Inlägg från: Katten95 |Visa alla inlägg
  • Katten95

    Vi med BIM oktober 2018

    Hej! Hoppar in här.. försök nummer jag har tappar räkningen. Testar ägglossningstester denna månad igen, har försökt i ca 1,5 år. Är 23 år och har en son på 2,5 år.

    ÄL 24/9 (enligt det super positiva äl testet)

    BIM 10/10

  • Katten95

    Bim -6 lr -10 idag, apparna säger olika, testade för skojs skull och tyckte mig se ett supersvagt streck, tror mer på spökstreck än något annat ärligt talat. Haft molvärk lite till och från inte alls så ofta. Får testa om någon dag igen, ville bara uppdatera ????

    Dock så verkade inte de synas på bild :/

  • Katten95
    Ida3434 skrev 2018-10-04 12:43:03 följande:

    Ser tyvärr inget sträck, vänta i några dagar till.


    Syns bättre på denna

  • Katten95

    Tog ett test idag med för att se om det var ett spökstreck igår eller inte. Bim om ca -5 till -9 dagar. Första är ej morgonurin (hållde mig 4 timmar) och andra från inatt (6 timmar). Båda e numera torkade men man ser ju på bägge. Vågar man tro på att det är ett positivt? Har ett digitalt hemma som man ev ska ta ????

  • Katten95
    sommartjejen84 skrev 2018-10-19 15:22:28 följande:

    Hur orkar man med detta månad efter månad? Vi har försökt i 10 månader nu. Jag har spottings flera dagar innan mens. Fick ljusrosa spottings i måndags som märktes när jag torkade mig bara, sedan har de ökat lite och nu har jag lite bruna spottings. I vanliga fall brukar jag märka av en ökning fram till BIM men de verkar hålla sig på en väldigt sparsam nivå. Hade BIM igår men fortfarande ingen ökning av spottarna eller mens. Jag vill testa men samtidigt inte, jag har trott att jag varit gravid innan och dagen efter testet har mensen kommit med besked så någonstans försöker jag bara tänka att det är mensen som är på väg så det är inte ens värt att ta ett test. Hur orkar man med denna berg och dalbana egentligen?


    Förstår hur du känner, jag kämpade 1,5 år innan jag fick plusset denna månad, hade nästan gett upp, plussade veckan innan jag skulle till gynekologen och kolla att allt stämde. Idag är jag i v.6 (5+3).
Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018