Inlägg från: Trallallaa |Visa alla inlägg
  • Trallallaa

    Gravidillamående- kan vi peppa varandra?

    Här är en till som mår illa. Är i v 9 nu och har mått illa sen v 6. Jag mår illa hela dagarna, men den här gången mår jag konstigt nog minst illa på morgonen, innan jag har ätit frukost. Har bara kräkts några enstaka gånger dock.

    Nu testar jag Postafen. Tar jag det var 12:e timma verkar det fungera lite i alla fall.

    Jag mådde likadant förra graviditeten. Då gick det över i fruktansvärd halsbränna runt v 20. Men det var bättre än illamåendet i alla fall.

    Är mer deppig över det den här gången. Känns framförallt väldigt tråkigt att inte orka leka och busa så mycket med min son som är 2,5 år.

    En sak som har muntrat upp mig lite i alla fall är att jag läste om forskning som visar att risken för missfall kan vara så mycket som 50% lägre om man mår illa. :)

  • Trallallaa
    Lillputte88 skrev 2018-05-05 19:49:50 följande:

    Huu, din situation låter verkligen inte kul heller. Förstår att det e tråkigt att inte kunna leka med sonen. :( Vad bra om Postafen verkar hjälpa lite iaf! Jaa, det låter ju lovande om illamåendet tyder på en lyckad graviditet. Jag har faktiskt inte stressat så mycket över om allt är okej där inne eftersom jag har mått så illa men har tid till ul först om drygt 2 veckor då jag är i vecka 14 så det känns lite sent.

    Hoppas att ditt illamående går om fort, det behöver ju inte bli lika som förra gången! :)


    Jag försökte trycka like på ditt inlägg, men det verkar inte fungera i mobilen. :) Vi har också ul först i v 14, men kommer nog gå till en privat tidigare. Även fast man mår dåligt känns det ganska overkligt innan man har fått se det lilla pyret tycker jag.
Svar på tråden Gravidillamående- kan vi peppa varandra?