• Nadinadi

    Bästa bilbarnstolen?

    Behöver er hjälp!

    Har en ettåring som behöver en ny bilbarnstol.

    Vill såklart den ska vara säker, relativt enkel att montera, gärna inte så tung så man kan resa med den och gärna även att barnet kan ha stolen en lång period.

    Har ni några tips utifrån era erfarenheter?

    Tas tacksamt emot! :)

  • Svar på tråden Bästa bilbarnstolen?
  • EpicNurse

    Maxway eller minikid. Men maxway är betydligt lättare att förflytta och väger mindre!


    ~ Sjuksköterska inom gynekologi och kvinnosjukvård ~
  • Anonym (Anna)

    BeSafe iZi Plus

    Maxi Cosi

    Britax

    Minikid

    Cybex

    BeSafe är allra bäst och har kommit i topp!

  • svanerika

    Hej!


    Vi använder en bilbarnstol från TecTake, https://www.tectake.se/baby-barn/pa-vaeg/bilbarnstolar. Bilbarnstolen är en så kallad bältesstol, somr att justera efter barnets storlek när det växer och funkar väldigt bra. Enligt beskrivningen passar den ända från 9 till 36 kilo och är godkänd enligt ECE R 44/04 grupp I+II+III, men kostar ändå bara 675 kr. Vi är helnöjda för den funkar superbra för oss, både stora och små!

  • Anonym (Okunskap)
    svanerika skrev 2018-11-22 15:27:12 följande:

    Hej!

    Vi använder en bilbarnstol från TecTake, www.tectake.se/baby-barn/pa-vaeg/bilbarnstolar. Bilbarnstolen är en så kallad bältesstol, som går att justera efter barnets storlek när det växer och funkar väldigt bra. Enligt beskrivningen passar den ända från 9 till 36 kilo och är godkänd enligt ECE R 44/04 grupp I+II+III, men kostar ändå bara 675 kr. Vi är helnöjda för den funkar superbra för oss, både stora och små!


    Den är rekommenderad från 4, gärna 5 år. Men visst. Vill man ha en unge med bruten nacke vid kollision så blir det perfekt med en framåtvänd bildstod till en 2åring
Svar på tråden Bästa bilbarnstolen?