• hallosan

    Hur länge håller inlagd mat

    Gjorde en inläggning med någon slags asiatisk grönsak för typ 2-3 år sedan. Vinäger, socker, salt lösning har det tillrets och legat i i kylskåpet i glasburk.

    Hur länge törs man äta det där egentligen? Tänker på risken för matförgiftning.

  • Svar på tråden Hur länge håller inlagd mat
  • klyban
    hallosan skrev 2018-08-22 16:20:58 följande:
    Gjorde en inläggning med någon slags asiatisk grönsak för typ 2-3 år sedan. Vinäger, socker, salt lösning har det tillrets och legat i i kylskåpet i glasburk.

    Hur länge törs man äta det där egentligen? Tänker på risken för matförgiftning.

    Har du gjort en 1-2-3-inläggning, så är inte botulism nått och tänka på.
    Då börjar man titta på det, sen bör det räcka med använda näsan, och luktar det bra, så smakar man lite.
    Och passerar dom dessa tre, så skulle jag ha ätit det i alla fall.


    hur många meter var det?
Svar på tråden Hur länge håller inlagd mat