• Elcca

    IVF sommar/höst 2018

    [quote=79114877][quote-nick]Jooosen skrev 2018-10-05 23:19:00 följande:[/quote-nick]Började blöda vid spruthålet nyss efter fyremadel. Testade inte att dra in kolven som man kanske ska. Men vätskan har väl kommit in i kroppen trots allt?

    [/

    Absolut ingen fara att det blöder lite när man tar ut sprutan. Man har massa små små blodkärl som man går igenom när man sätter sprutan. :) jobbar som ssk och det händer då och då att man blöder. Oroa dig inte!

  • Elcca

    Jag blir så ledsen och trött på hela den här resan! Varför ska man behöva gång på gång bli besviken. Såg igår kväll lite lätt ljusrosa/beige färg på ?kletet? som kommer ut från Lutinus. Och nu på morgonen var det mer och även lite på införingspinnen. Någon mer som haft så utan att det varit något eller ska jag ge upp hoppet helt? Har alltid börjat såhär när min mens satt igång, dock har jag aldrig stått på Lutinus innan. Känns bara så hopplöst om det inte skulle tagit sig denna gången heller!

  • Elcca
    Ellencassandra skrev 2018-10-11 06:48:02 följande:

    Jag fick som dig å var helt säker på att jahapp nu är mensen här. Men så var jag gravid! :) fick dock MA. Men är gravid igen och fick samma sak nu i vecka 7 så var livrädd men fick se ett hjärta ticka. Så min erfarenhet av lutinus är att den kan irritera slemhinnor å då blir det lite blod. Hoppas det ska gå bra för dig!


    Tog ett test nu för att slippa leva i ovisshet och det var solklart negativt! Så nu går jag och gömmer mig under en sten tills jag orkar med mig själv och mitt liv igen.
  • Elcca
    Mangoodream skrev 2018-10-11 07:55:46 följande:

    Hej vad tråkigt :(. Jag blöder och hade testdag idag. Använde klinikens test som visade ett väldigt svagt streck. Tog digitalt där det stod gravid 1-2 v. Jag ska ringa kliniken idag men känns inte bra.


    Blöder du mycket? Jag känner med dig, men hoppas att det håller sig kvar där inne ändå!

    Är det första försöket?
  • Elcca
    Jooosen skrev 2018-10-11 08:59:25 följande:

    Första lutinus imorse. Jävlar va svårt d va. Fick in halva pinnen och skiten ramlade ut. Körde fingret istället. Hur gör ni lättast? Tror jag är svullen efter äp eventuellt ...


    Jag kör med hylsan för att få in tbl så långt som möjligt. Brukar stå med ena foten på toaletten och andra på golvet, blir lixom en bättre vinkel då tycker jag och lättare att för in hela hylsan. Sen är det lite trixigt visa av gångerna. Man är som du säger ganska svullen där inne.
  • Elcca
    LimeLime skrev 2018-10-20 10:06:04 följande:

    Någon som vet hur ett missfall i V5 ser ut? Är det en större blödning med klumpar eller kan det bara vara rosa flytningar? Har ljusrosa-Lutinus flytningar. Kan ju lika gärna bero på Lutinus men blir skitorolig..


    Jag fick tidigt missfall och då började det med rosa flytning som inom några timmar blev en riktig blödning med mycket klumpar i. Har du bara lite rosa flytning är ju detta inte alls någon ovanlig biverkan från Lutinus. Men jag förstår dig, man nojar över allting! Vi håller tummarna att detta bara är jävla Lutinus som spökar för dig och du får behålla ditt plus!
  • Elcca

    Hej igen..var ett tag sedan jag skrev här. Har bara velat stänga av allt som jag med IVF att göra ett tag. Men nu är jag förhoppningsvis snart ruvare igen. Och då är bergodalbanan igång igen. Testade idag positivt på ägglossningstest och ska nu vänta 6 dagar på återföring av en fryst blastocyst. Är alltid lika nervigt inför en frysåterföring. Tänk om det inte klarar upptiningen! Gah.

    Och ruvartiden är så fruktansvärd! Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det denna gången. Blir fjärde försöket för oss. Första gången blev det en kemisk graviditet och de två andra gångerna negativt med blödning innan testdag och blödning flera dagar efter testdag. Någon som kommer ligga i samma fas som jag?

  • Elcca

    Hej! Gjorde insättning av ett fryst 5dagars igår. RD 1 och har redan börjat oroa mig. Så fort man går ifrån kliniken känns det som den där oron anfaller en..

    Har sedan insättningen en viss molvärk i magen. Gör ju inte saken bättre! Man hinner tänka 100000 olika tankar under dessa ruvardagar!

    L

  • Elcca
    Annanathalia skrev 2018-12-13 06:03:10 följande:

    Testade idag och det är negativt, suck alltså. Vet inte ens om jag orkar bli ledsen. Det jobbigaste är att vi inte fått något till frysen någon av gångerna vilket gör att vi återigen får börja om.


    Så ledsen för din skull! De där jävla negativa testen är så smärtsamma. Som en kniv i hjärtat varje gång! Tillåt dig att vara ledsen, gråt och va arg. Vi finns här!
  • Elcca
    mammsen79 skrev 2018-12-18 17:55:35 följande:

    Någon mer som känner sådan obalance i kroppen kall varm huvudvärk ibland lite illamående. Tror min mens är på gång för fy så jag känt mig idag är på ruv 8, brukar kännas liknande innan mensen ska komma.


    Oxå på RD 8 idag..vaknade inatt med vad jag trodde var mensvärk. Men inget blod kom..har nu gått hela tiden och haft stickande smärta i livmodern och underlivet, precis som jag har när jag ska få mens. Har iofs haft värk i magen ända sedan insättningen, men det har ändrat karraktär. Men hoppet lever kvar!!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018