• LFF

    Syskonvagn eller inte?

    Anonym (K) skrev 2018-07-18 18:53:28 följande:

    Hade inte rekommenderat donkeyn till någon. Sååå små sitt/liggdelar, ingen fjädring, plastig och glappig och tar enorm plats ihopfälld.

    Satsa på tex baby jogger city select lux som är perfekt som enkelvagn men sedan även en utomordentlig syskonvagn som inte bygger på bredden. Riktigt bra kvalitet. Rymliga ligg/sittdelar, som kan användas på alla platser på vagnen (både uppe och nere och med babyskydd). Suuuperliten ihopfälld och bra fjädring.


    Oj, och vi älskade vår "åsna" till våra tvillingar. Enda vagnen vi behövde tills de slutade med vagn vid ca 3 års ålder. Helt grym!
  • LFF
    Mammitilltre skrev 2018-07-18 22:09:19 följande:
    Tänk så olika man tycker! Jag tänkte själv rekommendera Bugaboo Donkey. Jag har fått tre barn på 4,5 år och jag och min man hade aldrig klarat oss utan Donkeyn. Den är så grym. Vi hade Bugaboo Buffalo till första barnet och sen föddes tvåan exakt två år efter ettan. Då bytte vi till Donkey och den fungerat fortfarande nu när vårt tredje barn är ett år fyllda. När vi går långt åker vår treåring och ettåringen i vagnen och fem och ett halvt-åringen cyklar. Jag tycker inte alls att ligg- och sittdelarna är små, utan alldeles lagom. Vår 5,5-åring får plats utan problem fortfarande.
    Oj, det hade ju inte mina gjort som snart fyller 5 nu. De började bli för stora för "åsnan" när de var ca 3 år. De har alltid legat på "0-kurvan" både på vikt och längd (grabbar).
Svar på tråden Syskonvagn eller inte?