• Amla07

    Vill inte ha analsex

    En kille som kan tänka sig att göra något som är skönt för honom men inte för dig är ett ruttet ägg. Jag ställer absolut inte upp på det och ingen av mina partners har någonsin pushat för det eller sagt att jag är tråkig som inte gör det. Dessutom tycker jag verkligen att om han så gärna vill göra det, så ska han själv köra upp en dildo eller en kondomklädd gurka i sin rumpa för att på allvar förstå vad det är han begär av dig. Jag vet att vissa, både kvinnor och män, kan njuta av analsex och dömer inte det. Jag har testat det i min ungdom när jag ville uppfattas som en cool älskarinna och inte prioriterade mig själv. Men att tycka att det är något man förväntas ställa upp på om man inte gillar det är för mycket begärt.

  • Amla07
    Anonym (Hanna) skrev 2018-08-17 14:57:13 följande:

    Har sagt de o de är tydligen inte samma sak. Tjejer ska gilla sånt


    Då kan du väl berätta för honom att analöppningen är lika, eller lika lite tänjbar på kvinnor som på män. Dvs en slida och en anal har inte samma elasticitet och smörjmedel. Han låter ju dum i huvudet. Vidhåller: ska han in i din rumpa så ska han först ta emot en rejäl dildo i sin. Nu börjar det ju nästan låta som att han tjatar om det och tycker att du ska ställa upp även om du inte vill? Jag hade helt ärligt gjort slut med en kille som har en så obehaglig syn på kvinnans integritet, rätt till sin kropp och framförallt: kärleken i att få varandra att njuta och må bra. Han vill ju tvinga dig till något du vet känns obehagligt, varför vill han det? Han verkar respektlös. Urk.
  • Amla07
    Anonym (Y) skrev 2018-08-17 15:24:57 följande:

    Det är ingenting farligt i att han tycker du är tråkig, säg att han är ännu tråkigare som får dig att tappa all lust till sex med honom när han är så respektlös.

    Ha lite självförtroende, stå på dig. Lägger du dig och blir din mans egna Escort som gör allt han behagar kommer han fortfarande kunna gå till andra, inte för att du inte duger, men för att han suger som partner. Och går han till andra vet du att han kan packa och lämna dig.


    Helt rätt
  • Amla07

    Men för helsicke. Ett nej betyder nej. Du vill inte. Slutdiskuterat. Jag hade vägrat prata om det fler gånger, han tjafsar ju bara emot. Du har sagt nej, det räcker så. Punkt.

Svar på tråden Vill inte ha analsex