• Regnkappa

    BIM runt 28/4 fler som vill vänta tillsammans?

    Hej!

    Jag gillar lite mindre BIM-trådar, någon mer med BIM i månadsskiftet som vill följas åt i väntan?

    Vi har försökt med syskon till vår dotter som blev till lätt som en plätt i över 1 år nu. Galenskapen växer för varje månad som jag måste vänta in mensen. Fler testnarkomaner eller symtomfreak där ute?

  • Svar på tråden BIM runt 28/4 fler som vill vänta tillsammans?
  • Dollan89
    minipe skrev 2018-04-22 08:17:51 följande:
    Det där hände mig med förra månaden. Brukar alltid få mens på morgonen men nu fick jag en mindre blödning på kvällen, höll hoppet uppe och tänkte att det var nidblödning. Dagen efter kom dock mensen och tempen sjönk... håller forfarande tummarna för dig!!

    Hände det förra månaden menar du?


    när skulle du testa igen?

  • minipe
    saijda skrev 2018-04-22 08:32:50 följande:

    Ååååh :((( får avvakta och se då :0 hoppas på ett pluss såklart <3 men hur länge ska jag vänta med och testa?


    Kanske avvakta tills blödningen är slut. Jag hade en ovanligt kort mens den där gången och blödde bara fyra dagar. Gjorde ett graviditetstest när jag slutat blöda bara för att dubbelkolla att det inte varit en ovanligt lång nidblödning. Håller tummarna!
  • minipe
    Dollan89 skrev 2018-04-22 08:48:02 följande:

    Hände det förra månaden menar du?

    när skulle du testa igen?


    Yes det var förra månaden. Gjorde ett nytt test imorse med morgonkisset. Fick detta resultat och det måste väl ändå vara ett gansska tydligt positivt resultat? :D

  • saijda
    minipe skrev 2018-04-22 11:00:20 följande:

    Kanske avvakta tills blödningen är slut. Jag hade en ovanligt kort mens den där gången och blödde bara fyra dagar. Gjorde ett graviditetstest när jag slutat blöda bara för att dubbelkolla att det inte varit en ovanligt lång nidblödning. Håller tummarna!


    Okej jag avvaktar då, hoppas det är en genombrottsblödning eller nidblödning ;0

    Åh tack tack tack hoppas vi med! <3
  • Chokos

    BIM på tisdag här. Så är på bim-2 idag. Negativt så tror det är kört för denna månad..

    Vi har försökt få ett syskon i snart ett år med endast ett tidigt missfall som resultat. Ska det ta så här lång tid?

  • Ladythewinter
    minipe skrev 2018-04-22 11:03:50 följande:

    Yes det var förra månaden. Gjorde ett nytt test imorse med morgonkisset. Fick detta resultat och det måste väl ändå vara ett gansska tydligt positivt resultat? :D


    Det är ju ett väldigt tydligt positivt.. Såå kul.. Grattis..
  • Threepointonefour

    Varning för långt inlägg:

    Hej, jag har varit här i kulisserna och smugit sedan december. Följt varje BIM-tråd slaviskt och scrollat bland testresultat och funderingar... Jag och min man fick ett tidigt uteblivet missfall för snart tre år sedan som i slutändan kom att kräva tre medicinska och en kirurgisk ?abort? innan alla rester kom ut. Komplikationerna var utdragna och smärtsamma - psykiska och fysiska.

    Sedan november har vi båda (mest jag som dragit ut på det) känt att vi vågar försöka igen och har således också försökt aktivt. Förra gången tog det på första försöket - tog i princip ut min spiral på en tisdag och var gravid på lördagen, typ. Jag har en regelbunden cykel och trackar med hjälp av ?Flo?. Den här månaden bestämde jag mig för att köpa ett gäng ägglossningsstickor, typ för att ?kontrollera fakta? om vi ens varit i närheten av rätt dagar. Stickorna kom med posten samma dag som jag enligt appen skulle ha ägglossning. Fick två streck, men inte lika starka som de ska vara. Fortsatte att kissa på stickorna (och sexa loss) och det andra strecket blev svagare och svagare. Förmodligen hade jag väl ägglossning redan första dagen jag testade, eller så missade vi.

    Nu till saken: Har de senaste tre-fyra dagarna känt som mensvärk i äggstockarna. Det drar och molar. Känns som om det ska komma en MENSBOMB vilken sekund som helst - vilket det inte gjort än. Är trött, känslig kring bröstvårtorna och finnarna har börjat ploppa upp i fejset. Har gått från rikliga flytningar till typ inga alls. BIM borde enligt appen vara 26/4. Testade med CB igår och tyckte mig kunna se en svag skugga. Pga at jag inte hade fler gravtest så kissade jag på en av mina ägglossningstest imorse: LIKA MÖRKA STRECK. Fick upp hoppet och gick och köpte mig något rosa early-test. Min man hetsade på mig och jag kissade på det trots att jag bara hållt mig i ett par timmar. Negativt.

    Har ni erfarenheter av positiva ägglossningstest och negativa graviditetstest? Är ju ett par dagar kvar till BIM, och jag VEEEEET att positivt ägglossningstest lika gärna kan visa att mens är på g. Vill så gärna. Så trött på skengraviditet och symtom som sedan visade sig vara PMS.... VARFÖR TAR DET SÅ LÅNG TID? Vad är det för fel på mig? Blä. Skulle behöva lite uppmuntran och peppande erfarenheter.

  • Regnkappa

    Okej bli inte arga på mig nu, jag testade i morse på äl +7. Sååå onödigt javet. Med CB early dessutom (dock så tror jag att de flesta spökstreck som folk får är mkt tidiga missfall).

    Efter att ha glott så ögona blödde och tror mig se en skugga, säkert inbillning, så bröt jag upp testet (känner mig som en galning). Det finns ett sträck, men det är nog ett sånt där spök. Svårt att se om det är blått pga sååå svagt. Vad säger ni? Å självhatet, varför inte bara vänta !!!!???

  • Chokos

    Jag får alltid positiva ältest precis nån dag innan mens. Har det nu med och negativa gravtest....

Svar på tråden BIM runt 28/4 fler som vill vänta tillsammans?