Inlägg från: AmericanMommy |Visa alla inlägg
  • AmericanMommy

    Hjälp, vilket märke är bäst för att täcka grått hår om man vill färga själv hemma?

    Helgapelga skrev 2018-06-18 21:31:38 följande:

    Jag googlade och hittade en massa olika varianter. Läste även tester, recensioner och kundbetyg. Har nu beställt en produkt som liknar en mascara som man stryker över utväxten och som sitter kvar tre hårtvättar. Får se hur det funkar, men jag måste börja någonstans i alla fall. Tack!


    Hoppas produkten funkar. Jag går till frisör och färgar var fjärde vecka. Funderar på att kanske göra håret ljusare istället så det gråa inte syns lika mycket när det växer ut. Önskar jag kunde acceptera mitt gråa hår.
  • AmericanMommy
    Deceree1 skrev 2018-06-19 09:46:35 följande:

    Hur mörkt är de färgade håret nu?


    Det är ljusbrunt just nu. Funderar på att göra blont istället då att det gråa inte syns lika mycket.
  • AmericanMommy
    Deceree1 skrev 2018-06-19 21:36:24 följande:

    Jag har gjort inbakade flätor nu och runt panna o sidor är det vitt. Det andra är ljusbrunt. Jag sitter lite i samma sits då ja inte vet riktigt vad jag ska göra..Färga mörkt igen det vill ja ju inte för då är det som att börja på ruta ett igen. Vit utväxt å mörkt färgat hår. Näe, jag har funderat o funderat. Jag har ju försökt att blondera men det sliter nåt fruktansvärt på håret. Så jag har färgar ljust guldbrun. Men nu är det ett tag sen. Då tänkte jag att slingor borde ju göra att det syns mindre o slingor sliter ju mindre än om man avfärgar o sen blonderar. O det finns ingen garanti på att en blondering blir bra. Inte om man gör den själv.


    Ja blonda slingor i ljusbrunt hår kan ju funka. Ska kanske prova det nästa gång.
Svar på tråden Hjälp, vilket märke är bäst för att täcka grått hår om man vill färga själv hemma?