• Svar på tråden IVF sommar/höst 2018
  • gammelpysen
    mammsen79 skrev 2018-09-07 17:26:36 följande:

    Härligt, Grattis >3 när är bebis beräknad?


    Lagom till valborg är det dags. Men vi tar en dag i taget. Har åldern emot mig och fick ett mycket tidigt missfall senast (fick ett positivt test men blödde redan, trodde det skulle vara negativt). Vi ska på tidigt ultraljud den 17e, därefter kan vi börja slappna av på riktigt. Tog ett test senaste i natt för att förvissa mig om att det finns något kvar, och det visade på 3+ (clearblue). Mår dessutom rätt illa och vaknar av att jag behöver kissa varje natt men med tanke på hur lång och krokig väg det varit är jag bara lycklig över att öht ha fått plussa.
  • gammelpysen

    Angående att berätta på jobbet - med tanke på hur länge vi hållit på har jag fått berätta för ganska många omkring oss. Alltid mycket positiva reaktioner. Otroligt förstående. Jag kan verkligen tipsa om att göra det. Kan även vara bra att veta om man tex mår dåligt eller inte orkar lika mycket.

  • Akira Öken
    Vildismamma skrev 2018-09-07 07:12:48 följande:

    Ja min sambo kommer ju få ta sprutorna på mig i början så får vi se om jag klarar av det själv någongång..

    Ja jag har ju 10 dagar kvar till min mens ska komma om man tittar på appen som jag har i telefonen så förhoppningsvis kan man starta rätt så snart..

    Får jag fråga hur du har gjort med att berätta det på jobbet? Jag tänker att man kommer ju säkert att få gå ifrån några gånger och jag som aldrig brukar vara borta annars så kanske det börjar undras vad jag håller på med..

    man vill ju ändå hålla det lite för sig själv känner jag iaf..


    Hur gick det på mötet idag?

    Jag har berättat för min chef och mina två närmaste kollegor. Mest för att de inte skulle bli oroliga när jag hela tiden gick på olika läkarbesök.
  • Akira Öken
    Saner skrev 2018-09-07 09:44:38 följande:

    Känner mig dålig i magen. Å för tillfället förkyld. Annars känns det bra. Här VUL 26 sep....så nervöst. Hoppas allt ser bra ut Å att de kan se ett hjärta slå.


    Usch då, krya på sig! Förstår att du är nervös. Det kommer säkert att se utmärkt ut på ultraljudet!
  • Akira Öken
    mammsen79 skrev 2018-09-07 15:05:39 följande:

    Jag har nu varit på äggplock och det har gått bra blev 4 ägg så ska tillbaka på Måndag för återförening. Jag är väldigt trött efter äggplocken.


    Skönt att höra att allt gått bra! Brukar också vara väldigt trött efteråt och bara sova, dova, sova.
  • Akira Öken
    LillaAw skrev 2018-09-07 16:17:30 följande:

    Idag fick vi reda på att 9 av 12 ägg är befruktade. Imorgon ska vi tillbaka och få en 2-dagar insatt. Förra gången dog alla embryon så har inte så höga förhoppningar men är glad för de 9 vi ändå har just nu :)


    Låter ju jättebra! Och skönt att du får tillbaka ett av dem redan imorgon! Vem vet, kanske det blir flera till frysen den här gången!
  • Akira Öken
    mammsen79 skrev 2018-09-07 16:39:56 följande:

    Är det någon här som fått få ägg och det har ändå visat sig att de lyckats? Känns som de flesta fokuserar på antal ägg? Som jag har förstått så har det med kvalitén och göra, sköterskan sa att det finns dem som fått 1 ägg och det har blivit bebis.


    En nära vän fick ett och det blev en bebis. :)
  • Akira Öken
    gammelpysen skrev 2018-09-07 17:06:04 följande:

    Jag har gjort tre färska behandlingar och 4 frysåterföringar. Sista behandlingen bytte vi till menopur. Fick ut hälften så många ägg som tidigare gångerna, 7 st, bär på 4 befruktade. Var helt knäckt. Läkaren försökte trösta med att det är kvalitén som räknas och jag blev faktiskt gravid på det färskförsöket, i vecka 6+4 idag ????.

    Så svaret är Ja.


    Stort grattis till graviditeten! Är det första gången du Är gravid?
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018