• Grumpycavat

    Den stora ROSENROT-tråden

    Anonym (Lång väntan) skrev 2018-08-18 13:41:01 följande:
    Jag hade molvärk till och från oftast mellan äl och mens men ibland även mellan mens och äl. Jag tolkade det som att jag hade äl varje månad, fick tempstegring och ökad molvärk i samband med det. När jag provade att ta 2 tabl rosenrot dagligen så hade jag knappt någon värk alls, tempen var helt ur spel men jag fick sekret och positiva tester. Efter äl kände jag ingenting, ingen molvärk som jag alltid brukade ha. Två veckor senare fick jag plus på graviditetstesterna. Nu efteråt tolkar jag den ständiga molvärken som att min kropp inte har kunnat släppa ägget som den skulle vilket gjorde att vi inte blev gravida på över ett år. 
    Jag vet inte om detta är fallet för dig men det känns som om du har ständig värk så är det något som inte stämmer. För min del visade min kropp tecken på äl men det verkar inte ha gått hela vägen. Det kan ju även vara trångt eller stopp i äggledarna. Har du pratat med gyn om det?
    Du ger mig hopp. :)
    Jag har varit extremt skengravid senaste tiden - särskilt förra månaden när jag t.o.m kräktes på morgonen. 
    Men denna cykeln åt jag 1 tablett rosenrot varje dag mellan mens-ÄL.... Och jag är helt totalt SYMPTOMFRI... Har varken känt av ÄL, har ingen PMS, har ingen molvärk what so ever, har inte ont i brösten. INGENTING.
    Däremot verkar det som om vi prickade in ÄL med både sex innan och efter...
    Och nu är min temp fortsatt hög, Bim på fredag... Håller verkligen tummarna att det är min tur nu. Och att min kropp spelar mig ett spratt genom att visa NOLL symptom - men att jag får ett plus på stickan...
Svar på tråden Den stora ROSENROT-tråden