• Svar på tråden IVF sommar/höst 2018
  • gammelpysen
    LimeLime skrev 2018-09-30 18:20:26 följande:

    Gud vad skönt att bli sövd! Har inte hört talas om någon som blivit sövd vid äggplock i Sverige (vet en tjej här på FL som gör ivf utomlands o där verkar det vara rutin). Jag var på mitt andra vul idag och tyvärr verkar risken för överstimulering stor. Bort med gonal-f och fyramedel så ikväll blir det suprefact istället och sen äggplock på tisdag. Hoppas jag slipper totalfrys vill gärna ha ett litet frö tillbaka så snart som möjligt..


    Jag blev sövd inför vårt tredje äggplock. Bedövningen tog inte under 2a gången och det var ett helvete. Skrek av smärta medan läkaren fortsatte plocka. Hade även ont efter första men inte på långa vägar så illa som andra gången. Så sövning blev det. Inga problem.
  • Jooosen
    Akira Öken skrev 2018-09-30 19:51:17 följande:

    Allt kommer säkert att gå jättebra! Nu har du tagit 2 sprutor? Hur känns det och hur gick det att ta dem?


    Det har gått bra! Lite darrig innan.. hur mår du? Har ni något kvar i frysen? Ledsen för att det inte tog sig senaste gången :( kram
    Oförklarligt barnlös. Börjar snart med första ivf försöket!
  • Hoppomliv
    LLW skrev 2018-09-30 13:31:08 följande:

    Jag har varit livrädd för plocket. Får precis som du jätteont vid spolning och även vid mindre grejer som ett vanligt vul. Så jag frågade min klinik om man kunde vara sövd under plocket och dom sa ja så nu är det bokat. Känns så jäkla mycket bättre! Men självklart orolig för hur många dom ska få ut. Sån jäkla mardröm om man går igenom allt detta och sen inte får ett enda ägg :(


    Mitt första äggplock var fruktansvärt men de två andra fick jag en extra bedövning och de fyllde på ganska många doser; kommer inte ihåg någonting från de två plocken, var helt borta - jätteskönt!
  • LimeLime
    gammelpysen skrev 2018-09-30 21:32:57 följande:

    Jag blev sövd inför vårt tredje äggplock. Bedövningen tog inte under 2a gången och det var ett helvete. Skrek av smärta medan läkaren fortsatte plocka. Hade även ont efter första men inte på långa vägar så illa som andra gången. Så sövning blev det. Inga problem.


    Vad skönt. Tycker det är lite konstigt att man generellt sätt är så snål med bedövning & sövning. Spolningen var det värsta jag varit med om -fick diklofenak & direktiv om djupa andetag.. Kändes som ett dåligt skämt.
  • Wishful
    mammsen79 skrev 2018-09-30 18:55:51 följande:

    Vet du jag blöder ännu i mellan åt men känner av nertill som att jag kommer ha ägglossning. Jätte skumt. Trodde blödningen var över men ihop r dansa jag zumba 1,5 h o idag kom en blödning. Hur länge blödde du? Någon annan som vet om det är att normal blöda fler dagar efter ivf?


    Har varit olika för mig. Efter första misslyckade försöket blödde jag bara pyttelite i två dagar. Knappt ens riktig mens. Efter andra misslyckade blödde jag i 7 dagar. Efter tredje misslyckade (då jag först fått plus som ökade i några dagar innan det blev minus) blödde jag 7 dagar. Sedan 7 dagar senare började jag blöda igen och blödde i 9 dagar.
  • Wishful
    Vildismamma skrev 2018-09-30 20:52:21 följande:

    Nej dom har inte ringt idag så det blir att åka dit imorgon och få in en 2dagars.. får se hur många som har klarat sig.. mindre än 6 ägg måste det ju vara eftersom dom inte har ringt.. håller ju tummarna att dom inte ringer innan imorgon bara...


    Hoppas det går bra idag! Håller tummarna.
  • 170909
    Inalina skrev 2018-09-24 18:43:26 följande:
    precis, jag tror du o jag ligger i fas!
    jag har valt att tro på detta nu då jag tycker det känns roligare och jag mår bättre av det. blir det inget kommer jag bli lika ledsen ändå tror jag. har idag börjat få mer ont i brösten och har haft lite ont i magen och ryggen till och från sedan bim - men annars inga vidare symptom.Glad tror det är rätt tidigt ännu att känna illamående eller andra jobbigare symptom..
    Jag jämför med förra gången det tog sig, då fick jag nidblödning och symptom innan TD så det kändes så självklart då att jag skulle få se något på det tidiga UL. Men nu känner jag knappt något lite illamående ibland men det kan bero på annat också. Lite svullen men det kan bero på maten jag äter osv. Allt jag känner kan jag förklara med annat. Men om en vecka vet jag om jag ska jubla eller gråta, en vecka till UL. En riktigt riktigt lång vecka är det framför oss.

    Hur är det med dig?
  • 170909
    Ellencassandra skrev 2018-09-25 21:11:10 följande:


    Jag tog ett test nu på kvällen. Inte kissat på 2 timmar å det kom upp ett svagt streck. Är chockad <3
    Stort grattis och jag hoppas det håller i sig och är på riktigt denna gång!!!
  • Ellencassandra
    170909 skrev 2018-10-01 09:58:18 följande:

    Stort grattis och jag hoppas det håller i sig och är på riktigt denna gång!!!


    Tack :) hoppas jag med!! Lycka till till dig!!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018