått upp i vikt men det är bara magen som har växt...

    Ingen aning om vad som händer men ska ta ett nytt test om 2v för att se om det är något. Har någon annan gått igenom något likande?

  • Areyam96
    Anonym (Neleda) skrev 2018-08-16 13:25:14 följande:

    Hej! Slutade du med något preventivmedel?

    Jag slutade med mina p-ringar för 3 månader sen och mina menstruationer har varit helknas efter det och jag har haft så mycket värre smärtor och krämpor och allt. Hoppas det stabiliseras snart. Jag har både läst på nätet och hört från folk jag känner att det är vanligt att det tar ett tag så jag lever på det hoppet :) Är lite svårt bara när man OCKSÅ läser om dom som blev gravida direkt efter p-stopp, haha! Men vi får kämpa på! :)


    Hejsan!

    Nä jag har inte slutat med något nu nydligen utan det var då p-piller men det var flera år sen och jag har haft en regelbunden mens.
  • Areyam96

    Behöver lite hjälp här! Tog ett äl test idag och om båda var lika starka eller om teststickan var starkare än C så är det positiv ägglossning men är osäker på om dom är lika starka eller inte

  • Areyam96
    Areyam96 skrev 2018-08-31 17:10:53 följande:

    Behöver lite hjälp här! Tog ett äl test idag och om båda var lika starka eller om teststickan var starkare än C så är det positiv ägglossning men är osäker på om dom är lika starka eller inte


    Den är lite starkare i verkligheten
  • Areyam96
    Jagerika skrev 2018-08-31 17:32:28 följande:

    Inte positivt än!


    Okej! Tycker du att jag ska gör en ny idag eller vänta till imorgon? Står att man kan men vet inte om det kommer göra en sån stor skillnad
  • Areyam96

    Jag ska ha äl nu denna veckan och kände lite idag som att jag hade mensvärk och jag har ju läst att man kan känna så när man har äl. Tog ett test när jag kom hem ( hade inte kissat på flera timmar) och fick detta( se bilden )

    Men var osäker på om den var lika stark som c linjen så efter ungefär 1h så tog jag ett digitalt clearblue test och fick då fram en tom cirkel.

    Vad tycker ni ser det förstan testet positivt ut? Tog jag det digitala testet för tidigt, ska jag ta en igen innan 20.00?

  • Areyam96

    Detta blir vårt andra försök men vi har inte kunnat ha sex så ofta som man behövde. Jag hade positivt äl den 2:e oktober och 3:e oktober men vi hade bara sex på den 2:e oktober.

    Jag har idag men även lite igår känt hur det sticker/hugger till lite i magen men jag trodde först det berodde på gaser sen läste jag att andra hade upplevt en sån känsla när deras ägg blev befruktat.

    Är chansen stor att vi ändå kan ha lyckats?

  • Areyam96
    saijda skrev 2018-10-07 20:42:59 följande:

    Ser jag i syne?

    Vet inte om jag ska vänta några dagar till innan jag tar ett nytt test eller om jag ska köpa ett digitalt. Kanske ska göra båda?


    Jag ser ett väldigt väldigt svagt streck! Testa nästa dag och se om det blir tydligare, lycka till :D
  • Areyam96
    UndulatenGullan skrev 2018-10-09 18:45:42 följande:

    Hoppar in här! Precis gjort test, har bim på lör (om jag är regelbunden). Tog test precis, vad tror ni? Bilden är tagen 5 min efteråt


    Den är helt klart positiv! Grattis :D
  • Areyam96
    UndulatenGullan skrev 2018-10-09 20:37:02 följande:

    Tror du det?! Vågar inte hoppas på nåt än med tanke på allt jag läser om spökstreck på olika forum..

    Ska köpa ett cb digital imorgon. Är det för tidigt att testa med digitalt test? Aldrig gjort det förr.


    Förstår vad du menar, man vill ju inte bli besviken sen omndet bara är ett spökstreck men detta ser verkligen ut att vara positivt enligt mig. Testa ett digitalt och se vad som händer!

    Lycka till <3
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet