• Anonym (S)

    Hur tänker denna tjej?

    Hon gillar jakten inte dig personligen. Det är en bekräftelse att hon "håvar" in dig hela tiden när du gör dig "otillgänglig"

    Grubbla inte mer på skräpet släng det och bränn upp det denna gång.

  • Anonym (S)
    Anonym (Grubblare) skrev 2018-07-16 20:59:31 följande:

    Hon skickade fina, långa mejl i tre veckor, och plötsligt för en vecka sedan tystnade hon. Men det är möjligt att någon annan uppenbarat sig...


    Hjärtat, det kallas manipulation.
  • Anonym (S)
    Anonym (Grubblare) skrev 2018-07-16 21:01:07 följande:

    Där har du säkerligen en poäng. Tack!


    You're welcome, se nu till att inte vara någon prispokal mer. Tänk på detta när du är med om liknande beteende, för det vimlar av dessa jägarinnor och är du lätt-fångad och lättlurad kommer det ske igen och igen tills du lärt dig. En tjej som gillar dig hon gillar dig när du är tillgänglig och saknar dig när du är otillgänglig.
  • Anonym (S)
    Anonym (Grubblare) skrev 2018-07-16 21:08:53 följande:

    Ibland är jag nog bra naiv, men faktum är att dina två inlägg gav mig jordens peppkänsla denna afton. Stort tack! Nu släpper jag skiten! :)


    Just därför jag skrev hjärtat ;) det var inte meningen att teknikhärskas, ville medvetengöra dig att inte vara naiv mer men ville inte kalla dig naiv. Toppen! Score! Det borde firas!
  • Anonym (S)
    smulpaj01 skrev 2018-07-17 19:20:38 följande:

    Nej men jag är jäkligt trött att män ofta kallar tjejer för borderline pga att de inte är intresserade. Vi har ALLA blivit dumpade/bortvalda så käften på dig själv du!


    Samma alla kvinnor som kallar sina ex narcissist eller psykopat fast de är två helt skilda ting.

    Folk vill gärna stämpla störningar, men sanningen är att alla människor kan beteuf stört en eller flera tillfällen i sitt liv utan att ha en störning. Det krävs ofantliga kriterier för Borderline narcissist och psykopat, det var dessutom inte TS som tog upp om BPD på tjrjtn utan någon annan i tråden .
  • Anonym (S)
    smulpaj01 skrev 2018-07-17 16:31:27 följande:

    Finns absolut ingenting som tyder på borderline så det kan du släppa helt. Tror hon helt enkelt tröttnade eller träffat någon riktigt intressant.


    Du var tvungen att sänka dig till samma nivå du tyckte illa om ?

    Men ja, om hon nu hittat rött typ för henne congrats, TS vill ju ha någon som vill ha honom, så han är väl tacksam för klarhet, i det hela bara, det hade jag varit.
Svar på tråden Hur tänker denna tjej?