• Periksson90

    BIM Augusti <3

    Hoppar också in här, fick ett svagt men tydligt plus i tisdags och onsdags men igår så började jag blöda och gör fortfarande..Troligtvis en kemisk graviditet, så nu satsar vi på nästa omgång! Andra försöket blir det till ett syskon :)

    -BIM LISTAN-

    4/8 - sobika, Periksson90

    5/8 - eman303

  • Periksson90
    Timal89 skrev 2018-07-06 20:07:50 följande:

    Tog ut spiral 20/6 och fick mens i måndags. Förväntad äl nästa söndag (vår bröllopsnatt!!!) så bim 2/8 :)

    Så förväntansfull över att ta äl tester i veckan och ligga massor ;)


    Vad roligt med att ha förväntad ÄL under bröllopsnatten! ;) gifter mig den 18 augusti, så hoppas på att de kommer finnas en liten bebis som ligger i magen under vigseln.
  • Periksson90
    rubie skrev 2018-07-06 20:19:00 följande:

    Bim 2/8

    Efter många års väntan ska vi äntligen börja med bebisverkstaden! Är helt ny här på familjeliv men skulle vara jättekul att ha några att diskutera med. Håller tummarna för oss alla!

    Har ni andra förberett er innan ni började? Jag har ätit folsyra i ett par månader och haft koll på mina ägglossningar (som jag känner väldigt starkt varje månad) i ett år ungefär.


    Vad härligt att ha kommit igång med bebisverkstaden! Har ätit folsyra i ca 2 månader och har haft koll på ägglossningarna sedan jag fick tillbaka min mens efter förlossningen med dottern (född 2017). Är först sedan i februari mensen börjat blivit regelbunden :)
  • Periksson90
    Sobika skrev 2018-07-06 06:13:35 följande:

    Hej, jag hoppar in här :D jag väntar dock på min mens som ska komma den 10e, men efter den ska vi börja med vårt första försök till syskon, har skyddat oss nu. Har bim den 4 augusti.

    Guuuud nu blev jag lite nervös haha. Nu när det äntliigen finns en bim augustitråd så blev det ju verkligen mer på riktigt

    -BIM LISTAN-

    4/8 - sobika

    5/8 - eman303


    Vad kul att vi har samma BIM datum och försöker för syskon också! Hur gammal är barnet/barnen? :) har en dotter som blir 15 månader snart.
  • Periksson90
    Sobika skrev 2018-07-06 22:44:12 följande:

    Åh vad kul! Haha har också en dotter som blir 15 månader nu i juli :D och en son som blir tre i början av hösten. Vad kul att det är så lika!


    Verkligen! :) dottern är född 16 April. Vad spännande att börja på barn nr 3!
  • Periksson90
    MaalinJ skrev 2018-07-13 00:31:54 följande:

    Hej!,

    Hoppar över till augusti tråden. Troligtvis sista dagen på mensen idag.

    Blir vårt 7:e försök den här månaden. Har 2 barn men av flera anledningar så verkar vi ha svårigheter med att bli gravida så vi ska träffa fertil kliniken i höst för att få hjälp.

    Vilka är ni? Hur länge har ni försökt?


    Är 27 år gammal (blivande maken är 26 år, gifter oss i augusti <3) och är inne på andra försöket snart på att få ett syskon. Hade troligtvis en kemisk graviditet föregående cykel, fick svaga men tydliga plus på test men så kom mensen två dagar efter BIM. Ägglossningen beräknad till början av helgen! Har en dotter på 15 månader sedan tidigare som gick på första försöket :)
  • Periksson90
    Esofe skrev 2018-07-16 15:15:31 följande:

    Hej, går över från juli tråden hit till er i augusti!

    Jag slutade med piller den 1 maj, fick min första mens den 15 juni. 2v senare skulle jag ha ÄL men fick ännu en blödning. Om jag går efter andra mensen så ska jag ha ÄL på onsdag.

    Det här testet tog jag nyss. Det andra strecket syntes direkt svagt när jag tog upp stickan ur urinet, bilden är tagen efter ca 8min.

    Här jämförs testet (efter ca 3min) med förgårdagens test (pga stark ångest testade jag inte igår.)

    Då när jag skulle ha haft ÄL när jag istället fick mens såg stickorna ut såhär:

    Vad tror ni, är ÄL äntligen påväg? Tror ni den kommer på onsdag? Hoppaaaaas!


    Välkommen hit! :) tror absolut att ÄL är påväg! För mig brukar det vara positivt på testet dagen efter det ser ut som ditt! Men är så olika för alla hur snabbt det blir positivt, passa på att mysa på en massa nu både idag och kommande dagar! :)
  • Periksson90
    Esofe skrev 2018-07-16 15:31:49 följande:

    Åhhh, hoppas! Har förvarnat min fästman vad som väntar ;) hoppas inte min stress påverkar ägget allt för dåligt. Jag har flytt samt nytt heltidsjobb på gång.. Och bebisverkstaden såklart ;)


    Haha, är alltid redo för honom som gäller nu några dagar ;) min ÄL borde komma till helgen, har inte fått positivt än på test men börjar närma sig! Ojoj, du har mycket pågång du! Tror de borde gå bra ändå trots stressen, själv stressar man för att planera allt inför bröllop nästa månad x)
  • Periksson90
    Sobika skrev 2018-07-17 20:10:01 följande:

    Nu är det dags för oss att köra igång på riktigt, första försök till en trea, äl i helgen.

    Vad har alla för taktik? Köra på massor eller endast ha vid äl? Vi ska köra på varje dag tills äl varit, det funkade bra sist :)


    Vi kör efter typ efter sperm meets egg method, vilket innebär varannan dag från cykeldag 8 tills man får positivt på ägglossningstestet och då ligger man tre dagar i rad och sen uppehåll en dag och så har man sex dagen efter det. Karln jobbar extremt mycket just nu så är bara glad att han orkar sexa loss så vill inte slita ut honom för mkt x) såå är väl en del men inte för mycket och lite mer innan/runt ÄL :) körde något likande när vi vart gravida med dottern på första försöket men då visste jag inte att de var en metod. Förra månaden (första försöker till ett syskon) vart en kemisk graviditet.
  • Periksson90
    Sobika skrev 2018-07-18 05:18:32 följande:

    Spännande, visste inte att det fanns nått sånt :) hoppas det går hela vägen nu! Ska du också ha äl snart? Vi har ju samma bim men alla har ju väldans olika lutealfaser :)


    Aa, borde ha ÄL i helgen, skiftar med några dagar vilken CD jag har ägglossning men vanligen dag 17. Så mellan fredag-söndag skulle jag säga :) har en hel del tecken på att ÄL är nära nu. dudå?
Svar på tråden BIM Augusti <3