Inlägg från: Miichaella |Visa alla inlägg
  • Miichaella

    Vi med BIM oktober 2018

    Hej! Hoppar över hit då min mens dök upp idag. Har bim 2/10. Det är andra försöket för oss efter ett ma i v.10 i maj. Den graviditeten var inte planerad så det var ju härligt att mitt i allt få ett överraskande plus då på bim+7. Längtar så mycket till nästa plus då missfallet tog hårt på oss. Jag är 28 och sambon 31, första barnet för oss båda.

    1/10 Cassandra92

    2/10 lw12, Miichaella

    3/10 Canary

    6/10 Lilla Lina

  • Miichaella
    Pluviophile skrev 2018-09-11 08:30:04 följande:

    Usch nu känns det inte kul. Enligt NC så ska jag ha ägglossning på lördag och min sambo är bortrest ons-sön. Hoppas verkligen att ägglossningen är sen denna månaden annars är det ju kört.. Lite tråkigt känns det men jag får mäta på och hoppas att den är sen. Den har ju varit oregelbunden sedan missfallet så hopp finns. 

    Hur är det för er andra? Någon som börjar närma sig ägglossning?


    Jag har ägglossning om först en vecka. Men tänkte börja ha sex varannan kväll från och med imorgon fram till nästa helg för att täcka upp. Tänkte skippa äl-test denna månad då jag blir så fixerad vid det och ändå har en regelbunden cykel :)
  • Miichaella
    elofdagny skrev 2018-09-12 08:07:07 följande:

    Ja, samma här. Tänker att ÄL-test lätt stressar upp mer än det hjälper.. Jag går efter min app istället. Hur vet du när du har ÄL ungefär?


    Jag har alltid Äl ganska exakt 14 dagar efter mensens första dag, var även så förra månaden då jag testade med Äl-test så nu myser vi varannan kväll tills efter Äl :)
  • Miichaella
    Pluviophile skrev 2018-09-12 08:29:40 följande:

    Det tror jag du gör helt rätt i. Så länge du har någorlunda koll på cykeln så räcker ju varannan kväll. Innan mitt missfall hade jag också väldigt regelbunden cykel men nu efter så hoppar den lite hur som. Så tyvärr måste jag använda äl-test känner jag för att ha någon chans att pricka rätt. Förra månaden kom den 6 dagar innan den brukar komma. 

    Jag känner en stor stress runt allt det här med att skaffa barn. Önskar att jag bara kunnat slappna av och njuta av äventyret


    Tog väldigt lång tid innan jag fick en ordentlig mens efter mitt ma. Fick äta en hormonkur på 10 dagar för att nollställa då min ägglossning inte hade kommit igång som den skulle men nu så :)
  • Miichaella

    Hmm idag har jag ägglossningsflytningar. Men ingen känning av ägglossning. Enligt min egen beräkning ska ägglossningen vara på tisdag men tar inte ägglossningstest denna månad. Men jag antar att det måste vara ägglossningen? Vi har iaf haft sex varannan dag sedan mensen och det är dags ikväll igen så det bådar ju gott isf :) Någon med koll på det här med ägglossningsflytningar? 

  • Miichaella

    Googlade och läste att ägglossningsflytningarna kan inträffa innan ägglossning också! Så nu är jag taggad! Hade inte så starka flytningar förra ägglossningen :) Sist jag blev gravid (som slutade i ma) hade jag så som jag har nu. Hoppas hoppas det tar sig! 

  • Miichaella


    Som jag skrev tidigare idag har jag fått Äl-flytningar idag och molande värken kom nu på em så när vi kom hem tog jag ett Äl-test för skoja skull och se där! Fast smiley, får aldrig den blinkande :)
  • Miichaella

    ÄL är nu över för denna månad men ska fortsätta mysa varannan dag veckan ut. Men nu börjar den olidliga väntan. Har skrivit Bim 2/10 men är mest troligt tidigare då Äl var 2 dagar tidigare. Men låter det stå kvar :)

  • Miichaella

    Hade äl i söndags (fast smiley) och har nu lite smått brännande känsla i livmodern till och från. Någon av er andra som haft äl som känner samma sak? Jag hade molande värk efter förra äl också som försvann på Äl+10 varav jag tänker att ägget kanske inte fäste. Känner mig ganska lugn denna månad och känner inte efter så mycket men det här går inte att ta miste på.

Svar på tråden Vi med BIM oktober 2018