• MaalinJ

    BIM juni 2018

    Hej!

    Hoppar in här. Har varit medlem i dom andra trådarna tidigare men blev frånvarande för ca 2 månader sen då jag blev sjuk och lite deprimerad.

    Jag är en tjej på 28 år och har två barn sedan tidigare med min man som är 36 år.

    Vi har haft svårt att bli gravida med vårt 3:e barn. Jag har blivit uträdd pga att jag haft problem med min mens det senaste året. Jag har pcos och misstänker att jag har endmeteios. Jag har precis påbörjat en behandling på 10 dagar som ska göra att min mens sen blir mer regelbunden. Primolut nor heter tabletterna. Någon mer som haft den behandlingen? Jag hoppas verkligen den hjälper å att jag får en mer jämt mens cykel å ägglossning.

    Min man har dessutom gjort ett sperma prov nyligen. I brevet stod det att "prover blev nästan godkänt men hade lätt avdrag av spärmier" när vi läste på 1177 så fungerar lite mindre än hälften men vi kunde tydligen försöka att bli gravida ändå. Detta beror troligtvis på en operation han fick göra för några år sedan å han har dessutom en cysta på sädersledaren men vi vet inte hur mycket den påverkar.

    Det ser ganska mörkt ut för oss. Vi försöker tänkta att vi har fått två friska fantastiskt barn och att det finns dom som faktiskt aldrig lyckas att få barn. Men vi är väldigt ledsna å besvikna för att det går så trögt för oss.

    Vi är på ca 6:e försöket (som vi tror att jag kan ha haft ägglossning på)

    Hoppet är det sista som lämnar en så vi hoppas på att vi hinner få en 2019 bebis.

  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-05-30 07:48:34 följande:

    Håller tummarna för er! Vi försöker också med syskon, till vår snart 3-åring. Förhoppningen är att hon ska få bli storasyster innan hon fyller 4 år nästa sommar, men vi får se hur det går. Har inte haft så lätt med missfall etc innan hon kom så vi stannar nog vid två, skulle inte orka hela processen ännu en gång (är redan ledsen...) hoppas vi båda får till syskon 2019! <3


    Fy vad jobbigt för er. Jag har också haft 2 missfall tidigare. Rädslan finns ju att det kommer att ta väldigt lång tid för oss att bli gravida och sen kanske det inte stannar kvar ändå. Hur ska man orka börja om då? Men vi får ta en sak i taget, först måste vi ju bli gravida någon gång :) hur länge har ni försökt?
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-05-30 18:13:21 följande:

    Exakt, ska det ta lång tid att få till ska man väl ändå få turen att det går hela vägen! Vi har bara försökt några månader så inte så länge än så länge... hoppas det är vår tur nu!


    Hoppas verkligen att det är vår tur nu. Vi har dock bestämt att inte hålla på med ägglossningstester nu under sommaren. Vi har lagt mycket pengar på äl tester så nu tänkte vi bara köra på lite som vi känner å om jag känner av ägglossning. Det har tagit mycket på mig psykiskt att hålla på å pricka in äl hela tiden så i sommar vill jag bara släppa det lite och "leva" igen. Men jag hoppas ju givetvis att vi skulle plussa. Med mina två barn blev jag oplanerat gravid med första och gravid på första försöket med andra.. Så det här suger rent ut sagt. Trodde jag iaf skulle vara halvvägs gången nu.. :(
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-05-30 21:30:22 följande:

    Förstår det! Vi kör äl-tester men det blir ju dels mkt pengar och en stress. Men ska också försöka ha en skön sommar ändå, dricka vin och försöka att inte hetsa :)


    Det gör ni rätt i. Jag håller tummarna för er! Har du lång cykel? Eller är den på 28 dagar? :)
  • MaalinJ
    zion skrev 2018-05-31 11:24:30 följande:

    Ja hopp det blir ingen ägglossning denna cykel så går över till juli tråden istället :(


    Så tråkigt. Är det något som krånglar för dig?
  • MaalinJ
    zion skrev 2018-05-31 12:46:16 följande:

    Har pco så får pergotime för att få ägglossning och denna cykeln blev det ingen ägglossning alls så nu är det bara hålla tummarna för att det blir ägg nästa cykel istället


    Okej. Jag har också pcos. Går en behandling nu på 10 dagar för att försöka få igång en regelbunden cykel igen.
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-05-31 15:34:40 följande:

    Har förut haft oregelbunden men rätt lång, kring 35 dagar, men sedan jag tog ut hormonspiral är den 28-29 dagar, hittills i alla fall, så det är skönt! Du?


    Det förstår jag. Min har i alla år varit på 28 dagar. Men efter att min hoemonrubbning började å sen när mensen började komma tillbaka så har den varit på 32-38 dagar. Någon månad på 42 dagar. Väldigt oregelbunden och i ofas med ägglossningen. Men hoppas det blir bättre nu efter behandlingen.
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-05-31 18:40:20 följande:

    Exakt så hade jag förut, sjukt jobbigt! Hoppas det blir bättre för dig nu, en superägglossning som resulterar i bebis ;)


    Det hade varit helt underbart isåfall :D när har du BIM?
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-06-01 08:02:44 följande:

    Beroende på när äl blir... men typ 26/6! Har du typ samtidigt?


    Jag är osäker inom jag går den här behandlingen nu. När jag ätit den i 10 dagar så ska mensen komma 1-3 dagar efter så kommer den på dag 3 får jag mens den 10:e juni. Men jag räknar inte med att det har blivit något denna månaden eftersom cyklen å äl varit lite rubbat. Hoppas mer på i juli isåfall. Om cyklen blir 28-30 dagar så borde jag ha bim runt den 8-10 juli :)
  • MaalinJ
    Sommar15 skrev 2018-06-01 19:13:44 följande:

    Ok, så behandlingen ska göra så att du får ägglossning sen efter mensen? Jag hoppas jag slipper bim i juli ;) men annars hamnar den i slutet nångång...


    Ja det ska den göra och korta ner cyklen. :)
Svar på tråden BIM juni 2018