Inlägg från: vänsterpartisten |Visa alla inlägg
  • vänsterpartisten

    Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?

    nihka skrev 2018-05-20 19:10:56 följande:
    Min observation är att anti-SDare ofta vet mer om vad SD står för än SDare gör. SDs principprogram är sorglig läsning. Ändå har de "förbättrat" mycket - vilket innebär att de abstraherat skiten mer, så fler missar vad skiten betyder.

    Tidigare var man mer konkret i sina formuleringar och man fick veta sådant mat(t)nyttigt som att svenskheten sitter i trasmattor på golven, vävda väggbonader och att man lämnar tillbaka en lånad 5-krona. Ingen annan nationalitet gör det
    De som gillar SD vill ha mindre invandring. Anti-SD'are vill till varje pris ha mer invandring. Den stora massan mittemellan håller hemligt att de tycker det är bra att SD finns.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-20 23:17:21 följande:
    Nope. Anti-SDare ogillar SDs sunkiga assimileringspolitik och deras xenofobiska, rasistiska, islamofobiska, homofobiska och kvinnofientliga syn. Glömde jag något? Ja, partiets grava överrepresentation av kriminellt belastade företrädare.

    Den stora massan röstar inte på SD för att de röstar på något annat parti. Jag tycker det är jättebra att att SD finns, så har alla som gillar sunkliga partier någonstans att samlas.
    Som politiskt intresserad med vänsterprofil hamnar jag väldigt ofta i diskution med arbetskamrater, kunder, leverantörer o.s.v o.s.v

    Skulle vilja påstå att jag aldrig hör någon nämna assimilering, xenofobisk, sunkig, islamofobisk, homofobisk, kvinnorfientlig etc. Det finns säkert fler med den synen i dina kretsar, men bland gräsrötterna ser det inte ut så.

    Man förvånas över hur kloka folk är. De fattar att anhanget omkring toppen är rasister och att man inte vill ha dem vid makten. De är samtidigt oroliga över S-MP-regeringens misslyckande på detta område.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-21 18:52:51 följande:
    Vad oprofessionellt. Jag pratar aldrig politik i jobbet. Du är inte den första som inte känner till att SD står för en sunkig assimileringspolitik. Det är inte alls ovanligt att SDare själva inte vet om det. Politiskt intresserad behöver ju inte alls vara synonymt med politiskt insatt.
    Eller också är det du som har fel och jag rätt. SD är crap, men din beskrivning är tyvärr kontraproduktiv. Hög tid bekämpa SD på ett effektivt sätt. De flesta tutingar  på detta forum agerar som gratis kampanjmakare åt SD, utan att ens förstå det.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-21 20:23:04 följande:
    Fast min beskrivning står att läsa i SDs princippprogram. SDs principprogram är kontraproduktiv för SD. Hahahah! Jo, så skulle det vara om fler brydde sig om att läsa vad det står/förmår förstår vad det står. Sedan skulle jag uppskatta om du slutade prata om mina bröst. Sexistiskt dravvel. 
    Skulle aldrig prata om dina bröst.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-21 20:23:04 följande:
    Fast min beskrivning står att läsa i SDs princippprogram. SDs principprogram är kontraproduktiv för SD. Hahahah! Jo, så skulle det vara om fler brydde sig om att läsa vad det står/förmår förstår vad det står. Sedan skulle jag uppskatta om du slutade prata om mina bröst. Sexistiskt dravvel. 
    Otroligt låg anklagelse att jag skulle kommenterat dina bröst. Visar vilken nivå du befinner dig på. Nästan så man tror de har rätt.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-21 23:46:07 följande:
    Eller vilken nivå du befinner dig på som drar in kvinnors bröst i en politisk diskussion. På tal på kvinnofientligt då. Eller du kanske talar en annan dialekt än jag och istället menar att jag är alkoholist? SDå mycket bättre då. Städa upp ditt språk människa!
    Nu fattar jag. My bad. Du hängde upp dig till att jag refererade till "tutingar". Jag trodde det var ett vedertget begrepp bland muppvänstern på FL. Inte trodde jag en medlem skulle bli så upprörd över sin egen medicin?

    Vi inom  den riktiga vänstern vet att uppföra oss med sakliga argument. Städa bort SD skulle vara enkelt, men den rödgröna regeringen har tyvärr valt att föra en politik som stärker SD. Extremvänstern hakar på med uppseendeväckande brutal retorik som stärker SD än mer.
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-22 00:10:15 följande:
    Nej, att tvingas lägga sin bakgrund på sophögen är inte positivt.

    Det är möjligt att du har rätt att de flesta inom SD vill tömma landet på invandrare.
    Klart det är positivt att skrota delar av sin bakgrund när man flyttar till annat land.

    Kommer ju inte direkt sakna Pripps när jag flyttar till USA. Den svenska lagomkulturen kommer jag fira skrotningen av. Det du!
  • vänsterpartisten
    nihka skrev 2018-05-22 00:13:46 följande:
    Du lät ju nästan trevlig. Fram till dit. Hälsa Man och bannad. Tja!
    Absolut, är hen också extremvänster?
Svar på tråden Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?