Inlägg från: Labellas |Visa alla inlägg
  • Labellas

    Vi som är gravida med första barnet! BF Februari 2019

    Jag är gärna med i denna tråden :) Bra idé med en tråd för oss som är gravida för första gången, allt är ju så nytt och spännande :D Ska bli kul att följa varandras resor.

    Jag är 28 och vi slutade skydda oss i maj, så det gick fort. Är i v. 6 så bf 20 februari <3

  • Labellas
    Carro1992 skrev 2018-06-26 22:26:55 följande:

    Vi väntar vårt första barn och bor i Göteborg :)


    Åh vad kul! Vilken vecka är du i? Gjort något ul än? Jag går in i v. 7 imorgon :)
  • Labellas
    Carro1992 skrev 2018-06-27 16:56:42 följande:

    Jag gick in i v.9 igår och har inte gjort nått ultraljud än, ska kolla lite imorgon om dom gör tidiga ultraljud där jag går eller om jag får söka mig privat. Vill gärna göra ett för just nu känns det inte som att det är nått där inuti haha när ska du på inskrivning?


    Jag har inskrivning nu på tisdag så får se vad dom säger :) Funderar på att boka tidigt ul hos barnmorskegruppen annars, är ju så nyfiken. Håller med dig, jag känner mig inte gravid alls :D mår prima och knappt några symptom alls, bara ömma bröst. När ska du på inskrivning?
  • Labellas
    Carro1992 skrev 2018-06-27 19:32:36 följande:

    Jag har också googlat runt lite och sett barnmorskegruppen men tror jag först och främst ska försöka kolla på calanderska sjukhuset då vi bor väldigt nära :) vad skönt med nån mer som inte känner sig gravid, har knappt heller några symptom och sen kan dom verkligen komma och gå lite. Jag ska på första besöket imorgon :D vart har du valt att gå på dina besök?


    Jag har bokat tidigt ul nu, den 11/7 fick jag tid och då är jag i v. 8 (7+6) :D detta var på barnmoskehuset men annars ska jag gå på mvc i krokslätt :)

    annars inga nya symptom, inget illamående än så jag behöver nog få se det på ul för att tro på det :)
  • Labellas

    Nyfiken på hur ni andra gör - har ni berättat att ni är gravida till någon? Jag är i v. 7 (6+0) och jag har berättat för föräldrar och syskon :D var ju så glad och ville berätta för hela världen haha. Resten väntar vi med efter v. 12 :)

  • Labellas
    Carro1992 skrev 2018-06-28 10:15:53 följande:

    Okej, gick det snabbt att få tid där? :) vi var på första besöket hos vår barnmorska idag och allt kändes jättebra. Alla prover jag fick göra på plats som man kunde få resultat på en gång, var också bra. Vi ändrade oss lite under besöket, hade tänkt göra tidigt ul privat men nu kändes det så nära för oss med kub-test eftersom vi vill göra det. Så vi kommer bara göra ett kub test istället under juli privat i Stockholmsområdet eftersom vi åker hem till våra familjer nu under semestern :D


    Ja det fanns tider redan nästa vecka på onsdag om man ville :) åh vad härligt att allt kändes bra :) hoppas jag blir nöjd ned min bm på tisdag
  • Labellas
    Krielli skrev 2018-06-28 15:01:50 följande:

    Vi har bara berättat för närmsta familjen, resten får vänta till efter vecka 12. =) Men vill ju egentligen också berätta för hela världen =P


    Är så rädd att försäga mig. Tänker ju på den lille i magen exakt heeeela tiden
  • Labellas
    Anamma91 skrev 2018-06-28 19:18:46 följande:

    Plussade för några veckor sedan, har varit inne på FL och läst en hel del så bestämde mig för att bli medlem när jag hittade denna grupp????

    Enligt appar är jag i vecka 8+2 , ska till mvc den 9 juli för inskrivning..

    Första barnet efter 1.5 år med massa blanka test????super glad men samtidigt rädd att få höra " det finns inget barn..."????


    Kul, välkommen och grattis :) jättebra tråd tycker jag med. Vi får försöka tänka positiva tankar, klart vi har små liv i magen <3
  • Labellas
    nominal skrev 2018-06-29 10:08:41 följande:

    Hej, vi väntar vårt första barn i februari. Har läst trådar på familjeliv ett tag men bestämde oss för att skapa ett konto nu efter att vi just berättat för våra föräldrar. Vi är 25 år och bor i Uppsala. Vi är i vecka 7+0 enl. Preglife men inväntar exakt datum för bf när vi träffar bm i nästa vecka. Hur löser ni erat illamående?


    Välkommen <3 jag träffar också bm för första gången nästa vecka. Längtar! Än så länge är jag inte illamående så jag vet inte, men att äta ofta och lite har jag hört.
Svar på tråden Vi som är gravida med första barnet! BF Februari 2019