Inlägg från: lillatrollet85 |Visa alla inlägg
  • lillatrollet85

    BF Februari 2019

    LeyasMamma skrev 2018-09-25 18:10:15 följande:

    Imorgon är det dax för rul, måste erkänna att jag är lite nervös inför det, som alltid. Har ju än så länge inte känt några sparkar eller rörelser så tankarna spökar ju lite med en och man svävar iväg till om det faktiskt är något levande där inne. Tycker ju även att min livmoder ligger väldigt högt upp (ovanför naveln) så oron om 2 finns ju där med :D visst är man konstig ibland?


    Lycka till idag!!! Uppdatera gärna sen om du vill <3

    Ja har mitt nästa torsdag... De senaste veckorna har lixom segat sig fram.. Vill ju veta å se NU... ;)

    Någon som tecknat gravidförsäkring?
  • lillatrollet85

    Rul igår (20+2) allt med bebis ser bra ut.. Vi väntar en dotter... Är nog fortfarande lite i chock tror jag.., :) men väldigt lycklig...

    Min moderkaka ligger rätt lågt.. Så ska in i vecka 30-32 igen å kolla hur den ligger.. Å få beslutas om de blir kejsarsnitt eller inte..

    Fick äntligen ett vettigt svar på varför jag mått så otroligt dåligt det senaste.. . De kändes skönt.. Då kan jag acceptera det på ett annat sätt..

    Förhoppningsvis hinner ja jobba 25%-50% om några veckor innan de är dags å söka gravidpenning...

  • lillatrollet85
    Liten 2018 skrev 2018-10-06 18:56:01 följande:
    Härligt med svar. Menar du att du mått dåligt pga moderkakan?

    Hoppas. Du får må så bra det går framöver.

    nä.. har ju haft så otroligt lågt blodtryck och bollats mellan vårdcentral och mvc mottagningar.. ingen vill direkt "ta på sig" att reda ut de.. utan säger att de är den andre instansen som får ta hand om de.. och sen har tiden å sjukskrivningen bara fortlöpt.
    men ja träffade en bm i korridoren som jag är bekant med.. förklarade läget och hon förklarade så himla bra alltihopa.. så nu VET jag att de beror på graviditeten pga... och så fick ja förklaring på kärl å grejer hit och dit... och precis som ja trodde så försöker min kropp anpassa sig efter en ny situation och har reagerat kraftigt..


    känns otroligt skönt och lättande... och hon sa även att "ge det några veckor till så kommer de troligen ge med sig"... 
    så..håller tummarna och försöker njuta extra mycket mina bra stunder.

  • lillatrollet85
    Anonym (Rosa) skrev 2018-10-22 17:58:34 följande:

    Jag har skickat till henne i början av tråden men inte fått svar på mitt PM! Väldigt tråkigt om gruppen är stängd :( Vi får väl starta en ny för oss eftersläntrare annars? ;)


    Har inte heller fått nåt svar... Skickade för bra längesen..
    MR8692 skrev 2018-10-22 19:44:04 följande:

    Bm besök idag v 24+6!

    SF 25cm, hjärtljud 135, vikt +6kg(!!), BT 119/70, glukos 2,9! Allt såg bra ut och vår livliga bebis sparkar för fullt där inne. Nästa besök om 4v. Vad tiden går fort!

    Nu har vi inhandlat det mesta, väntar hemleverans av spjälsängen denna veckan, sista stora inköpet som var kvar på vår inköpslista. Vagnen levereras först i mellandagarna. Att man kan längta så mycket och känna så mycket kärlek till någon man aldrig träffat!


    Vi har med de mesta klart med inköp... Men nu efter Rul så blev allt merverkligen.. Så nu e jag feg för å köpa på mig saker... Knepigt... Hoppas de vänder snart...

    Men som du säger.. Vilken kärlek... Helt otroligt... Tänk sen när våra små kommer ut.. Tror vi typ spricker av kärlek då ju..
  • lillatrollet85
    Emhy89 skrev 2018-11-06 13:27:22 följande:

    Hur går det för er, gänget?

    Jag var hos BM idag och bebis har tydligen lagt sig med huvudet nedåt redan. Rörlig såklart, men ändå. Har haft det på känn senaste veckan :) Vecka 28+1 idag.

    Ska även vaccinera mig mot influensan, ska ni göra det?


    Det går bättre här.. Vecka 26... Ska till BM på torsdag... Spännande...
  • lillatrollet85
    BellaKH skrev 2018-11-18 17:10:22 följande:

    Har du pratat extra med mvc/bm ang det?

    Jag sa att det kunde variera från dag till dag, men att jag iaf alltid kände något varje dag. O hon sa att nu ska man känna rörelser varje dag och så fick jag det här pappret med info ang Minskade Fosterrörelser.. men den infon är väldigt subjektiv och det känns som att det kan vara lite hur som helst. Hur ska man då veta?

    Kände mig inte så orolig innan, men nu känner jag mig mer nojig :(

    Men det är väl så... något ska man alltid oroa sig för..


    Min bm sa att de är dags att va observant på rörelser.. Mina är med oregelbundna å av olika... Hon sa man kunde ringa Antenatal... Och de första de ber om är att du ska dricka nåt kallt lägga dig på vänster sida och vänta i 2 timmar... Under de timmarna så ska man känna 10 rörelser... Av olika slag...

    Kramar till dig!!!
  • lillatrollet85

    Nån mer än jag som beställt en babybox härifrån.. Men inte fått någon? Stod leverans 8 veckor.. Å de va i början på oktober...

    Hittar inte vem man kan kontakta...

  • lillatrollet85
    T90 skrev 2018-11-24 22:31:17 följande:

    Hur beställer man den boxen här på familjeliv?


    Under flik "väntar barn". Sen lite nedanför i de blå fältet "babypaket" o så fyller man i kontaktuppgifter där..
Svar på tråden BF Februari 2019