Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Hur röstar ni i höst?

    Anonym (Tyvärr) skrev 2018-06-15 11:37:00 följande:
    För att jag önskar att de andra partierna som är mer mogna att styra Sverige kunde sluta ljuga och ta till sig verkligheten och dess problem utan att blunda och säga att allt är bra. Egentligen tror jag inte SD som parti är mogna att styra Sverige ännu. Men de andra partiernas idioti gör att gemene man röstar på SD skulle de göra rätt och våga ta med SD i tex alliansens så hade jag inte röstat på SD, men de andra partierna är så fruktansvärt barnsliga i dess behandling med SD som folkvalt parti att jag skäms över mitt före detta röstande.
    Du pekar på en mycket viktig anledning till att SD blivit så stora. Man blir helt enkelt förbannad på hur de övriga partierna beter sig.

    Efter förra valet visade alliansen att det är viktigare för dem att stänga ute SD än att få igenom sin egen politik. De släppte fram en regering som har en minoritet bakom sig i riksdagen, och sedan har de mage att kritisera det mesta som regeringen gör! Det är ju de själva som tillåtit det att ske! Före valet hade de en gemensam budget, men det vågade de inte efter valet för att de visste att den då skulle vinna en omröstning i riksdagen! Alliansen arbetade alltså aktivt mot sin egen politik!

    Jag vill egentligen ha en alliansregering, men jag är tillräckligt arg för att rösta på SD några val framöver.
  • Anonym (Anonym)
    amandajavisst skrev 2018-06-15 12:50:14 följande:

    Jag röstar på Vänsterpartiet. Enda partiet som enligt mig har bra åsikt och syn på de flesta frågor jag tycker är viktigt. Som integration, jämställdhet, arbetsmarknaden och vården!


    V kan bara vara en liten minoritet eftersom hela deras politik bygger på "någon annan ska betala". Vi kan inte vara hela världens socialbyrå.
    Det går inte att finansiera allt genom att höja skatten för "de som har det bättre". Vi ligger redan bland absoluta toppen när det gäller totalt skatteuttag, och vi bör redan ligga långt till höger om toppen på Laffer-kurvan, dvs höjda skatter leder till minskade skatteintäkter.

    Av någon anledning har MP valt att bli ett extremt vänsterparti. Det är mycket i deras politik som inte har ett dugg med miljön att göra. Hur gynnar det miljön att sitta och gråta i TV för att man sitter i regering som anser sig tvungen att begränsa flyktingmottagandet?
  • Anonym (Anonym)
    KillBill skrev 2018-06-15 23:33:25 följande:

    Två av SD:s skattesänkningar skulle gynna tiondelen med högst inkomst tretton gånger mer än tiondelen med lägst inkomst.


    Jaha, du röstar på V.

    Det är det enda partiet i riksdagen som helt saknar verklighetsförankring i sin ekonomiska politik. Ett sådant resonemang leder till att man bör ha 100% skatt på alla inkomster över en viss nivå. Tror du ens själv på att det skulle fungera?

    V fattar inte varifrån pengarna kommer som ska finansiera allt. Det finns tyvärr inte någon outsinlig källa som kan beskattas.

    I Sovjet var varorna väldigt billiga. Problemet var att butikshyllorna var tomma. Landet kollapsade. Inte konstigt att V strök "kommunisterna" från partinamnet.

    Idag ser vi en ekonomisk katastrof utspela sig i Venezuela, där man fört en politik som har hyllats av V.
  • Anonym (Anonym)
    Anonym (rrr) skrev 2018-06-16 15:17:07 följande:
    Ja. Det är ett utmärkt exempel på att ett multietniskt samhälle fungerar.
    USA saknar ett fungerande skyddsnät.Illegala invandrare är billiga. Blir du sjuk i USA utan att ha en mycket dyr försäkring så är du körd. Det är väl bara i USA av alla länder i västvärlden som många går i personlig konkurs pga sjukdom.
    Många av de som inte är sjuka behöver ändå ha 2 jobb för att klara sig.

    För en flykting är det rena himmelriket att få uppehållstillstånd i Sverige. Fri sjukvård, fri tandvård, fri bostad. Inget krav på at arbeta. Av de som varit här i 8 år är det bara hälften som arbetar, och jag har för mig att även de som har lönebidrag räknas med där.

    Varje flykting som Sverige tar emot kostar enormt mycket pengar. De som bestämt hävdade att det var en ekonomisk vinst för Sverige att ta emot flyktingar är väldigt tysta idag av någon anledning. De kanske inser att de hade fel?

  • Anonym (Anonym)
    Anonym (Inte SD) skrev 2018-06-17 13:38:27 följande:
    Fakta kvarstår oavsett hur gammal artikeln är;

    Åkesson gick med i SD när dessa punkter var på partiprogrammet, så antingen var han otroligt dåligt påläst eller så höll han med.
    Om SD skulle föra en helt annan politik än vad som står i deras nuvarande partiprogram skulle det naturligtvis visa sig i väljarstödet.

    SD har fångat upp ett stort missnöje som de övriga partierna varit totalt döva för.
    Det enda sättet att minska stödet för SD är att föra en politik som väljarna gillar.
    Det fungerar inte att låtsas som att allt är bra samtidigt som väljarna märker att bilar brinner, stenkastning på polis och brandkår, pengarna räcker inte vård, skola omsorg. Flyktingar som kommer hit har utan att arbeta bättre villkor än många pensionärer som jobbat i Sverige hela sitt liv.

    Jag håller inte med SD i allt, men det mesta i partiprogrammet är OK.
Svar på tråden Hur röstar ni i höst?