Inlägg från: Anonym (Anais) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anais)

    Vräkt pga patologiskt samlande?

    Hej ts. Jag vill också börja med att beklaga sorgen och den tuffa sits du nu står i <3 Vräkning just nu när du är höggravid (eller när du har en liten) vore ju det absolut sämsta som kan hända! Förstår att du skäms inför din syster och dina vänner, men med såhär kort tid kvar tills Anticimex kommer och du eventuellt riskerar vräkning- är nästan skamkänslor en lyx du inte har råd med. Om du har tillräckligt med pengar skulle jag annars som nån tidigare rekommenderat- kanske hyra en städfirma. Men jag kan tänka mig att det kommer kosta en slant.

    Annars tänker jag att du måste få hjälp med detta snarast! Snälla, överkom skammen och prata med nån av vännerna eller systern. Med ett barn som kommer snart så har du varken råd med vräkning eller att någon kontaktar myndigheterna (av sanitära skäl). Kan knappt föreställa mig ångesten du har som får det att bli såhär och jag förstår också att det kan låta som "enkla" lösningar när det för dig är som att bestiga ett berg... Men jag vet inte vilka andra råd jag kan ge dig men såhär kort varsel.

    Det här med två säckar om dagen är ju en bra lösning om du tror att det räcker för att få undan det värsta tills Anticimex kommer? Kör på det isf.

    Hoppas sååå att det ordnar sig för dig <3 Tror också att du självklart kan klara detta!!

  • Anonym (Anais)
    Anonym (Orolig) skrev 2018-05-29 16:02:29 följande:

    Kände mig motiverad och gjorde en rejäl kraftanstränging och fick ihop 8 säckar som jag pkte till tippen med. Just nu sitter jag och sorterar tidningar, utklipp och kvitton.. Min syster kommer imorgon och vi bestämde att jag skulle ta alla saker som jag känner att jag måste spara från sovrummet och lägga i ett hörn i vardagsrummet så skulle hon rensa och slänga allt så tar vi ett rum i taget. Vet inte om det kommer gå men hon är riktigt stöttande.


    Åh vad bra jobbat, ts!! Eloge att du verkligen är motiverad och gör slag i saken. Heja dig!!! Fortsätt såhär <3
  • Anonym (Anais)
    Anonym (Orolig) skrev 2018-05-30 14:57:11 följande:

    Nu är syrran här och vi kör hårt, köket är nästan klart och kan kan tillbringa kvällarna till att skura och göra rent. Men nu har mycket av bråten försvunnit. Och även om vi har bara gjort ett rum, så känns det som en sten har lättat från magen. Och lilla blåbäret i magen har gjort volter och peppat mig idag haha


    Tjohoo, ts!! Tänk vad många stenar som kommer försvinna- ju mer du kämpar på! Bra jobbat! Du tar verkligen ansvar nu för både ditt eget mående och blåbäret (sött smeknamn) och om det känns tungt så får du skriva här i forumet så peppar vi dig!
  • Anonym (Anais)
    Anonym (Orolig) skrev 2018-06-01 08:32:24 följande:

    Ja, jag ska göra mitt bästa med 1 in 1 ut grejen. Pratade massor igår om saker och mål jag ska sätta. Hon hade flera tips på hur jag kunde göra och de bästa vore om jag hade en ?kontrollant? som kan hälsa på var 14e dag, och min syster har lovat att hon skulle komma förbi på fika då har jag ÄNNU en orsak till att hålla det fint. Idag kör vi 100% igen och lördag blir det vilodag, mina fötter värker så och lilla blåbäret är ingen större fan av stressen..


    Kämpa på ts!!! Är riktigt imponerad av din kämpaglöd. Allt blir säkert lättare när du kan motivera dig för lilla blåbäret snarare än för dig själv (även om du såklart ska göra det också!) Fortsätt kriga för eran framtid! Bra med lite vila också... kram!
  • Anonym (Anais)
    Anonym (Orolig) skrev 2018-06-08 10:33:22 följande:

    Kan glatt meddela att vi har blivit klara! Vi blev klara igår förmiddag och efter det har vi skurat varje centimeter av lägenheten samt fått en soffa av grannen som skulle slänga en. När vi hade gjort rent överallt insåg vi att skinnsoffan luktade och ville inte riskera något så slängde den på tippen. Just nu sitter jag i solen med en kopp te och kan inte sluta le, det är över.

    Anticimex kommer i eftermiddag vid 15.00 så jag kan småplocka lite tills dess. Detta är en underbar nystart för mig och blåbäret, och tacka alla snälla människor för tips och peppningar!! ????


    Ååååh, TS, vad glad jag blir!! Har tänkt på dig så och undrat hur det gått. Sjukt bra jobbar av både dig och din syster - vad underbart att ha en sån syster som ställer upp så. Du ska vara så stolt! Njut du av din kopp te och känn att verkligen gjort det kunnat för att ditt blåbär ska få en bra start med en mamma som tar tag i sitt liv <3
Svar på tråden Vräkt pga patologiskt samlande?