• Anonym (QUE?)

    Alltså hur kan man rösta på SD omman är invandrare eller muslim?

    Har jag missat något? Är det inte just invandrarfientlighet som hela deras politik bygger på?

    Gillar inte invandrare heller andra invandrare när de själva blivit räddade och får chansen? Hur kan de resonera så?

    Förklara gärna. Skulle gärna vilja ha de invandrades syn speciellt?

  • Svar på tråden Alltså hur kan man rösta på SD omman är invandrare eller muslim?
  • Anonym (X)

    Jag har inget svar, men jag har undrat detsamma. Känner två invandrare som kommit hit som flyktingar från Syrien. Båda är negativa till att Sverige tar emot flyktingar. Hur tänkte de där?
    Nu vet jag inte om de kommer att rösta på SD, men det är många invandrare som gör det. Undrar om de har läst och förstått SDs partiprogram?

  • Anonym (Anonym)

    Du har helt rätt: invandrare gillar inte invandrare, så enkelt är det. Det har berättats i media otaliga gånger om den extrema rasism som frodas bland "icke-vita svenskar".

    Sen finns det en annan sida av saken också: invandrare är så j@vla less på att få skit för de idioter som förstör för alla! Idioter som kommer hit och ska ha allt serverat på silverfat, skiter i att göra rätt för sig och beter sig som svin kort sagt, det vill ingen ha hit, varken svenskar eller invandrare!

  • Anonym (Anonym)
    GGN skrev 2018-06-10 13:12:34 följande:

    Hur kan man rösta på SD om man är kvinna???


    Kvinnor är också less på en massa skit i det här landet.
  • Anonym (swing)

    Ja du har missat något. Dom är inte emot invandrare. Dom är emot oansvarig invandringspolitik vilket många invandrare är också. 

  • Anonym (inte alls)

    Det är inte alls så märkligt. De första som drabbas av oansvarig invandring är invandrarna själva. Vilka lever i områden där ambulanser och poliser inte kommer fram t.ex?  Sällan de rikare som har pengar och kan bosätta sig i de finaste områdena, och väljer skolor som har mindre invandrare.

  • Anonym (Puss)
    GGN skrev 2018-06-10 13:12:34 följande:

    Hur kan man rösta på SD om man är kvinna???


    Sant! Hur kan man rösta på SD om man är kvinna, invandrare, lågutbildad, pensionär eller handikappad???
  • Nimzay

    För att man kan vara vettig invandrare och muslim...? Finns säkert många invandrare som är betydligt mer kloka än vad vissa urbota dumma svenskar är...

  • Nimzay
    Anonym (Puss) skrev 2018-06-10 13:29:04 följande:
    Sant! Hur kan man rösta på SD om man är kvinna, invandrare, lågutbildad, pensionär eller handikappad???
    Kvinnor, handikappade osv är väl de som mest borde rösta på SD (och allra minst på S och dylikt skräp)...
  • Anonym (A)

    Nej, vissa invandrare gillar inte vissa andra invandrare. Hur kan du ha missat det? Den största rasismen i Sverige hittar du antagligen bland invandrare gentemot andra invandrare (ofta från andra länder, andra religioner, andra inriktningar av deras egen religion osv.).

    Sen så är det faktiskt så att en del invandrare kom till Sverige för att de ville bo i just Sverige med svensk kultur, svenska värderingar, svenska människor osv. De är inte intresserade av att få hit "kaosblattar" från deras hemländer som vill, och håller på, att rasera det svenska samhället och få det att bli som det var i de länder de lämnade bakom sig.

    En del invandrare arbetar faktiskt och gör rätt för sig. De ser sina skattepengar gå till dessa ekonomiska migranter som kommer hit och begår brott, kräver det ena efter det andra och i stort sett spottar på Sverige. De ser deras bostadsområden förvandlas till "no-go zoner" och katastrofområden. De ser folk islamiseras och bli extremister. De ser deras barns skolor hamna i totalkaos och deras barn känner sig otrygga. De märker att deras barn inte lär sig svenska och inte kommer in i svenska samhället.

    De som kom hit förr fick inget serverat på silverfat. De fick komma hit och lära sig språket, skaffa arbete och försöka sitt bästa för att bli del av samhället. Det faktum att dagens invandrare får stora bidrag, daltas med och ursäktas hela tiden är inte så populärt bland denna kategori av invandrare som själva fått klara att bygga upp allt de har och naturligt anser att de som kommer idag bör göra samma sak för att inte bli en belastning på det samhälle de sedan många år blivit en del av och hjälpt bygga upp.

    Vissa invandrare håller faktiskt med om att vi bör satsa på att hjälpa folk på plats i närområdet istället, och ser att vi på det sättet kan hjälpa fler. 

    Vidare finns det faktiskt invandrare som även de kan se att den massiva invandringen vi har och har haft påverkar bostadsmarknaden, sjukvården, skolan, polisen, rättsväsendet och välfärden i stort på ett negativt sätt.

    Bara för att man är muslim betyder det inte att man vill ha moskéer och böneutrop överallt. Bara för att man är muslim betyder det inte att man vill ha hit extrema muslimer rakt från tredje världen, som en själv valt att fly/flytta från. Även muslimer kan vilja bevara det svenska samhälle de lever i och även muslimer kan känna respekt för det folk och det land som tagit emot dem. Även muslimer kan anse att de är en självklarhet att man anpassar sig till sitt nya land, snarare än att kräva att det nya landet och folket ska anpassa sig och betala för en.

    Jag har en del vänner som är invandrare, eller ja "flyktingar". Dessa har anpassat sig och lever och är som vilken svensk som helst bortsett från vissa av dem (en del är kristna) firar muslimska högtider, i hemmet privat, utöver saker som midsommar och nyår med sina svenska vänner. De utbildar sig, arbetar och betalar skatt, sköter sig, talar flytande svenska, låter sina barn gå på skolavslutningar i kyrka utan en enda tanke på det, kollar på melodifestivalen och let's dance, äter tacos på fredagar, låter deras barn (inklusive döttrarna) dejta vilka de vill osv. De är i stort sett som vilka svenssons som helst och de avskyr EN VISS TYP av andra invandrare. Den typ de kallar "importblattar". Med importblattar syftar de på invandrare som inte anpassar sig, inte lär sig svenska, inte skaffar jobb, är extrema muslimer, går runt med "icke-svenska" kläder (inklusive slöja), lever på bidrag, känner sig kränkta, begår brott osv. osv. De är också trötta på att ofta misstänkliggöras och klumpas ihop med dessa "importblattar" av svenskar som inte känner dem. Det är dock inte något de ser som rasism, utan som en naturlig konsekvens av hur samhället ser ut och något de också hade antagit om sig själva om de hade varit etniska svenskar. I kort vill de få stopp på det massiva invällandet av invandrare och ställa högre krav på de som ändå kommer hit. Dels för Sveriges och svenskarnas skull, men inte minst för sin egen skull för de vet vilken skit dessa invandrare drar med sig och vill inte att Sverige blir ett nytt mellanöstern/afrika.

Svar på tråden Alltså hur kan man rösta på SD omman är invandrare eller muslim?