• mucklis

    Natural Cycles lr FF - era tempkurvor

    längtan18 skrev 2018-03-18 06:16:12 följande:

    Okej, tack så mycket för peppen :) har dock haft mensvärk i några dagar nu redan utan att något dykt upp. Aja det är bara vänta och se vad som händer :)


    Ja precis :) mina bröst har börjat ömma nu efter NC sätt ut äl så det kanske är så att jag hade en sen äl, vem vet. :) har även mensvärk. Som du säger, får vänta och se.
  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-18 12:45:04 följande:

    Ja som jag har förstått det sätter nc ut äl efter tre temp höjningar över ?medel tempen.? För jag trodde också min äl var tidigare än nc satte ut för fick ett pos äl test cd 10. Har din temp fortsatt att öka? :) ja, man blir inte riktigt klok på den här väntan.


    Precis. Ja, är du lika konfunderad som jag då haha. Min temp ligger rätt stadigt över linjen än så länge. Själv? :)
  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-18 15:37:35 följande:

    Haha ja det kan man lugnt säga, men det är min första månad jag tempar så tänker att det kan ta tid innan nc känner igen ens kropp. Håller mig också stadigt över strecket. Om jag inte är gravid så har jag verkligen gjort mig skengravid den här månaden, tycker kroppen varit så annorlunda.


    Ja samma här. Har inte riktigt känt igen mina symptom som pms. Mensvärken jag har ibland känns annorlunda t.ex. Men man vet ju aldrig, hjärnan kan lura en rejält haha.
  • mucklis
    Rikkis skrev 2018-03-18 17:45:47 följande:

    Här är min när jag vart gravid är i v10 nu :)


    Grattis!! Så intressant! Du fick inte heller en temphöjning över sträcket efter äl ser det ut som? :)
  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-19 08:34:30 följande:

    Haha bara därför så sjönk min temp idag.. var lite rosa när jag torkade mig som försvann lika snabbt. Har nog blivit riktigt galen den här månaden, haha.


    Kan ju vara implantationsdipp :) om tempen stiger igen finns det en chans att det är det. Hur ser din kurva ut? :) Jag är tydligen mer lättblödande än annars. Känt obehag vid sex nu varje gång och två gånger har jag börjat blöda väldigt lite, som lite rosa/brunt. Lite småjobbigt :S
  • mucklis
    Nineteennintyfive skrev 2018-03-19 08:40:08 följande:

    Testade igår på ÄL + 7, helt blankt. Hoppas det var för tidigt att testa. Isf va det bara 2 dagar efter att ägget fäste. (Då jag hade tempdippen). Blir galen av den här längtan.


    Som jag skrev till längtan18, jag har aldrig fått positivt gravtest innan bim :) äl + 7 är väldigt tidigt så tappa inte hoppet!
  • mucklis

    Man har ju sett folk som fått positivt äl test och sedan pussat på gravtest med. Jag har överkonsumerat äl test denna månaden pga att tempen inte stämmer överens med vad äl test visat haha. Tog ett test nu och detta är resultatet. Ska man våga sig på ett gravtest snart tro? :) om äl skedde när jag tror det skedde är jag på äl + 10 idag. Det översta är från 17/3.

  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-19 12:53:13 följande:

    Så fint att du ser det positiva i det hela! :) känns dock inte så troligt då bim ska vara på onsdag. Är mer som om mensen är på g. Men hoppas hoppas, skulle betyda allt.

    Så ser min kurva ut just nu.


    Då har vi bim samma dag :) enl. många sidor och familjeliv så är det möjligt. Jag håller tummarna för dig!

    längtan18 skrev 2018-03-19 12:55:24 följande:

    Har också hört/sett det. Ser ju riktigt lovande ut för dig, så roligt! :D jag hade inte kunnat hålla mig för att testa :)


    Beställde tester nu så de kommer imorgon eller på onsdag :) vill inte slösa pengar på att testa för tidigt ^^
  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-19 14:14:44 följande:

    Yes :) blir så glad av dina motiverande pepp inlägg när jag själv känner mig allmänt deppad.

    Vad spännande!! Håller tummarna för dig också, hoppas verkligen det går vägen :)


    Desamma! Ja, vi båda får svar om ett par dagar antar jag Hehe :)
  • mucklis
    längtan18 skrev 2018-03-19 18:00:04 följande:

    Yes, jag lär ju märka om tempen stiger imorrn. Du ligger fortf högt va? :)


    Precis. Jepp, ligger över sträcket på ungefär samma temp, får se om det fortsätter så. :) håller tummarna på att din temp stigit imorgon! :)
Svar på tråden Natural Cycles lr FF - era tempkurvor