• poppa01

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Anonym (ta det lugnt) skrev 2018-06-17 00:13:27 följande:
    Jag tror inte att ditt problem med att hitta intresserad tjej beror på att du berättar att du haft en depression, utan snarare på att den ilska mot kvinnor du luftar här lyser igenom irl också. Du skriver väldigt agressivt och otrevligt. Tjejer tänder inte på bitterhet.
    jag är lungn....tog precis en kopp kaffe.

    du har fel, för hur förklarar du annars att så många arga och misogyna killar har förhållande, får ligga? svara på det om du kan. allt handlar om utseende och social status resten skiter många kvinnor i kan ja säga dig.

    iaf så är ja deformad dvs för ful för kärlek så jag bryr mig inte om jag e bitter eller ej eftersom även om jag fixar den sk ilskan så har jag ändå noll procent chans med kvinnor pga mitt deformade ansikte och kropp , 

    tråden handlar inte om mig ! 

    ha det gött
  • poppa01
    Anonym (...) skrev 2018-06-17 00:49:45 följande:

    Låt oss för skojs skull anta att du har rätt i din tes att kvinnor ratar män med psykisk ohälsa, men att män inte ratar kvinnor med detsamma.

    Det skulle enligt mig i sådana fall bero på att kvinnor generellt är betydligt bättre på att ta känslomässigt ansvar i relationer, visa omtanke, empati och lyssna. Män generellt är inte uppfostrade att bli omhändertagande i lika stor utsträckning, att lyssna på andra och stötta känslomässigt.


    För kvinnor blir det då alltså ett extra lass att dra med en man som mår dåligt, ett lass som män oftast inte drar i lika stor utsträckning. Kvinnor tar oftare ansvar för sitt mående genom att söka professionell hjälp, eller prata med andra i sin omgivning. Män är betydligt sämre på detta, vilket visar sig i högre självmordsstatisk bl a.


    män blir mobbade när de har dåliga liv...män får inte söka hjälp....män är ensamma och tar livet, inggen bryr sig om dom
  • poppa01
    Akira Öken skrev 2018-06-17 01:03:18 följande:
    Du får nog helt enkelt acceptera att dina egna upplevelser inte är representativa för befolkningen i stort. Du verkar trivas i dina vanföreställningar och vara helt ovillig att ta in all fakta som inte överensstämmer med dina egna påhittade sanningar.
    påstår du att jag INTE är deformad ?
  • poppa01
    DeathByPickles skrev 2018-06-17 00:52:28 följande:

    Here we go again! 


     


    Ni som svarar vet väl om att ni matar familjelivs mest glupska användare med svans?


    Engelska blandat med svenska....komedi.

    Med svans? Jag har inga tvillingar som härjar runt här inte.
  • poppa01
    Anonym (H) skrev 2018-06-17 00:59:00 följande:
    H som i Helena ;)
    Såg en film som handlade om en kvinna som hette Helena. Hon var snygg. Ett helt krig startades om henne. Är du också en skönhet?
  • poppa01
    Anonym (Svaghet) skrev 2018-06-17 01:05:44 följande:

    För att jag har svårt att acceptera det som jag omedvetet ser som svaghet, gäller både kvinnor och män. Felet ligger hos mig absolut men jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att ändra på det. Är liksom en djup känsla av... jag vet inte vad jag ska kalla det... avsky är fel ord men åt det hållet. Har svårt för svagheter överlag både hos mig själv och andra


    men om killen inte är svag längre utan sstark? varför bryr sig om historia ?
  • poppa01
    Anonym (...) skrev 2018-06-17 01:13:19 följande:
    Det är fullständigt fritt fram för män att söka stöd och hjälp. Det står dem också fritt att skapa vettiga relationer så de slipper vara ensamma. Vill man råda bot  på machoidealet engagerar man sig förslagsvis feministiskt, vilket man kan göra i mansgrupper om det passar en bäst. Det finns massor som jobbar med mansideal. Om det nu vore så att man faktiskt vill förändra något på riktigt och inte bara hitta anledningar att hata kvinnor för att de inte förbehållslöst gör allt för en...
    Det tar lång tid att få hjälp, jag fick vänta 5 år för att få psykolog.

    Ingen vill vara vän/flickvän med en kille som mår dåligt/ha låg socialstatus.

    Ja, jag är faktiskt feminist. Men inte av anledningar du tar upp, faktum är att feminister hatar män som mår dåligt/är fula. De ser ner på dom. Man ser alltid feminister mobba och trycka ned sådana killar.

    Finns hur många killar som helst som gör allt i sin makt för att bli bättre, du har ingen anning om vad du pratar om. Fokuserar vi på mig så kan jag berätta för dig att jag är deformad således så är jag ofixbar, jag har inte möjlighet att få vänner och ingå i förhållande. 
  • poppa01
    Anonym (...) skrev 2018-06-17 02:12:45 följande:
    Nej, du är uppenbarligen inte feminist. Du är en oseriös mansbebis.

    Dina självömkande trådar, oavsett sanningshalt, leder ingenvart. Det enda de gör är att spä på bilden av att det finns en drös med män som tycker förbannat synd om sig själva och gärna vill skylla allt på kvinnors ovilja att ligga med dem. Gå och hitta dina likar i ett incel-forum istället. Där kan du säkert få bättre gehör.
    Så jag är inte feminist för att jag självömkar över mitt skitliv? Märklig slutsats.

    Japp, jag självömkar, jag hatar mitt liv.

    Sanningshalten är 100. Du behöver inte tveka en sekund på det.

    Leder ingenvart? Jag snappar upp en hel del från dessa trådar.

    Inget fel med att tycka synd om sig själv när ens liv suger.

    Jag skyller först och främst på mig själv, det vet du om. Det är dock fakta att kvinnor är kräsna och inte vill vara med en kille som är extremt ful. 

    Du är rolig du, så fort en kille mår dåligt så är han incel-ond-dålig-rasist-farlig. Du och dina feminist-vänner mobbar och trycker ner killar som är på botten av samhället. Det är sådana som du som gör så att män tar sitt liv. Du bryr dig inte.

    Jag avskyr incels förövrigt....
  • poppa01

    Kvinnor som klagar på ensamhet och orättvisa i samhället får sympati.

    Killar som klagar på ensamhet och orättvisa i samhället blir demoniserade.

    Komiskt med denna dubbelmoral. 

Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?