Inlägg från: stjärnasomärdin |Visa alla inlägg
  • stjärnasomärdin

    BF Februari 2019

    Hoppar in här om någon tänkt stanna kvar på FL? Har inte Facebook: Plussade i lördags, BF 17/2 enligt egen uträkning, andra barnet, 29 år gammal.

  • stjärnasomärdin

    Någon av er som är vegetarian och tänkt ta/tar något särskilt tillskott under graviditeten? Åt kött under min förra graviditet och känner mig vanligtvis trygg med att jag får i mig vad jag behöver ändå men blir ju extra viktigt under en graviditet. Skall rådfråga när jag ringer för inskrivning såklart men tänkte om någon hade ett bra svar :)

  • stjärnasomärdin
    Milian03 skrev 2018-06-14 14:13:26 följande:

    Vegan här :) Tar tillskottet OmniVegan och AlgOmega3 och dom var bra enligt min bm :)


    Tack för svar och tips! Äter du något gravidtillskott också eller täcker dem upp det med? Är nästan mer vegan än vegetarian då jag äter vegetariskt och är allergisk mot mjölkprotein dessutom.
  • stjärnasomärdin

    Help! Mitt enda symtom på graviditet förutom utebliven mens har varit att jag hade lite, lite ömma bröst om jag tryckt på utsidan av dem! Sen igår är det borta och jag känner ingenting what so ever! Vecka 7. Någon med mer som har lite symtom och som försvunnit? Kan ju inte låta bli att tänka att det inte kommer gå väl, särskilt inte med tidigare dåliga erfarenheter i bagaget.

  • stjärnasomärdin
    Farsta2014 skrev 2018-06-27 22:33:03 följande:

    Hur har det gått för dig? Har du tagit nytt gravtest? Jag hade väldigt lite symtom med mitt första och andra barn men har haft ont i brösten denna graviditet. Jag fick dock lite mindre ont i brösten häromdagen så tog ett nytt gravtest då för att lugna mig. Gravtestet blir ju inte svagare på en gång om det är något men ändå. Dagen efter hade jag ont i brösten igen. Är i 6+4 idag. Hade missfall i januari som började i 6+3 så känns bra att ha kommit förbi 6+3.


    Symtombilden är oförändrad. När jag gick tillbaka och tittade anteckningar från min förra graviditet hade jag inte så mycket mer symtom vid denna tidpunkt heller utan det kom i slutet av vecka 7. Jag har inte tagit något nytt graviditetstest och planerar inte heller att göra det utan väntar ut tilltagande symtom, KUB eller tecken som bevisar att det inte kommer att gå vägen helt enkelt :) Håller tummarna för oss både och vad skönt att ni kommit förbi den jobbiga dagen!
  • stjärnasomärdin
    Farsta2014 skrev 2018-06-27 23:43:13 följande:

    Helt rätt inställning! Heja dig! Jag har så svårt att hålla mig. Funderar precis på om jag ska beställa tid för tidigt UL i v8. Håller tummarna här också


    Nu inatt fick jag det första blodet på pappret när jag var uppe och kissade. Så jag antar att mina ickesymtom var vad jag befarande...
  • stjärnasomärdin
    anny1 skrev 2018-06-28 13:49:54 följande:

    Åh.. fast det måste ju inte vara början på missfall. Ska du kontakta nån gynmottagning? De kanske kan göra ett vul?


    Det finns ju lyckohistorier såklart men jag är övertygad om att detta inte är en av dem. Säkert en del av en försvarsmekanism...för jag vill ju ha den här bebisen så mycket! Men jag hade det också på känn! Jag kommer avvakta och låta kroppen göra sitt och sen följa upp med ett graviditetstest för att se att HCG minskar och försvinner bort. Förra gången var jag inne på gyn men ser inte att det gjorde vare sig till eller från och önskar inte medicinsk hjälp för att ?ta hand om det? utan vill överlämna det till kroppen.
  • stjärnasomärdin
    lovenoodle skrev 2018-06-29 16:57:51 följande:

    så tråkigt att höra :( känner verkligen med dig <3

    hoppas att du slipper ha ont och att kroppen återhämtar sig snabbt. jag börjar också misstänka missfall på g här.. de flesta av mina symtom försvann i helgen, blir tredje missfallet på rak isåfall :( livrädd!


    Tack det hoppas jag med! Förra gången var så mycket värre än att föda barn så jag är inställd på det värsta. Hoppas att dina försvunna symtom har en annan förklaring än mina hade! Håller alla tummar och tår!
  • stjärnasomärdin

    Jag lämnar er här nu och blickar framåt mot en förhoppningsvis snar ny graviditet då mina blödningar är ett pågående missfall. Efter två dagar med blödningar som ett trosskydd råder bot på, hittills helt utan smärta/mensvärk är tempen nere på normaltemp och graviditetstestet bara en tredjedel så starkt som det var när jag senast testade. Jag vill önska er all lycka till framåt och håller alla tummar och tår för att ni går ett annat februari 2019 tillmötes än mig! <3

Svar på tråden BF Februari 2019